Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA XR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: HONDA XR 250

Ако го взема ще направя друга тема. Дано да е добър мотора още не съм го разгледал.
    HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

ХЛ-а отпада оказа се пълен боклук. Много ми се иска един кросов от сорта YZ KX CR SX 125cc, някой може ли да ми каже ГОРЕ-ДОЛУ колко км. мога да мина с едно бутало. И какво друго за колко време трябва да се смени. Благодаря предварително!

Коментар

Извинявам се за спама, но какво му беше на ХЛ-а (просто от любопитство). Иначе ако е само за разходки според мен няма смисъл от 125 крос, поддръжката е малко по-сложна, а и в гората не е толкова удобен за каране.

Коментар

сега ти видях темата,първото моторче което си пуснал и питал е Търновско,много добре си се бил орентирал,но няколко мнения са ти попречили явно на избор,моторчето е в страшно добро състояние,кривото кормило и счупения калник са от последното каране на собственика който замина за Англия и остави моторчето за продан на брат си,затова и така е снимано.....както казах в отлично състояние е,железен двигател със 6 скорости,работи в ниските страхотно,мек и удобен мотор,с разход като на ролер,задната зъбчадка беше 42 зъба,но като си сложил 52 се качил и разхода,но тя му беше за гората,мотор за начинаещи,мотор който се караше по лесно от съвременни мотори,защото ниските му са супер спокойни,никакви изненади....мога да пиша още,но някой да не си помисли че е мой затова и моторчето си остана в търновско,едно момче от тук го е спазарил преди седмица,сега ще оправят документите разбрах,защото е с регистария дори,редовно си беше.......но избори ти е бил много добър,не се размивай с предложения,марки и модели,успех

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
            сега ти видях темата,първото моторче което си пуснал и питал е Търновско,много добре си се бил орентирал,но няколко мнения са ти попречили явно на избор,моторчето е в страшно добро състояние,кривото кормило и счупения калник са от последното каране на собственика който замина за Англия и остави моторчето за продан на брат си,затова и така е снимано.....както казах в отлично състояние е,железен двигател със 6 скорости,работи в ниските страхотно,мек и удобен мотор,с разход като на ролер,задната зъбчадка беше 42 зъба,но като си сложил 52 се качил и разхода,но тя му беше за гората,мотор за начинаещи,мотор който се караше по лесно от съвременни мотори,защото ниските му са супер спокойни,никакви изненади....мога да пиша още,но някой да не си помисли че е мой затова и моторчето си остана в търновско,едно момче от тук го е спазарил преди седмица,сега ще оправят документите разбрах,защото е с регистария дори,редовно си беше.......но избори ти е бил много добър,не се размивай с предложения,марки и модели,успех
            , кво да се прави явно не ми било писано. Това може би е един от най-трудните моменти. Един ден си мисля 125 цц чист крос другия ден ендуро, един ден 4т другия ден 2т. За сега съм пък 125цц 2т. ЕНДУРО. Има прекрасни мотори в сайтовете обаче са далечи, викам с куриер няма ли да стане? С опция пробване?

Коментар

Първоначално публикуван от rashidov Преглед на мнение
              ... викам с куриер няма ли да стане? С опция пробване?
              Как си ги мислиш тези работи не знам... нали трябва да се оправят документи с човека (не че и по куриера не става, но е дълга и широка), а и не мисли, че доставката е евтина. За истински мотор 100кг и отгоре доставката е минимум 90лв (запознат съм доста добре с условията на куриерите). Опцията с преглед не е оферта. Да речем, че ти пратят мотора по Еконт и не ти хареса, се плащат едни доставки за нищо, и ти се набутваш и подателя също.Мое мнение е, че това не е работа за куриер. Мотор се гледа на място. Дето се вика- око да види, ръка да пипне.
              Не се отчайвай, мотори колкото искаш. Не се подлъгвай да купуваш нещо, за което не си сигурен на 100%. Мисли, гледай и тогава плащай, че после връщане няма.
              Yamaha WR 200

Коментар

За куриера не си прав,преди седмица 120кг мотор от офис до офис ми взеха 56.40лв,куриера е Еконт.

