Re: участие в шампионата-колко струва
..като тръгнах да разглеждам из старите теми и ми попадна и е тая и остави че ми бе интересно ..но е и много забавна и поучителна
..ехее какви времена са били
..карали сме с митас и деестон..а сега мишелин и дънлоп ни се виждат-слаби
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
участие в шампионата-колко струва
Свий
X
-
Аз сега съм с деестонПървоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
..като тръгнах да разглеждам из старите теми и ми попадна и е тая и остави че ми бе интересно ..но е и много забавна и поучителна
..ехее какви времена са били
..карали сме с митас и деестон..а сега мишелин и дънлоп ни се виждат-слаби

Коментар
-
то много интересно и какви са били разходите през първата година и как се развиват със времето..горе долу поизчислих че 06 та участието ми е излезнало почти 3 пъти по скъпо от 05 та..
..за тази прогнозата май е още по..
и като посмятах..вече нещо нямам много ентусиазъм..
..но пък от гуми ..а и от нищо друго май..не може и не бива да се пести..щото излиза после по скъпо..
например аз до скоро карах само с митас ..но излиза само на пръв поглед по евтино всъщтност по хубавите гуми освен че повече държат и издържат повече и сметката излиза или същата или по зле..особенно предните митас -спрямо пирелитата които взех миналата година-пирелит излиза по евтино-една пирели изкарва колкото 3 митас а цената и не е 3 пъти по висока-да не говорим за поведението и сигурността на едната и на другата
-виж ако караш задължително всяко състезание с нова гума може би тогава има смисъл да взимаш митас-за задни поне
...но аз обикновенно 1 нова гума я карам до..3 състезания..като разбира се я свалям веднага след състезанието ..макар че като се позамисля обикновенно след 2 рото вече..за нищо не става обикновенно
..виж предните карат много-миналата година с 2 пирели мт 32 предни изкарах цялата година
..е накрая взех и една дънлоп но нея почти не съм я ползвал
Последно редактирано от mitkov; 20-03-07, 00:55.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар