От: Дилема ktm или WR
Греят колега 4т 2т не .Водната помпа и е на главите как нема да греят макар че това също е начин на каране.
Първоначално публикуван от talibana
Преглед на мнение
- в събота да сипете бензин, да покарате хубаво, да се разходите, да прекарате супер ден в гората и прочие на готин 4т мотор, по който не възнамерявате да си човъркате вечер, да сменяте каквото и да било, да не се налага афтърмаркет доработки и разправии, като се наложи ремонт да го закарате на приятел/сервиз и да го оправят, настроят и поддържат, там няма да ви интересува дали лесно сте намерили частите, трудно ли се оправя, има ли ръководства в интернет и прочие. Вижте какво се иска да се сложи на КТМа и съответно Ямахата и преценете, кое сте готов да издържите и кое не ИЛИ да сте отдаден и да изпитвате удоволствие от всяка настройка, всеки тунинг по мотора, който сте направили. 2т изисква време и там според мен сам трябва да се оправя човек, защото само той си усеща кое по мотора е кофти и кое да си настрои за себе си. Хора и хора, тъй че помислете хубаво, защото е кофти да карате мотор, който осъзнавате, че не ви кефи(както бях аз
Коментар