Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на мотор ?

Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
    Ти остави карането,ами имаш ли времето и средствата за да го поддържаш тоя чист крос,щом нямаш бюджета за Drz ?
    Нищо лично,все пак не всеки може да си позволи да поддържа такъв мотор както си му е реда.
    Точно затова ви пиша на вас по-старшите моторджии за да избера точния мотор. Искам да направя правилния избор на мотор и на подходящи парички за подръжка защото АЗ ако взема пълен крос и не мога да го подържам Аз няма и да мога да го карам нали така защо ми е тогава.. За това оставам на вас думата искам да е мотора след трите марки Yamaha , Honda , Suzuki , но какъв модел да избера от тях ?
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Според мен ДРЗ - та ще ти е най ефтин за поддръжка.
      Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Истинските модели на ДРЗ са К и Е модел,S е шосейният вариант.
        Ице може ли на лични да ми пратиш линк или каквото и да е към тази информация, защото съм заинтересован да я прочета Благодаря ти предварително.
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
          Според мен ДРЗ - та ще ти е най ефтин за поддръжка.
          А това прочети ли го или просто така си пишеш.

относно Suzuki Drz400 да много добра машина е и в моите очи я виждам , но нямам такъв бюджет за него

Коментар

Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнение
            Колеги благодаря за бързите отговори , относно Suzuki Drz400 да много добра машина е и в моите очи я виждам , но нямам такъв бюджет за него , 2т машина добра ли е за хард ендуро и дали е добре 2т пълен крос или ендуро защото 2т машина е по-лесна за подръжка а и адреналина е голям , примерно един YZ 250 ще ми ли е удобен за моя вид каране ?
            Здравей приятел първо да ти кажа сменил съм доста кросови мотори 2Т предимно съм карал на мотокрос,от 2 години карам из балкана(ендуро) и карам само с кросови мотори
            дати кажа голям екшън си е с 2т(крос) по засуканите пътеки, YZ 250 карах го 1 година и да ти кажа много силен и рязък мотор е това,за мотокрос е супер ама за ендуро.....Февруари месец си взех YZ250F супер си е мотора и в балкана се справя доста добре,но си има местенца където за кроса е доста трудно преминаването,моето мнение е вземи си ендуро.Ако кажеш с какви средства разполагаш ще е по лесно да те насочат колегите.

Коментар

Колеги ценя вашите насоки към избора ми на мотор. Средствата, с коИто разполагам са 2700лв. С тези пари не мисля , че мога да взема нещо ново, но предполагам ще стигнат за един мотор, който може да ми е удобен из засукани пътеки и камъни, спрял съм се на един WR400 1998г. първия WR , интересува ме здрав и корав ли е този мотор (в добро състояние е ). Цената, на която е, ме устройва и затова искам да се консултирам с вас. Ако препоръчате нещо друго здраво и кораво, вие сте ?
              Последно редактирано от viki terzieva; 13-08-12, 14:22.
              Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

По принцип Wr 400 са корави машини,зависи си през тези 14 години как е поддържан.Трябва да го погледне някой,който е имал такъв и знае болежките му.
                Другите варианти,които се вписват в бюджета ти са Kawa KDX200-220, Honda CRM 250 и Xr 400.
                Симеон Симеонов - 0878666200
                Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                Suzuki - A way of life

Коментар

Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
                  По принцип Wr 400 са корави машини,зависи си през тези 14 години как е поддържан.Трябва да го погледне някой,който е имал такъв и знае болежките му.
                  Другите варианти,които се вписват в бюджета ти са Kawa KDX200-220, Honda CRM 250 и Xr 400.
                  За Кавазаки не мога да коментирам след като не знам какви си като здравина и коравина , но не мислиш ли , че WR -а е малко по-добър от ХР400 ? Между другото WR-a е що годе в приличен вид за тези пари сменени врига, пиньони , ангренажна верига , масло , филтри , нова задна гума и наклаДки. Не мога да кажа, че двигателят е перфектен, след като не го е видял моя човек, но външно сменените неща се виждат. Какво ще ме посъветвате ?
                  Последно редактирано от viki terzieva; 13-08-12, 14:21. Причина: наклаДки

Коментар

Ами всичко е късмет - няма корав и здрав мотор - има неподдържан. Ако преди тебе са го подържали и сменяли всичко на време, ядове няма да имаш, а за WR-а щом ти харесва, няма какво да се чудиш - отиваш, гледаш, караш и преценяВАш. Ако всичко нагледно изглежда добре, взимаш,а оттам нататък всичко, пак казвам, е късмет. Успех!
                    Последно редактирано от viki terzieva; 13-08-12, 14:20.

Коментар

но не мислиш ли , че WR -а е малко по-добър от ХР400 ?
                      ХР 400 е по-здрав и с по-малко поддръжка от ВР 400,за криви пътеки е перфектен,единственият недостатък е, че е много висок и ако райдъра е нисък, става проблем.
                      Последно редактирано от viki terzieva; 13-08-12, 14:19.

Коментар

ХР 400 е по здрав и с по малко поддръжка от ВР 400,за криви пътеки е перфектен,единствения недостатък е че е много висок и ако райдъра е нисък става проблем.
                        А колко върви един ХР 400, защото смятам, че е по-евтин и в тези пари и що годе малко екипировка да взема, че само каска имам ?
                        Последно редактирано от viki terzieva; 13-08-12, 14:23. Причина: След "по-" и "най-" и преди прилагателно, винаги има тире

Коментар

Наскоро в Мобиле излезе един за 2200 пишеше че е нов внос,обявата изчезна за 2 дни,иначе до 3000 има доста,но какъв ще улучиш всичко е до много гледане и късмет.

Коментар

Наскоро в Мобиле излезе един за 2200 пишеше че е нов внос,обявата изчезна за 2 дни,иначе до 3000 има доста,но какъв ще улучиш всичко е до много гледане и късмет.
                            Да така е до 2000/2300 мога да дам за ХР400 тъкмо ще го обслужа как си трябва и ще имам за екипировка. Днес ми се обади един приятел и ми сподели , че някакъв човек продавал ХR600R но 600 не си ли е притежичък е по удобен ще ми е от ХТ-то ми , но ХР400 си е класа до колкото знам от ХОНДА ?

Коментар

Да така е до 2000/2300 мога да дам за ХР400 тъкмо ще го обслужа как си трябва и ще имам за екипировка. Днес ми се обади един приятел и ми сподели , че някакъв човек продавал ХR600R но 600 не си ли е притежичък е по удобен ще ми е от ХТ-то ми , но ХР400 си е класа до колкото знам от ХОНДА ?
                              Ти пак се завираш в корабите с този 600,ХР 400 е най сполучливият модел на Хонда.

Коментар

Ти пак се завираш в корабите с този 600,ХР 400 е най сполучливият модел на Хонда.
                                И АЗ така мисля не ми трябва ХР600 най-добре да си намеря един ХР400 и това е..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X