Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA XR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: HONDA XR 250

Съмнява ме някой да продава двутактов мотор с ресурс в него, за тези пари, така че още като го вземеш едни бутало, сегменти и цилиндър, следващите смени зависят от карането и най-вече от модела. Аз като си търсех ме ме плашеха за DT-то с едни 10 000 км при средно каране. За другите модели по-запознатите да кажат че аз отдавна не с интерисувам.
    Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
      Не знам дали не съм прав, колега.
      Питал съм за мотор 120кг за 300км ми искаха 96лв .
      Има и друг вариант, но той няма как да се използва- получателя изпраща парите в офиса на подателя (на продавача на мотора), след като от Еконт видят, че парите са преведени, продавача изпраща мотора и така отпада услугата "наложен платеж" . Тогава ще е с 20-30лв по-евтино. Но разбира се този вариант няма как да стане, освен ако продавача ти е приятел или се познавате лично.
      97лв. пак е добре отколкото да се изхарчиш повече. Имам един въпрос просто ще питам не че нещо. Няма ли да стане така някой колега който разбира от мотори да разгледа мотора например ако е от София и ако е добър собственика да ми го прати с куриер?
      HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

Ей тоз мотор много го харесай де да ми беше близко http://motori.cars.bg/m72991

Коментар

Първоначално публикуван от rashidov Преглед на мнение
          Ей тоз мотор много го харесай де да ми беше близко http://motori.cars.bg/m72991
          Пише, че мотора е в Костенец. До там са ти 260км. Това са 100-тина лв за гориво за двете посоки, разликата с куриера е ... никаква. Мотора се събира преспокойно в най-обикновена кола, само се махат предницата и каплите и пътува.
          Yamaha WR 200

Коментар

Вижте днес какво са сложили http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2gjahx. Колко тежи тва чудо? В моя район 98% от всичките ендура са такива. Това голямо ли ще ми е? Да го карам няколко месеца и сигурен съм че ще мога да продам.... Голямо ли ще ми е ?

Коментар

Първоначално публикуван от Атанас Делянов Преглед на мнение
              Извинявам се за спама, но какво му беше на ХЛ-а (просто от любопитство). Иначе ако е само за разходки според мен няма смисъл от 125 крос, поддръжката е малко по-сложна, а и в гората не е толкова удобен за каране.
              Еми чух някой слух че буталото му било залепено със заварки туй онуй само за да могат да продават.

Коментар

Вижте днес какво са сложили http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2gjahx. Колко тежи тва чудо? В моя район 98% от всичките ендура са такива. Това голямо ли ще ми е? Да го карам няколко месеца и сигурен съм че ще мога да продам.... Голямо ли ще ми е ?
                Пич тоя ХЛ е далеч от 94 година, по мое мнение най-много да е 85 година, така че БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                  Пич тоя ХЛ е далеч от 94 година, по мое мнение най-много да е 85 година, така че БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ
                  Колега годината на производство не е най-важното при покупката на мотор. Вярно е че е морално остарял и времето му е минало, спирачките му са много по зле от новите тип хидравлични дискови, и че амортизацията му е по зле от моторите ново поколение, но това не означава че не става за каране мотора и че трябва да бяга далеч от него. Нямам нищо общо с мотора, просто споделям мнение.Притежавал съм Хонда ХЛ250 доста по стара от показаната горе и мога да кажа че е приличен мотор с много здрав двигател.

Коментар

Колега не откриваш топлата вода с написаното и по принцип си прав, но какво ще кажеш за процеса "УМОРА НА МАТЕРИАЛА"???
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                      Колега не откриваш топлата вода с написаното и по принцип си прав, но какво ще кажеш за процеса "УМОРА НА МАТЕРИАЛА"???
                      Прав си! Без туй 500цц ми е голям ще чакам ...

Коментар

Това са свалили от 2000 на 1500 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2hk6po как ви се стува? Горе долу

Коментар

На мен ми се струва, че само разглеждаш и питаш, но не искаш мотор!!! Аз ако бях на теб от толкова разглеждане и умуване щеше да ми мине мерака... Като толкова искаш да имаш мотор харесваш 2-3 и тръгваш да обикаляш и да ги гледаш на място, какво толкова има не мога да разбера... Така онлайн какво очакваш да ти кажат хората по 1 снимка???
                          Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                            На мен ми се струва, че само разглеждаш и питаш, но не искаш мотор!!! Аз ако бях на теб от толкова разглеждане и умуване щеше да ми мине мерака... Като толкова искаш да имаш мотор харесваш 2-3 и тръгваш да обикаляш и да ги гледаш на място, какво толкова има не мога да разбера... Така онлайн какво очакваш да ти кажат хората по 1 снимка???
                            Добре ве! Защо отговаряш като няма да пишеш нещо по темата недей да я отваряш и толкоз? Не си ми помагал досега само пишеш разни спамове недей прави така! Не ми отговаряй на темите ми! НЕ ВСЕКИ Е БОГАТ КАТО ТЕБЕ!

Коментар

Добре ве! Защо отговаряш като няма да пишеш нещо по темата недей да я отваряш и толкоз? Не си ми помагал досега само пишеш разни спамове недей прави така! Не ми отговаряй на темите ми! НЕ ВСЕКИ Е БОГАТ КАТО ТЕБЕ!
                              1-во внимавай с тона, с който ми пишеш, 2-ро това не ти е чат да ми говориш на ВЕ, БЕ и други подобни!
                              И 3-то това е офроуд форум, тук хората не са врачки, за да ти кажат мотора дали е хубав или не от снимки! Затова ти казвам, че щом си решил да си купуваш мотор отиваш и пробваш на място, друг вариант няма.
                              Айде със здраве.
                              Yamaha WR 200

Коментар

А знаеш ли колко хора ги сърбят ръчичките да ти го напишат като колегата speedrifter.
                                Та, и аз го подкрепям. Така няма да стане работата гарантирам ти.

Палиш кола ходиш гледаш, караш харесваш, купуваш, и се започва едно даване на пари.................... ако щеш да вземеш и най здравият мотор на света.
                                Ама кво да се прави скъпо хоби е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X