Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW G450X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BMW G450X

напоследък нещо съм се зарибил , а БМВ ми е любимата марка , предния мотор ми беше Хускварна ТЕ450 2008 година , БМВ-то е 2010 , може ли някой да искаже мнения от личен опит или поне наблюдения?

От: BMW G450X

И мен ме тегли към този мотор(фен съм и аз на марката) Но почти нищо не се намира като инфо за него. Имаше май друга тема във форума за този мотор, помня, че е бях чел. Да видим кога ще ни се отдаде възможност да си го позволим . Все още и аз очаквам мнения за този мотор, макар и не от първа ръка(просто защото са рядкост).

Коментар

Дайте да видим снимки.

Коментар

https://www.google.bg/search?q=bmw+g...tm%3B833%3B648

Коментар

Тежък, инжекцион, с незащитен двигател - липсата на рама под него прави мотора непригоден за хард-ендуро, много често чупи скоростни лостове, със специфично разположение на вторичното предаване - по оста на шарнира се намира оста на малката зъбчатка. Може би за разходки ще върши работа, но до там. Неслучайно не можа да просъществува дълго време, от 2011-та мисля е спрян и БМВ започнаха да вграждат двигателя му в Хускварна ТЕ450 и ТЕ510.

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
            Тежък, инжекцион, с незащитен двигател .........
            Знам двама притежатели на точно такъв мотор. Единият сподели ,че мотора е най-добър за разходки - да идеш за риба например, най - големият му плюс е, че много малко гори, а другия го продава. В Плевен и в Кърджали са моторите - то май в БГ се броят на пръсти и са си екзотика.

пп. И двамата собственици са на отсрещния тротоар в момента .., а именно 300, 2Т.
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

Явно няма да си сменям crf x-а Нововъведенията които са използвани не са това, което е трябвало да бъдат,освен инжекциона. Поне това са моите изводи от по-горе прочетените коментари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X