Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA XR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: HONDA XR 250

Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнение
    dr 200 са хубави и здрави машини, но да се ходи до магазина или на работа с тях...

Тоя дзвер видя ли го http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150474 ? Гледам колегата го дава за 1500лв, което ти е в бюджета!
    Евала cross4funbg,Това ти е мотора Рашидов.Най доброто до сега от всичките според мен.
    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
      Евала cross4funbg,Това ти е мотора Рашидов.Най доброто до сега от всичките според мен.
      Eeee много харесах мотора обаче много ми е далече. Аз съм от Сливенското село Ябланово и София ми е почти 400 км. Между другото няма ли да ми е голямо мотора щото съм на 15 и досега съм карал само скутер но съм сигурен че ще се справя.
      HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2alfin и това ли не се вижда добре то пък в моя район няма мотори пф

Коментар

Виждам, че си много мераклия да си дадеш паричките. Не се хвърляи на първия таралясник които видиш, защото ще имаш паметник.
          Пуснал си тема за ХР и те съветвам, ако трябва да събереш още някои лев и да си вземеш ХР, може и 400сс.(кара се почти толкова
          леко колкото и 250).
          на сушата и град помага

Коментар

И най-вече да е с документи,и то не някой измислени хвърчащи листове.
            XR600R-96

Коментар

Първоначално публикуван от rashidov Преглед на мнение
              Уаааа! ТОВА Е МОТОРА!!! http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=29lt72 айй дано да ми стане работата да направи някакво намаление и да не го вземат до Април. Ооо мн. съм щастлив! И аз ще имам вече мотор със скорости а как е добре ли е ?
              Днес минах през гр.Луковит и видях, че този мотор все още се продава
              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
                Виждам, че си много мераклия да си дадеш паричките. Не се хвърляи на първия таралясник които видиш, защото ще имаш паметник.
                Пуснал си тема за ХР и те съветвам, ако трябва да събереш още някои лев и да си вземеш ХР, може и 400сс.(кара се почти толкова
                леко колкото и 250).
                Няма как да събера още някой лев щото не работя и чакам от 1 година април .... Винаги така става незнам какво да си взема. Сърцето ми, акъла ми искат 4т. но джобът ми неще. Не мислех че щеше да бъде толкоз трудно да избера мотор. ХР-а, която бях попитал го гледах от 1 месец почти всеки ден. Не знаех че е бил някой боклук!

Коментар

Айде и аз да вметна 1-2 реда. От тея предложения до тук , аз май най-клоня към жълтия ДР 250 !

ДТ-то въобще , ама въобще не е лош мотор, но на моменти идва /ще ти дойде и на теб/ слаб!! Става въпрос за по-стръмни и продължителни изкачвания или места, на които има-няма метър засилка. То не, че ще се завреш още от началото на такива места , но ако караш сериозно и този момент ще дойде !

4т-то , лично според мен, е и по-лесен за каране - много по-малка игра със скоростите и съединителя и прощава повечко, а и тоя ДР , поне на снимка изглежда много добре !

Ако трябваше аз да избирам - взимам Сузука... Поздрави !
                  Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Няма как да събера още някой лев щото не работя и чакам от 1 година април .... Винаги така става незнам какво да си взема. Сърцето ми, акъла ми искат 4т. но джобът ми неще. Не мислех че щеше да бъде толкоз трудно да избера мотор. ХР-а, която бях попитал го гледах от 1 месец почти всеки ден. Не знаех че е бил някой боклук!
                    Не съм казъл, че ХР-ра за които питаш е боклук.
                    От посочените от теб няколко мотора виждам, че искаш да си купиш някакъв, независимо какъв ще е само мотор да е.
                    Но бъди сигурен, че за тази сума няма да караш мотор, само ще го гледаш.
                    По-добре изчакаи една година, събери още някои лев и тогава си вземи нещо.
                    Успех
                    на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
                      Не съм казъл, че ХР-ра за които питаш е боклук.
                      От посочените от теб няколко мотора виждам, че искаш да си купиш някакъв, независимо какъв ще е само мотор да е.
                      Но бъди сигурен, че за тази сума няма да караш мотор, само ще го гледаш.
                      По-добре изчакаи една година, събери още някои лев и тогава си вземи нещо.
                      Успех
                      Аз ако чакам още една година ще умра! И какъв е проблема на ХР-а? Смисъл кое не се вижда добре от снимките кормилото криво ли е? Калника не ми е проблем.

Коментар

Аз ако чакам още една година ще умра! И какъв е проблема на ХР-а? Смисъл кое не се вижда добре от снимките кормилото криво ли е? Калника не ми е проблем.
                        Няма смисъл да го чакаш,обявата е премахната,но бъди сигурен че мотора не е продаден.

Коментар

Само с купуването на такъв мотор ще умреш ама от мъки разбери , че тоя мотор само , ако е за едно кормило и калник няма да е пуснат тук той се вижда каква скръб е.
                          Казвам ти от личен опит , че Аз патих и то много не се подлъгвай да взимаш хептен евтин и почупен мотор и после да си биеш главата.
                          Поздрави.
                          Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
                            Само с купуването на такъв мотор ще умреш ама от мъки разбери , че тоя мотор само , ако е за едно кормило и калник няма да е пуснат тук той се вижда каква скръб е.
                            Казвам ти от личен опит , че Аз патих и то много не се подлъгвай да взимаш хептен евтин и почупен мотор и после да си биеш главата.
                            Поздрави.
                            Предложете ми мотори.. от село Ябланово съм до Котел да не ми бъде мн далече 125 2т или 250 4т. Пътя туй онуй всичко най-много до 1600 лв.
                            А и един отделен въпрос този мотор как е реплика на YZF пише че е корейски.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2b2bg6 Не мисля да взема реплики но да питам пък.

Коментар

Е туй ми се вижда здраво ама за съжаление ми е много далече
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2b2c4p

Коментар

И аз бях по същия начин, преди 2 седмици си взех ХР, направо не можех да спя и на огледа акъла ми беше другаде, не мога да кажа все още дали съм се прекарал, засега проблемите, които изникнаха не са скъпо струващи, а и моторчето си върви добре, ще видим... Аз търсех нещо до същата цена, а по принцип имах събрани 1000 лв. отгоре за предстоящи ремонти и най-вече за другото ми хоби. Моя съвет е да почакаш да излезе нещо хубаво и при огледа бъди много внимателен, аз бях изчел половината форум, но изобщо не мислех за това исках само да го взема. Намират се много добри моторчета 250 4т. за около 1800 лв., но си трябва чакане, а мерака и чакането нещо не се разбират...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X