Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема ktm или WR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дилема ktm или WR

От лични наблюдения мога да кажа че ктм не лош мотор въпреки че е отлят двигателя в гипса щото си и личи ,нищо и че след каране трябва да му навиваш болчетата и естественно да добавиш още щото половината ги няма- но пък поне ще е весело щи имаш с какво да се занимаваш цял ден е аз твърдо няма да си взема ктм на 100% щот съм по бодала карам си ямахичката като се върна си я измия огледам огледам никакъв кусур няма скукааа няма кво да ровя притварям тъжно очи и си я прибирам в гаража до следващия път и така нататъка докато дойде време за смяна на масло и тогава вече се радвам щото ще отвия някое болче ще се позанимавам малко-че за колегата който иска мнение потърси разпитай и си реши щото ти ще си го караш и ти ще си береш ядове те с мотора
    vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
    Suzuki GSR600 98 hp
    Nissan Pathfinder 174 hp
    0878222 три 3 шест

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Стоянов Преглед на мнение
      От лични наблюдения ......
      Е ти колко КТМ-а смени....?!? Айде нема нужда, ако искаш мога за Ямахи до утре да си говорим щото те проблеми нямат никакви. Нека момчето се качи да покара и Ямахи и Ктм и к'вото си поиска, да направи сметка за поддръжка и да купува, че пролет пукна!

Коментар

Гълъбин по-горе ти каза.Добави още 1000лв. взимай нов WR450 и мирясвай.И после не забравяй да ме почерпиш.....
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
          И после не забравяй да ме почерпиш.....
          Aаааааа и мен!!!

Коментар

Точно така ! И да не се притесняваш за части и поддръжка, ако не ти стигат парите за нови ,в обявите има много сини мотори НА ЧАСТИ ! Не доумявам защо пък ги продават така тези щастливи собственици ... това си е тяхна тайна ! Но може да я разбереш ако се сдобиеш и ти с такова нещо ...
            ей , още в началото на темата ти писах нещо помниш ли?
            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Човека както каза е начинаещ в офроуда,а някой му предлага 300 кубиков 2Т мотор с мощност 60 к.с . ? Относно Ктм нищо не мога да кажа от личен опит,тук в околноста има 5 ктм.Момчетата си ги карат без проблеми и аварии,но пак има малки дреболии,които трябва да се прегледат след каране и пак всичко зависи от поддръжката,наистина доказана марка е КТМ,има и добри отзиви от преставителството в БГ,но все пак не е японско На WR-a частите му са скъпи и самата му цена е по-висока(защо ли?) Всеки си хвали това което кара и макар и да не карам WR,карам ямаха и съм много доволен.Колегите казват "Ако искаш да караш мотор си копуваш Японски,а ако искаш да се караш и правиш мотор си копуваш друг.Нито съм някой разбирач просто си изразявам мнението,но най-добре ще постъпиш ако вземиш някой колега със себе си,който да разбира от мотори.Карай го,почувствай го, и който ти е на сърце-взимай го,но имай едно на ум! MADE IN Japan Поздрави!
              Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                По точен и компетентен отговор не видях до тук!И защо сульо и пульо дава компетентни акъли?Между другото и фабричния супер кит не му помага.Нека да не ги е срам собственниците и да си кажат.Имам два примера.Ако се разровя ще покажа и много компромативни снимки ама аиде!Нужно ли е и това момче дето пита ,да е следващия преебал се с нов оранжев чайник!
                Ако сега аз трябва да избирам и да си купувам мотор, бих купил всичко друго но, не и КТМ след 2007 год.
                Ей момче,вземи си едно ВР-че и си гледай пашалъка!
                Джарта, той и КТМ-а и за чайник не става, ама май много му идва рекламата. Скоро очаквам да го пуснат и в Техномаркет та да може всеки лепнал се на първата приказка да си го купува!

Коментар

Първоначално публикуван от Росен Колев Преглед на мнение
                  Човека както каза е начинаещ в офроуда,а някой му предлага 300 кубиков 2Т мотор с мощност 60 к.с . ? Относно Ктм нищо не мога да кажа от личен опит,тук в околноста има 5 ктм.Момчетата си ги карат без проблеми и аварии,но пак има малки дреболии,които трябва да се прегледат след каране и пак всичко зависи от поддръжката,наистина доказана марка е КТМ,има и добри отзиви от преставителството в БГ,но все пак не е японско На WR-a частите му са скъпи и самата му цена е по-висока(защо ли?) Всеки си хвали това което кара и макар и да не карам WR,карам ямаха и съм много доволен.Колегите казват "Ако искаш да караш мотор си копуваш Японски,а ако искаш да се караш и правиш мотор си копуваш друг.Нито съм някой разбирач просто си изразявам мнението,но най-добре ще постъпиш ако вземиш някой колега със себе си,който да разбира от мотори.Карай го,почувствай го, и който ти е на сърце-взимай го,но имай едно на ум! MADE IN Japan Поздрави!
                  Цената на новият КТМ-а в България е уникално евтина заради вносителската конкуренция. Така са си преценили супер по-добре от това няма Но цената на втора ръка ВР е доста по-висока, защото е качествена сглобката и знаеш, че ще го купиш ще го караш и ще го продадеш и пак няма да си изгубил много пари, да не говорим за инвестиция. Това е все едно да имаш пари за БМВ (кола) а да си вземеш Форд и да чакаш да си на далавера Такъв филм има само ако КТМ-а ти го дават без пари Но едно поне знам за КТМ-а (от наблюдения), че двутактовото ендуро не е хич лошо, но прецени да не би 200 да ти е слабо, а 300 силно. Защото до колкото чувам Краси с 300-тата май малко по-често гъбки търси

