Здравеите на вси4ки.наскоро си купих нов мотор( Сузуки Др650р)според вас добри мотори ли са.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DR650R Мнения
Свий
X
-
Re: Suzuki DR650R Мнения
Първоначално публикуван от GeRo_Dr-ra Преглед на мнениеЗдравеите на вси4ки.наскоро си купих нов мотор( Сузуки Др650р)според вас добри мотори ли са.
За едни може да е добър, за други лош. Въпрос на вкус2010 CRF 250 R
Коментар
-
За Джебел модела ли говорим или за РС модела[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
За снимките виж тук:http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8192Lesidren.com
Коментар
-
Ей и аз си взех такъв мотор наскоро. моторчето върви добре (за 4 часа Варна - Враца), обаче за 650 кубика ми се вижда слабо да набира и няма кой знае какъв ряз. Имам и едно ЧЗ 350 и съм останал с впечатление че няма кой- знае каква разлика в старта. Иначе ако става въпрос за висока скорост др ми е стабилка на 140, докато ЧЗ-то на 120 и имам чувството че ще ме изхвърли нанякаде. Иначе ДР -а съм го карал много по земен път и ми се вижда много маневрено и добре управляемо, само че ако ти доиде някоя усоина пътечка с малко по -големи камъни виждам голям зор. Общо взето това е хубавото че му се намират нещата за смяна, като въздушен и маслен филтър и разни други работи. Иначе ако си го караш нормално според мен ще те изкара дълги години. Добро си е моторчето не си збъркал
Коментар
-
До: Suzuki DR650R Мнения
Първоначално публикуван от Suzuki-to Преглед на мнениеNeshto mi stana s motora dokato varveshe i izvednash sprq da pali samo prepalva i gasne. ot kakvo moje da e tova.
Същия номер ми го е правело и на мен, имам няколко предположения:
1. когато караш по наклон и горивото в резервоара ти е малко, а НЕ си на резерва, горивото не стига до горната цетка, пресушава каквото му е останало в карбуратора и след това гасте. пускаш на резерва изчакваш малко да напълни, палиш и газ.
2. при падане горивото от карбуратора им изтича (вчера се пребих и стана така) и неможе да запали, пак изчакваш доката се напълни, палиш и газ!
3. забравил си да си пуснеш бензина ( и това ми се е случвало)
4. някъв проблем по карбуратора, евентуално някакви частично запушване или настройки ---> виж тук неразбирам
В събота ми се случи, да загасне така, спусках се на първа бавничко и изведнъж загаска, преминах баира, спрях и започнах да ритам, 1..2...3... път запали и загаснена 4 път дръпнах смукача и запали. немога да се сетя за нещо друго освен карбуратора. Мислих си че може да ми е заради настройките на карбуратора, понеже сложих друг ауспих... но нз точно, нека някой ако има идея да си изкаже мнението
Последно редактирано от Daniel Gyorev; 03-12-07, 20:42.KTM Fen
Коментар
-
До: Re: Suzuki DR650R Мнения
Първоначално публикуван от HondaPower Преглед на мнениеЕй и аз си взех такъв мотор наскоро. моторчето върви добре (за 4 часа Варна - Враца), обаче за 650 кубика ми се вижда слабо да набира и няма кой знае какъв ряз. Имам и едно ЧЗ 350 и съм останал с впечатление че няма кой- знае каква разлика в старта. Иначе ако става въпрос за висока скорост др ми е стабилка на 140, докато ЧЗ-то на 120 и имам чувството че ще ме изхвърли нанякаде. Иначе ДР -а съм го карал много по земен път и ми се вижда много маневрено и добре управляемо, само че ако ти доиде някоя усоина пътечка с малко по -големи камъни виждам голям зор. Общо взето това е хубавото че му се намират нещата за смяна, като въздушен и маслен филтър и разни други работи. Иначе ако си го караш нормално според мен ще те изкара дълги години. Добро си е моторчето не си збъркал
Ще го сравня с модела др 600 (S, R например) разликата в двата модела е 50 кубика и карбуратора! Значи, един приятел ми беше обяснил каква точно е разлизаката в карбураторите, но я помних до едно време и после ми завехна от главата. Др 650 имаха нещо си в карбураторите и затова, не ускоряват така както 600 (които го нямат) , но пък затова харчат по малко от тях... Ще попитам пак и ще ти кажа ако те интересува.
Доколкото за пътечките... мотора може да мине отсякъде стига да можеш да го управляваш, лошото му е само че много тежи, затова и не е толкова за хард разходки, но за такива утъпкани пътечки си е супер, пробвал съм, върви без проблем и не се затруднява.KTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнениеКато окачване Др по-подходящ ли е,от доминатора за оф-роад.
Коментар
-
Сузаната е по-висока от доминатора, в снега го късам, точно щото окачването му е по ниско. Той доминатора попринцип си е шосейно ендуро, затова пък е по-бърз. Личното ми мнение е че си е малко тробавичък, голям за оф-роад... карал съм го, сузукито за гората ми е по-удобно в сякви отношения.KTM Fen
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар