Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 300 EXC Six Days 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 300 EXC Six Days 2014

Хайде Ванка, още ли караш, аз се прибрах само за да прочети отзива ти за карба.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

След два дни тестове и настройки, резултата е 1:0 за стария карбуратор.
      Събота от незнание му сгреших настройките и страдах цял ден, но неделята беше далеч по-добре.
      Имам лошото предчувствие, че студеният въздух и невъзможността да загрее добре двигателя, ми играят лоша шега.
      Следващата събота продължавам, засега не съм доволен!!!

Коментар

Ако помниш така беше и с мотора в началото, ама после дойде кефа...и тук така ще станат накрая нещата. Вероятно нещо дребно изпускаш от настройките и това бърка работата
        Който оцелее ще закусва!

Коментар

Защо, студено ли беше, като гледам на снимките от Дупница екстриим сте се облекли сякаш ще атакувате полюсите. А не може ли на твоя КТМ да му сложиш гащички пред радиатора, че да не му е студено? Аз като карам хондата при температури близке до нулата имам този проблем, че "не поема" и иска смукач, но сега сина ми през уйкенда като я кара докато не намаля бензина и не започна да не държи ниски обороти нямаше проблем.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не е толкова проблема температурата, пък и не беше толкова студено. По скоро трудното е да нацелиш някакви изходна, що годе вярна настройка и от там да варираш в сместа.
            Все пак си е карбуратор и няма корекция както инжекциона за температура и атмосферно налягане
            Сега ми излиза нещо на ум, какви ли настройки ползват на Sea to Sky? Все пак тръгват от 0м надморска и темп. над 30 и завършват над 2000 и температура сигурно 10-15.
            Абсолютна противоположност за настройка на карбуратор, от единия диагонал на таблицата в другия
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ванка втори уйкенд вече мина, моля те сподели как е моторетката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X