Коментар

Човека си каза че е пробвал 300 ехс-то днес и му е харесало.Я сега всички анти КТМ съфорумници да кажат какви са им косурите на 2т КТМ-ите.Един път вече разбрахме че сме балъци, както се изрази колегата, тея с двутактовите, после се оказа че сме искали да се правим и на майстори.А то не че има кой знае какво майсторство в това да си смениш буталото на мотора за 1 час с ходенето до магазина за сок и вафли.

За 4т нищо не мога да кажа, но човека изяви интерес и към 2т и за това реших да се включа.300 ехс 6 деиса е достатъчно силен мотор за да си го кара човек както си иска.Както го пишат американците почти 4т си е.Малко повече вибрации има, но ако колегата е гледал варненското 300 ехс 6-деис което показаха на предната страница, проблема с вибрациите в кормилото е частично решен със "специалните" държачи за кормилото.Доколкото ми е известно мотора е и с мусове, така че ще си спести и едни допълнителни разходи.

Ее BobiMX все пак има и златната среда - 250 ехс, което в интерес на истината ми се струва перфектно.Нито е с драстично висок разход, нито е слабичко.Иска си малко свикване на вибрациите, но нищо фрапиращо.А и на Краси не е ли 250, а не 300?
                    Иван Маринов
                    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Мисля, че говори за Краси К, той е с наточено 300 . Ванко е много прав за вибрациите, това е нещо с което трябва да се примири човек. Ако нямах ремарке, за мен щеше да е непосилно например да карам около Бухово. Имам 30-40мин асфалт до там, което на отиване някакси се ядва, но един път се връщах на ход и ми идваше да оставя мотора на пътя и да се прибера пеш. Когато си уморен понякога (поне на мен) идват в повечко тия вибрации . Едно на ум, всеки мотор си има кусури! Поздрави!
                      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Надявам се колегата да сподели все пак на какво се е спрял ...
                        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от talibana Преглед на мнение
                          здр. днес погледнах 2 мотора първият 4т 450 ехц 2009 и един 2 т ехц 300 сикс деис 2009 и впечетленията са ми че маи ще съм кам 2т машини , мноого беше лек този 2т мноого ми хареса и има доста сила а за другия вие казахте маи вече всичко ,ако някои кара такав 2т 300 всичко сварзано с него би ми било интерестно да науча от вас .благодаря за изчерпателните отговори на колегите
                          Да се включа и аз, вече от опит. Имам чувството, че колегата изпада в моята дилема отпреди 6 мес. Тогава исках 450куб. с. около 2007-2008г. Лошо стечение на обстоятелствата доведе до това да си търся леко ендуро. Счупих крак доста зле и затова сметнах, че ни ми трябват много килца в гората. Към 2-тактовият мотор се насочих по същия начин като колегата, след проба. Зарибих се здраво още повече след прочит на цялата тема 200 ЕХЦ. Много хубаво би било, ако колегата успее да направи дирекно сравнение в реални условия, на различните машини. Аз се доверих на първите си впечатления и съм доволен от избора си. Относно 300 ЕХЦ, там ще дадат съвет колегите с такива. Краси от Севлиево има голям опит с 200ЕХЦ и с 250ЕХЦ , и е много подготвен по темата колега.
                          П.П. Предните ми 2 поста бяха в шеговит тон и не по темата.После разбрах, че съм от БАЛАЦИТЕ, а не обикновен балък.
                          Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Здравейте на всички нека първо ви благодаря за оказаното съдействие . Днес си купих бета 525 2009 година . И така сега остава да почерпя май . А за 2т ктм не го взех поради липсата на документи а за тази бета мноого ми я похвалиха и така платих я маи скапо 9700 регистрирана и с доста други глезотиики но дано поне излезе читава.

Коментар

Ми честито !

Коментар

Първоначално публикуван от talibana Преглед на мнение
                                Здравейте на всички нека първо ви благодаря за оказаното съдействие . Днес си купих бета 525 2009 година . И така сега остава да почерпя май . А за 2т ктм не го взех поради липсата на документи а за тази бета мноого ми я похвалиха и така платих я маи скапо 9700 регистрирана и с доста други глезотиики но дано поне излезе читава.
                                Честито и много безаварийни и нетравматични километри!
                                Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X