напоследък нещо съм се зарибил , а БМВ ми е любимата марка , предния мотор ми беше Хускварна ТЕ450 2008 година , БМВ-то е 2010 , може ли някой да искаже мнения от личен опит или поне наблюдения?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

BMW G450X

Свий

X
- 

От: BMW G450X

И мен ме тегли към този мотор(фен съм и аз на марката) Но почти нищо не се намира като инфо за него. Имаше май друга тема във форума за този мотор, помня, че е бях чел. Да видим кога ще ни се отдаде възможност да си го позволим Но почти нищо не се намира като инфо за него. Имаше май друга тема във форума за този мотор, помня, че е бях чел. Да видим кога ще ни се отдаде възможност да си го позволим . Все още и аз очаквам мнения за този мотор, макар и не от първа ръка(просто защото са рядкост). . Все още и аз очаквам мнения за този мотор, макар и не от първа ръка(просто защото са рядкост).

- 

Тежък, инжекцион, с незащитен двигател - липсата на рама под него прави мотора непригоден за хард-ендуро, много често чупи скоростни лостове, със специфично разположение на вторичното предаване - по оста на шарнира се намира оста на малката зъбчатка. Може би за разходки ще върши работа, но до там. Неслучайно не можа да просъществува дълго време, от 2011-та мисля е спрян и БМВ започнаха да вграждат двигателя му в Хускварна ТЕ450 и ТЕ510.
 Коментар
- 

Знам двама притежатели на точно такъв мотор. Единият сподели ,че мотора е най-добър за разходки - да идеш за риба например, най - големият му плюс е, че много малко гори, а другия го продава. В Плевен и в Кърджали са моторите - то май в БГ се броят на пръсти и са си екзотика.Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнениеТежък, инжекцион, с незащитен двигател .........

пп. И двамата собственици са на отсрещния тротоар в момента .., а именно 300, 2Т.Силата е нищо без контрол.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар