Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Дойде момент да отворя една нова тема за този модел на КТМ, в която се надявам да пишем само и единствено за техническите характеристики, проблеми и поддръжка.
    Аз като заклет червен ФЕН искам да заявя. че съм много приятно изненадан от видяното, мотора НАИСТИНА излиза "ready to race" .
    Както казва Мартин Иванов, " Мотора е леко барнат".....аз пък казвам, че е много, ама много барнат, остава и да е здрав, другото е божа работа.
    Надявам се тук активно да се включи и Андон Чулев /АДИ/, който кара КТМ350 чиято база е използвана за създаването на този модел.
    Сикс дейса е доста тунингована и барната версия на KTM 350 EXC-F, излиза от завода с около 17-18 неща повече от стандартният KTM 350 EXC-F.
    По- надолу ще се опитам и да копирам разликите, засега стига толкова, нека има и за по-натам.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:52172_350_EXC-F_2012_Six_Days_1024.jpg
Прегледи:2
Размер:274.7 КБ
ID:5939172

От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Ванка, време ти е да смениш мотора
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

ЧЕСТИТО ВАНКА ....безаварийно за мотора и за тебе
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Честито Адаш. Само хубави моменти и без аварии (макар че то ктм ли е спасение нямало)

А най-основната разлика между нормалния 350 ехс-ф и сикс дея не си ли остава окачването и трипътниците?
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Реклуза е същия с този на 450.

Коментар

Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение
            ЧЕСТИТО ВАНКА ....безаварийно за мотора и за тебе
            Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
            Честито Адаш. Само хубави моменти и без аварии (макар че то ктм ли е спасение нямало)
            Ей колеги според мен нещо сте се объркали с честитяването,а пък и човека е написъл че е (заклет червен ФЕН).

Но мотора наистина е добър!
            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Аа няма да е първия паднал в боя. Много са тези преди него който предадоха червения, синия, жълтия или зеления цвят и го замениха с оранжев. Ама все пак нека и Чинела се включи.
              Иван Маринов
              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Да, купих си такъв мотор, но това не беше целта на тази тема!!!!
                Има си тема за хвалби, там ще напиша когато му дойде времето.

Тук исках да се пишат само мнения на ТЕХНИЧЕСКА тематика.
                Ако някой е чел, превел или има някакво инфо относно модела, много бих се радвал да го постне тук.

Коментар

От: Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Емо, прав си, но за съжаление около месец и половина бях без мотор, разделих се с Хондата и това спря "творческият" ми процес.
                  Обаче от два дни съм собственик на такова нещо, КТМ 350 EXC-F Six Days 2012, не е пален още и не е тестван, очаква се този уйкенд да е тест драйва!!!

[ATTACH=CONFIG]355601[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]355602[/ATTACH]
                  Ааа... правилно значи съм се ориентирал в едни други фотографски теми....,
                  сменил си червения цвят! Е новото си е ново.

Ще се радвам да го видя на живо тоз КТМ и по Етрополските пътеки.

Поздрави.
                  Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Честито Чинел мноо убава гад, ама пак си сбъркал мотора сега на тоя нема какво повече да му доработваш, ще вземе да те налегне една скукааа.

п.п. Ако нема къде да го пазиш у Шопско, лично ще ти предостъпя терен къде да го съхраняваш.

п.п.п. Ако и комшийката е като мотора значи при тебе Комунизна вече е настъпил.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Лелеееее! Обзема ме благородна завист.Чакаме впечатления от първа ръка.Пожелавам ти да го караш с много кеф(не казвам дълго-след една две години друг нов).
                      ПП.Я чакай , че сега се зачетох.Казваш , че от два дни е твой а ОЩЕ НЕ СИ ГО ПАЛИЛ......!!!
                      Последно редактирано от ЕМО; 23-08-11, 15:50. Причина: допълване в потресено състояние
                      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                      Джон Кенеди

Коментар

Честито Чинела за новия мотор със здраве да го караш и да не забравяш да споделяш с всички нас веселите моменти прекарани с тези машинки .

Карай разумно, помисли за живота си !

Прикачени файлове
                        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Малиий.... Честито!
                          Да си го ползваш със здраве.
                          BMW F800GS

Коментар

Честито и най-вече без травми и със здраве да си го караш !
                            KTM sx-f 350 2011
                            Honda Montesa Cota 250
                            KTM exc 450 Supermoto

Коментар

Бреййй,той много лачен бре Ванкаа!!
                              А да тии честит. Джартата как ли се облизва като котарак?
                              Айде в събота ще почерпиш по една фафла!
                              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X