Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DR650R Мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki DR650R Мнения

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
    Колега нее крос та да се дига на по голяма скорост и аз имам 600 и знам какво еНо има хора кадето на 2-ра го карат много време но и аз така и не се научих
    Поздрави
    Тоя модел ДР-чета са ми много симпатични с изключение на маската, щото е няква наведена и изглежда несиметрично за мен. Иначе са доста бързички и се кантарят.... като гледам изправяш го, а си с малък венец отзад. Сложи му отпред 14, а отзад 48-50 и ще го караш на 2ра много по продължитемно стига да умееш . Добро ти е моторчето, пожелавам ти по-скоро да управиш там каквото му е, опитах се да ти помогна, но явно... неможем да установим точно какво е.

П.П. Тоя мотор немисля че на трета ще се изправи, тежичък си е, има някъква ветоятност...., но зависи от шофьора.
    KTM Fen

Коментар

Доста е тежък пак и скоростите саму много дълги.

Коментар

тоя мотор се изправя и на 4та. моя е с 14 отпред и оригиналния отзад. аз немога да го вдигна на 3та но кольо/тихия/ него барка на коя ще е. нале знаеш които го може си го може. а наи удобно му е прав на седалката
        crf450 supermoto

Коментар

Възможно е. Не съм карал този модел и немога да твърдя, само съм го виждал, но от гледане неможе да се прецени точно дали върви, щото незнаеш дали му се дава газ или не.
          shumanski, я прикачи малко снимки на твоя мотор да го вида моля, виждам, че и го продаваш...
          KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
            Възможно е. Не съм карал този модел и немога да твърдя, само съм го виждал, но от гледане неможе да се прецени точно дали върви, щото незнаеш дали му се дава газ или не.
            shumanski, я прикачи малко снимки на твоя мотор да го вида моля, виждам, че и го продаваш...
            мога да ти пратя на скаип щото неги разбирам работите с снимките. и да ги качиш ти. ако проявиш желание де
            crf450 supermoto

Коментар

само това имам даниеле. като се пооправя ще се снимаме пак
              Прикачени файлове
              crf450 supermoto

Коментар

Някои от тея снимки за от пътя за севриата нали.

Коментар

Колега хубаво сте си прекарали като гледам
                  Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                    само това имам даниеле. като се пооправя ще се снимаме пак
                    Кефи ме моторетката ти само едни нови гуми и праскаш за началото на сезона и си тип-топ.
                    Кво ти е са, да не си се отрепал... гледам, че си написал: "като се пооправя"
                    KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                      Кефи ме моторетката ти само едни нови гуми и праскаш за началото на сезона и си тип-топ.
                      Кво ти е са, да не си се отрепал... гледам, че си написал: "като се пооправя"
                      ми отреди 30дни 2 счупени ребра. но днес с яко натъртен ЗАДНИК . гледам по обед едно слънце изпекло та викам 1 месец насъм изкарвал сузана та си викам АЗ съм. и леко полека го подкарах а го усещам че иска да го развартя. и като го лепна задна,задна и съм го изправил като свещ усещам че господ днес е с мен та викам още малко още молко и вече невиждам пътя и аха да върна газта усетих че сам в безтегловност. от там на задник моторя пред мен аз след него. но за щастие сме добре е с натъртен задник но добре. а на сузи учудващо нищо и няма. та и 4тактовите понякога несе връщат като пуснеш газта
                      crf450 supermoto

Коментар

Дане би аз дасъм виновен иначе виж това
                        http://www.vbox7.com/play:d7132775
                        Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
                          Дане би аз дасъм виновен иначе виж това
                          http://www.vbox7.com/play:d7132775
                          абе ти неси виновен но аз маи предизвиках съдбата
                          crf450 supermoto

Коментар

Нали знаеш,по Коледа стават чудеса!!!!!
                            Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
                              Нали знаеш,по Коледа стават чудеса!!!!!
                              crf450 supermoto

Коментар

Блазе ти ... ти поне го изправяш, аз и тва немога . Случи се веднъж, но излизах от байр и затова стана, замалко и аз да се прекантаря и да тупна по дупе, но от страх пуснах газта иначе така на равно, го дигам 10-20 см само и то на първа, на втора опитах веднъж дигна, но много малко... или просто неможе или още не съм му свикнал , дано е второто
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X