Коментар

До дома доставката би се оскъпила двойно,както казва колегата по-горе,но кой си купува мотори по еконт с онция преглед,незнам.Отиди на място пък,ако го харесаш,оправете док. там и тогава с куриер,ако се налага,но направо да го земеш за 100лв,само да го видиш си е безмислено според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi 1981 Преглед на мнение
                    За куриера не си прав,преди седмица 120кг мотор от офис до офис ми взеха 56.40лв,куриера е Еконт.
                    Не знам дали не съм прав, колега.
                    Питал съм за мотор 120кг за 300км ми искаха 96лв .
                    Има и друг вариант, но той няма как да се използва- получателя изпраща парите в офиса на подателя (на продавача на мотора), след като от Еконт видят, че парите са преведени, продавача изпраща мотора и така отпада услугата "наложен платеж" . Тогава ще е с 20-30лв по-евтино. Но разбира се този вариант няма как да стане, освен ако продавача ти е приятел или се познавате лично.
                    Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                      Не знам дали не съм прав, колега.
                      Питал съм за мотор 120кг за 300км ми искаха 96лв .
                      Има и друг вариант, но той няма как да се използва- получателя изпраща парите в офиса на подателя (на продавача на мотора), след като от Еконт видят, че парите са преведени, продавача изпраща мотора и така отпада услугата "наложен платеж" . Тогава ще е с 20-30лв по-евтино. Но разбира се този вариант няма как да стане, освен ако продавача ти е приятел или се познавате лично.
                      Ми то от моя край няма добри мотори! Дано да се намери един читав мотор ако ще 2т. ендуро 125цц. Няма как да отида в София и да гледам мотора и ако не го харесам доста ще се набутам. Незнам какво да направя....

Коментар

Приятел краста с пари се чеше и хляб от веднъж не се реже от мен да знаеш.Най-добре отиди виж мотора,запали го,покарай го пък тогава си прецени дали е за теб този мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko_racing Преглед на мнение
                          Приятел краста с пари се чеше и хляб от веднъж не се реже от мен да знаеш.Най-добре отиди виж мотора,запали го,покарай го пък тогава си прецени дали е за теб този мотор.
                          Колега, София ми е далече 350+ км. ще намеря някой който трябва да е с голямо м.п.с. за да може да събере мотора. И големите м.п.с.-та горят повече. Ще разгледам мотора и ако не го харесам на празно ще съм ходил 700+ км. дето ще ми влиза много, меко казано. Ако намеря нещо близо няма да чакам.

Коментар

Мнения за това? И според вас много ли тежи тоз мотор?
                            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2fu6fj

Коментар

2009 Се сдобих със Сузуки ДР250 за 1500лв. Беше в прекрасно състояние с нови гуми, документи добър двигател и окачване на 32000 км. Още си го карам. Тогава тези мотори вървяха по 2-3000 лв. Исках Хонда ХР и не исках и да чуя за сузуки. Хондите бяха по около 3500 лв. и така и не намерих такава която да ми хареса. Търсих си мотор поне 1 година, като започнах търсенето от 125 и последните 6 месеца покачих на 250/350 кубика. Така че търпение му е майката... знам какво е! а иначе моторетката още си я търкалям. Не я сменям единствено защото и навъртам по 2-3000км на година и то това ми е рекорда (за миналата година) иначе по 1000-15000. нямам много време за каране като цяло.
                              Поздрави и успех!
                              Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от racer92 Преглед на мнение
                                2009 Се сдобих със Сузуки ДР250 за 1500лв. Беше в прекрасно състояние с нови гуми, документи добър двигател и окачване на 32000 км. Още си го карам. Тогава тези мотори вървяха по 2-3000 лв. Исках Хонда ХР и не исках и да чуя за сузуки. Хондите бяха по около 3500 лв. и така и не намерих такава която да ми хареса. Търсих си мотор поне 1 година, като започнах търсенето от 125 и последните 6 месеца покачих на 250/350 кубика. Така че търпение му е майката... знам какво е! а иначе моторетката още си я търкалям. Не я сменям единствено защото и навъртам по 2-3000км на година и то това ми е рекорда (за миналата година) иначе по 1000-15000. нямам много време за каране като цяло.
                                Поздрави и успех!
                                Благодаря ти! В най-скоро време като видя че продават читав мотор наблизо го вземам. Та въпроса ми е ако е кросов 125 кубика за колко време какво трябва да му се смени. Разбира се това зависи и от предишния собственик но долу горе само да знам. След колко км. какво трябва да му се смени?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X