Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA XR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: HONDA XR 250

Как ги намираш тия мотори не знам аз.. Горния просто ги забрави , за такива корейски , китайски не мисли вземи си нещо истинско да караш. Защо веднага гледаш най-евтиния намери нещо което да те слуша и да не го спираш от каране малко по-старо 4т ендуро с много нисък разход на гориво и не толкова скъпа поддръжка, по нагоре колегите са ти написали кой модели ако трябва намери още 200/300лв. , но вземи читав мотор , защото после идват големите мъки с тея евтини боклуци.
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнение
      Как ги намираш тия мотори не знам аз.. Горния просто ги забрави , за такива корейски , китайски не мисли вземи си нещо истинско да караш. Защо веднага гледаш най-евтиния намери нещо което да те слуша и да не го спираш от каране малко по-старо 4т ендуро с много нисък разход на гориво и не толкова скъпа поддръжка, по нагоре колегите са ти написали кой модели ако трябва намери още 200/300лв. , но вземи читав мотор , защото после идват големите мъки с тея евтини боклуци.
      Прав си! Но тези 200/300 лв. за мен са много от къде да ги намеря като майка ми не ми позволява без туй съм без баща (разведени не съм говорил с баща си досега последния път когато го видях беше преди 6-7г. за паспорта) и майка ми сама се мъчи да работи в Германия. Виждам я само веднъж-два през година и не искам да искам по скъп мотор щото знам как се изкарват тези шибани пари (заеби това е друг въпрос). Иначе и аз искам 4т. мотор, но с тази сума само мога да искам ако намерите нещо добро за тази цена кажете ми моля!
      HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150474
        В тази тема има и 4такта и два такта.И като пари те устройват.
        Лично моето мнение е 4т.И не се плаши толкова че може и да е счупен .Ако много ти се кара ще се научиш и да го ремонтираш просто нямаш избор ,сядаш четеш правиш, не става и пак така до победа
        Успех.

Коментар

Днеска карах за пръв път мотор със скорости HONDA XL 500, много яко! :O Не ми се стори толкоз силно до четвърта скорост карах най-много 70-80km/h. От 4ч. карам бахти якото!

Коментар

Важното е на теб да ти харесва мотора, който ще вземеш, а не да го вземеш просто, защото искаш мотор, всякакви проблеми се оправят. Лесно е да се каже събери още 500 лв., още 1000 лв., но като няма откъде. 2 т е добър, но като го вземеш по-евтино, след това като сипваш почти двойно на 4 т бензин и масло става същата работа, разхода си е разход, все пак си е доста важен фактор за някои хора. Щом имаш и приятели с мотори, те ще ти помагат с каквото е нужно. И за над 2000 да вземеш мотор, пак няма да мине без някакъв ремонт, дори и евтин.

Коментар

Първоначално публикуван от B3RKLEY Преглед на мнение
              Важното е на теб да ти харесва мотора, който ще вземеш, а не да го вземеш просто, защото искаш мотор, всякакви проблеми се оправят. Лесно е да се каже събери още 500 лв., още 1000 лв., но като няма откъде. 2 т е добър, но като го вземеш по-евтино, след това като сипваш почти двойно на 4 т бензин и масло става същата работа, разхода си е разход, все пак си е доста важен фактор за някои хора. Щом имаш и приятели с мотори, те ще ти помагат с каквото е нужно. И за над 2000 да вземеш мотор, пак няма да мине без някакъв ремонт, дори и евтин.
              Много си прав! Не обиждам в никакъв случай 2т. мотори, но 4т. ме кефят повече. То бензин бензин ама и масло трябва. Е кефа цена няма, но само на тоз който джоба му е голям. А някой може ли да ми каже какво не харесва в тоз мотор е сега няма да го взема на бързо разбира се че ще ходя с някой който разбира ще слушам двигателя добре. Иначе по снимките не се ли вижда добре тоз мотор? http://motori.cars.bg/m71304

Коментар

Така може и 350цц да ми предложите ако познавате някой който да продава такъв

Коментар

За тия пари дето си приготвил шанса да намериш свястно 4т е минимален, освен ако някой не е на зор. Ще трябва да приготвиш още поне едни 400 - 500 лева за гуми верига, пиньони , масло, евентуално да се води на доктор за общ превантивен преглед( да се пипне нещо по двигателя) и някой други козметични неща, щото няма как да ти го дадат за до 1500лв в перфектно техническо състояние... За що годе добра 4т машина ще ти трябват около 2500+ и пак не е сигурно, че няма да попаднеш на някой закърпен за продан. Имай го това на предвид!

Иначе ето ти едно евтино 350 http://www.offroad-bulgaria.com/show...10#post2124810
                  Life is good... on a dirt bike!

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2bx03k А това как е не е ли е по-добре?

Коментар

Първоначално публикуван от rashidov Преглед на мнение
                      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2bx03k А това как е не е ли е по-добре?

На външен вид изглежда добре, но това е защото видимо е пребоядисван, реално за какво става въпрос само човек който разбира и на място може да ти каже. Пък и къде се забиваш при тия харпии набор 80, то не се знае дали се продават още части за тях! Търси нещо поне от 90ти набор нагоре...
                      За какво точно смяташ да го ползваш тоя мотор? Ако е просто да си бръмчиш на ляво - на дясно всеки става, но ако ще караш нещо средно между "крос и ендуро" с подобни мотори ще ти е трудно...
                      Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнение
                        На външен вид изглежда добре, но това е защото видимо е пребоядисван, реално за какво става въпрос само човек който разбира и на място може да ти каже. Пък и къде се забиваш при тия харпии набор 80, то не се знае дали се продават още части за тях! Търси нещо поне от 90ти набор нагоре...
                        За какво точно смяташ да го ползваш тоя мотор? Ако е просто да си бръмчиш на ляво - на дясно всеки става, но ако ще караш нещо средно между "крос и ендуро" с подобни мотори ще ти е трудно...
                        А това? Сложили са преди 2-3 часа http://motori.cars.bg/m72698
                        Последно редактирано от rashidov; 09-03-13, 20:20.

Коментар

Това го продава един приятел http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2bnh0g , ако искаш такъв мотора е в отлично състояние с документи за регистрация , но реши ,че иска кросов може да се разберете за цена на долу.
                          Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Това го продава един приятел http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2bnh0g , ако искаш такъв мотора е в отлично състояние с документи за регистрация , но реши ,че иска кросов може да се разберете за цена на долу.
                            600кубика са ми твърдо много. Тука става въпрос за първи ендуро мотор.

Коментар

На мен първия мотор ендуро ми беше Yamaha Xt600 ама е доста по-тежък от ХР600.

Коментар

На мен първия мотор ендуро ми беше Yamaha Xt600 ама е доста по-тежък от ХР600.
                                Има един мотор от моето село HONDA XL 350 ако е добре може да го взема. Старичък е, но не съм виждал човека да го кара много много. Дано да е добър!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X