До: Suzuki DR650R Мнения
Тоя модел ДР-чета са ми много симпатични с изключение на маската, щото е няква наведена и изглежда несиметрично за мен. Иначе са доста бързички и се кантарят.... като гледам изправяш го, а си с малък венец отзад. Сложи му отпред 14, а отзад 48-50 и ще го караш на 2ра много по продължитемно стига да умееш
. Добро ти е моторчето, пожелавам ти по-скоро да управиш там каквото му е, опитах се да ти помогна, но явно... неможем да установим точно какво е. 
П.П. Тоя мотор немисля че на трета ще се изправи, тежичък си е, има някъква ветоятност...., но зависи от шофьора.
Първоначално публикуван от ivo_KLR
Преглед на мнение
. Добро ти е моторчето, пожелавам ти по-скоро да управиш там каквото му е, опитах се да ти помогна, но явно... неможем да установим точно какво е. П.П. Тоя мотор немисля че на трета ще се изправи, тежичък си е, има някъква ветоятност...., но зависи от шофьора.

... ти поне го изправяш, аз и тва немога
. Случи се веднъж, но излизах от байр и затова стана, замалко и аз да се прекантаря и да тупна по дупе, но от страх пуснах газта
и то на първа, на втора опитах веднъж дигна, но много малко... или просто неможе или още не съм му свикнал
Коментар