Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на мотор ?
Свий
X
-
От: Избор на мотор ?
Първоначално публикуван от Georgi_400 Преглед на мнениеКолега,този WR съм го карал около 1 седмица и мога да кажа че ако имах парите щях да го купя. Собственикът си го гледа и пази. Не искам да прозвучи като реклама ,просто си казвам мнението за машината, ако имаш някакви въпроси относно мотора питай.
Успех с избора.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеВидя ли че задната вилка е скъсана,а я ни осветли колко пари се продава този мотор,а има ли документи за регистрация.Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Колеги какви са ви предпочитанията за 2т-те ендура и кой модел би подходящ за мен и вместен в бюджета ми ? Гледам модели от сорта на Honda crm 250 , Suzuki rmx 250 , Husqvarna wr 250 .Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнениеКолеги какви са ви предпочитанията за 2т-те ендура и кой модел би подходящ за мен и вместен в бюджета ми ? Гледам модели от сорта на Honda crm 250 , Suzuki rmx 250 , Husqvarna wr 250 .
http://www.mobile.bg/51346914911220918
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеОт тези които си изброил Хонда е най добре,този видя ли го,на мен ми хваща окото но огледа на място е най реален.
http://www.mobile.bg/51346914911220918Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнениеПогледнах го обаче нещо виждам боядисван мърлян е..Yamaha WR 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеКак разбра, че е боядисван? Изглежда добре на външен вид и цената е добра.Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар