Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на крос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Регистрация на крос?

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
    Родолюбци , плащат им се данъци
    Съботно-неделен карач

Аз поне от Април до Септември карам всекидневно и навъртам около 5-6 000 км градско (извънградското отделно) ама не карам крос, тъй че нямам тоя проблем Освен това смятам, че фара е много необходим...

Минков е виновен!
    Не знам какво е имал като идея ...
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
      Съботно-неделен карач

Аз поне от Април до Септември карам всекидневно и навъртам около 5-6 000 км градско (извънградското отделно) ама не карам крос, тъй че нямам тоя проблем Освен това смятам, че фара е много необходим...

Минков е виновен!
      Не знам какво е имал като идея ...
      У наше село има само два типа хора: доносници и пе....си!
      Аз от кои сам....? незнам?
      Има и един "милиционер" дето се прави на много важен макар и да взе категория "А" след като си караше преди това противозаконно мотор! А и да не говорим как го взе изспита...Тряше да се яви с мен, но уви...
      Както и да е! Да е жив и здрав неговата м..а!

Имам категория и искам да съм си легално на пътя!
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

А знаете ли кви пари излиза една регистрация?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
          У наше село има само два типа хора: доносници и пе....си!
          Аз от кои сам....? незнам?
          Има и един "милиционер" дето се прави на много важен макар и да взе категория "А" след като си караше преди това противозаконно мотор! А и да не говорим как го взе изспита...Тряше да се яви с мен, но уви...
          Както и да е! Да е жив и здрав неговата м..а!

Имам категория и искам да съм си легално на пътя!
          От вчера съм с ново ендуро и нямам никакво намерение да го регистрирам в КАТ. Една от причините е именно да не се изкушавам да карам по пътищата на републиката. Както обичам да се шегувам с предишния(преди 10 години) пистов мотор когато ме питат какво стана с него - казвам "...размених го за един ван един ден преди да се разведа...И затова все още съм женен..."
          Пак казвам - основна причина - културата на поведение на пътя и отношението на останалите участници към болидите на две колела. Никой не те вижда на пътя (или се прави...), после става белята и все мотоциклетиста виновен.
          Ако регистрирам мотора - ако не аз, сина ми след година ще реши да кара по асфалта...А аз не искам да го виждам там. Къде по-безопасно е извън пътя!
          Горното е лично мнение.
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

аз сам напално сагласен сас теб много бели стават и все сас мотористи
            KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
              аз сам напално сагласен сас теб много бели стават и все сас мотористи
              Е не се научи да пише това момче
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                А знаете ли кви пари излиза една регистрация?
                В крайна сметка каква регистрация? На крос? или на легално Ендуро?

Регистрация на нововнесено Ендуро е между 100 и 150 лв барабар със застрховката гражданска отговорност.

Колкото до опасностите по пътя... Да - моториста е виновен. Дори когато другия е виновен на 110% - моториса е виновен, че не го е видял и не го е предвидил. Аз карам с тази нагласа. Истината е, че на пътя има правила, ама никой не ги спазва - дори мотористите. И не може да очакваш в градски условия някой автомобил да те види, докато прелиташ със над 150 км/ч (чести случаи). Няма шанс. Представи си , че ти си в колата, поглеждаш - няма никой, тръгваш - тряс ... има и някои коли, които карат така...
                Иначе напоследък все повече шофьори на автомобили се съобразяват с мотористите, стига да караш културно и да им дадеш време да те видят и да реагират.

Не съм сигурен, че като нямаш регистрация няма да излезеш на асфалта, хеле пък сина ти, ако го засърбят тинейджърските ръце (не знам колко е голям) ... Това последното мисля, че може да е само въпрос на възпитание и доверие...
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                  В крайна сметка каква регистрация? На крос? или на легално Ендуро?

Регистрация на нововнесено Ендуро е между 100 и 150 лв барабар със застрховката гражданска отговорност.
                  Ами регистрация на ендуро, но за което има само митническа декларация и изобщо само документи за собственост? (няма фар и тн.)

Коментар

ми че аз моя мотор го регистрирах без да го карам в КАТ така е много по лесно донесоха ми номера направо у нас в един плик

Коментар

кросовите мотори имат регистрация в кат, но това не ги прави МПС
                      примерно моя има талон и рег. табела но това ти служи примерно когато трябва да излезеш извън страната.
                      дори да си носиш табелата и талона докато караш из града пак си нарушител защото нямаш фар и стоп, евентуално и номер на калника
                      а и както казва Димитър защо ти е регистрация на кросов мотор?
                      данеби да си станал от единия особен тип моторджии, ... кафеджии !
                      с кросовите гуми ли ще търкаш по асфалта или ще го правиш супермото
                      а и май се оказа че в гората стават по малко контузии и касаплъци отколкото в града
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        а и май се оказа че в гората стават по малко контузии и касаплъци отколкото в града
                        За това си прав.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
                          ми че аз моя мотор го регистрирах без да го карам в КАТ така е много по лесно донесоха ми номера направо у нас в един плик
                          Pyk i az iskam taka! Pi6i na li4no kakstava toq nomer?

PP: Sorry za latinicata!

Коментар

В по-голям град ще те накарат не работещи фарове, стопове и мигачи, но и две огледала да сложиш, за да го регистрираш.
                            Добре че Събин и Йоцов са се попиляли да регистрират WR450, че после нямах големи проблеми. Но нямаше как, защото съм карък и знам, че и за 200 метра от гаража до гората ще ми вземат книжката. Ако си от по-малък град и нямаш проблеми с придвижването до гората, въобще не си взимай беля на главата.
                            Ride to arrive.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen WR Преглед на мнение
                              В по-голям град ще те накарат не работещи фарове, стопове и мигачи, но и две огледала да сложиш, за да го регистрираш.
                              Добре че Събин и Йоцов са се попиляли да регистрират WR450, че после нямах големи проблеми. Но нямаше как, защото съм карък и знам, че и за 200 метра от гаража до гората ще ми вземат книжката. Ако си от по-малък град и нямаш проблеми с придвижването до гората, въобще не си взимай беля на главата.
                              Аз съм от село!!!!
                              Ама пак могат да ми вземат книгата! За какво тогава имам "А" категория въобще?

Коментар

еми ще вземеш друг мотор базикам се не си даваи парите за тея регистрации

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X