Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DR650R Мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki DR650R Мнения

Мерси това,исках да знам.
    Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Мислех си да направим една темичка за Др-ите, където да бъдат представени моделите (нови/стари) разликите м/у тях, предомствата, да се задават въпроси, да бъде нещо като "CRF - само за пристрастени" Но като гледам тея мотори вече спряха да се търсят и няма да има смисъл
      Но все пак ако някой модератор се застъпи може да направим една любопитна темичка в раздела "Избор на мотор" лично ще се заема
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
        няма да има смисъл
        Винаги има смисъл от такива теми, независимо от марка, модел и година на производство...поне така мисля аз.
        Който обича моторите и е истински фен, всякаква информация за мотори би представлявала интерес за него, а не само CRFи и XRи образно казано.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
          Сузаната е по-висока от доминатора, в снега го късам, точно щото окачването му е по ниско. Той доминатора попринцип си е шосейно ендуро, затова пък е по-бърз. Личното ми мнение е че си е малко тробавичък, голям за оф-роад... карал съм го, сузукито за гората ми е по-удобно в сякви отношения.
          Вьобще не е тромав,напротив даже е мн. по бьрз от доста ендура.

Коментар

На мен ми казаха да видя свещите,обаче не е и от тях.И незнам какво да го правя.и аз си смених аспуха но варвеше пак.Такмо да излизам от нас и изгасна и неще и да запали повече.

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki-to Преглед на мнение
              На мен ми казаха да видя свещите,обаче не е и от тях.И незнам какво да го правя.и аз си смених аспуха но варвеше пак.Такмо да излизам от нас и изгасна и неще и да запали повече.
              Провери да не ти е прескочила веригата на клапаните. Може да е била вече заминала и хлабава.

Коментар

Бате ванка може и да си прав Но по добре колегата със ДР-а да си провери ангренажната верига защото може да изкриви някой клапан и нещата да се усложнят

Коментар

Аз говорих с един маистор и ми каза че попринцип др650 след 51000км касали вирига и чупили клапани сега вече е на 53400км . Взех го на 48000 може и от това да е. но малко ме самнява за6тото не чукат клапаните днес гледах свещите и са добре остана карбуратора ако не е от него вече ще проверя това и дано да не е от него че до колкото струва и ми се зави свят.Чак ми е болно че моторчето е развалено.

Коментар

Аз говорих с един маистор и ми каза че попринцип др650 след 51000км касали вирига и чупили клапани сега вече е на 53400км.
                    Не! Излъгал те е, не на 51000км, а на 51999км!
                    Стига глупости , тва за пръв път го чувам! Мога да твърдя, че имам доста познати, приятели с ДР-и и за подобно нещо никога не съм чувал! С уважение към майстора, но... звучи нелогично според мен. Братовчет ми му е над 69000км и няма никакви проблеми... Чуваш ли шумове по двигателя? Ако нямаш, значи...
                    Веригата като се износи се охлабва и чука, ще я чуеш, да не говорим за клапаните. Щом мотора ти попринцип работи добре, незнам какво друго може да е, освен карбуратора.
                    KTM Fen

Коментар

И аз това се самнявам да не е от карборатора.Нямаше шумове преди.

Коментар

И аз това се самнявам да не е от карборатора.Нямаше шумове преди.
                        А сега има ли шумове? Ако има от къде ти се струва, че идват.. (горе, долу...)
                        Последно редактирано от Daniel Gyorev; 12-12-07, 16:20.
                        KTM Fen

Коментар

Ми и да искам да разбера немога защото неможе да запали. Кофти номер.

Коментар

колега защо невидиш комутатора.вземи от колега ако имаш под ръка.почти сам сигурен чи проблема и там. или размачкай малко жиците. пробваи УСПЕХ
                            crf450 supermoto

Коментар

Тои акумолатора е паднал но мисля че нему пречи.Но ще пробвам.Но вече сам спокоен защото говорих с татко и ми обеща че заварша ли 12 клас и ще имам црф.

Коментар

Етого моят звяр.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X