Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на мотор ?

Какво мислите за този WR400 заслужава ли си тези дни мисля да отида да го гледам какво ще ме посъветвате ?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28082011196.jpg
Прегледи:1
Размер:172.1 КБ
ID:5398757Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28082011200.jpg
Размер:176.6 КБ
ID:5398758Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28082011201.jpg
Размер:146.6 КБ
ID:5398759Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28082011202.jpg
Размер:154.8 КБ
ID:5398760Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28082011203.jpg
Размер:178.6 КБ
ID:5398761Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28082011204.jpg
Размер:222.0 КБ
ID:5398762Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28082011205.jpg
Размер:192.7 КБ
ID:5398763
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Колега,този WR съм го карал около 1 седмица и мога да кажа че ако имах парите щях да го купя. Собственикът си го гледа и пази. Не искам да прозвучи като реклама ,просто си казвам мнението за машината, ако имаш някакви въпроси относно мотора питай.
      Успех с избора.

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi_400 Преглед на мнение
        Колега,този WR съм го карал около 1 седмица и мога да кажа че ако имах парите щях да го купя. Собственикът си го гледа и пази. Не искам да прозвучи като реклама ,просто си казвам мнението за машината, ако имаш някакви въпроси относно мотора питай.
        Успех с избора.
        Видя ли че задната вилка е скъсана,а я ни осветли колко пари се продава този мотор,а има ли документи за регистрация.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
          Видя ли че задната вилка е скъсана,а я ни осветли колко пари се продава този мотор,а има ли документи за регистрация.
          Цената която му е определил е 2900лв., но се споразумяхме за около 2600 каза , че имал документи , но баща му знаел какви са.. Мислих няколко дни по тоя мотор и така само от снимки мисля , че няма смисъл да давам пари за вятъра после пак да си чукам главата като с досегашния ми най-добре и повече пари да дам , но да взема нещо читаво.. а за WR направо съм влюбен ще чакам ако трябва и до зимата..
          Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Колеги какви са ви предпочитанията за 2т-те ендура и кой модел би подходящ за мен и вместен в бюджета ми ? Гледам модели от сорта на Honda crm 250 , Suzuki rmx 250 , Husqvarna wr 250 .

Коментар

Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнение
              Колеги какви са ви предпочитанията за 2т-те ендура и кой модел би подходящ за мен и вместен в бюджета ми ? Гледам модели от сорта на Honda crm 250 , Suzuki rmx 250 , Husqvarna wr 250 .
              От тези които си изброил Хонда е най добре,този видя ли го,на мен ми хваща окото но огледа на място е най реален.
              http://www.mobile.bg/51346914911220918

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                От тези които си изброил Хонда е най добре,този видя ли го,на мен ми хваща окото но огледа на място е най реален.
                http://www.mobile.bg/51346914911220918
                Погледнах го обаче нещо виждам боядисван мърлян е.. а на този рмх се спрях http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...244&f1=details чакам довечера снимки от близо и повече информация за него , има и един рм 250 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...201&f1=details говорих с момчето така е докаран от Италия всичко му било сменено и на снимките му е много добро състоянието вика ела един ден покарай го из гората ще ти хареса , но не знам изобщо да ходя ли близо ми е иначе ?

Коментар

Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнение
                  Погледнах го обаче нещо виждам боядисван мърлян е..
                  Как разбра, че е боядисван? Изглежда добре на външен вид и цената е добра.
                  Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                    Как разбра, че е боядисван? Изглежда добре на външен вид и цената е добра.
                    Личи си по-рамата колега , а и има две обяви с този мотор веднъж в София веднъж в Бургас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X