напоследък нещо съм се зарибил , а БМВ ми е любимата марка , предния мотор ми беше Хускварна ТЕ450 2008 година , БМВ-то е 2010 , може ли някой да искаже мнения от личен опит или поне наблюдения?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BMW G450X
Свий
X
-
От: BMW G450X
И мен ме тегли към този мотор(фен съм и аз на марката)Но почти нищо не се намира като инфо за него. Имаше май друга тема във форума за този мотор, помня, че е бях чел. Да видим кога ще ни се отдаде възможност да си го позволим
. Все още и аз очаквам мнения за този мотор, макар и не от първа ръка(просто защото са рядкост).
-
Тежък, инжекцион, с незащитен двигател - липсата на рама под него прави мотора непригоден за хард-ендуро, много често чупи скоростни лостове, със специфично разположение на вторичното предаване - по оста на шарнира се намира оста на малката зъбчатка. Може би за разходки ще върши работа, но до там. Неслучайно не можа да просъществува дълго време, от 2011-та мисля е спрян и БМВ започнаха да вграждат двигателя му в Хускварна ТЕ450 и ТЕ510.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнениеТежък, инжекцион, с незащитен двигател .........
пп. И двамата собственици са на отсрещния тротоар в момента .., а именно 300, 2Т.Силата е нищо без контрол.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар