Обява

Свий
Няма добавени обяви.

участие в шампионата-колко струва

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
    Краси, бандажът (мус), който си взел не става за ендуро. Един от нашите караше на Узана с кросов мус и каплата му заприлича на консервена кутия на магистрала. За ендурото са с друга твърдост, но иначе гумата можеш да си я покараш доста
    Жоро несъм казал че ще го слагам бандажа, но защо да нестава?

по принцип тоя бандаж има определен живот и след това нестава за нищо, така че може би това се е случило с тоя на узана. а и друго, има различна по твърдост бандажи в зависимост от настилката.

този щом издържа такива натоварвания на мотокрос защо да не издържи и на моето смешно каране
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

бе заслужава си да пробваш
      150 долара струва един мус
      сложи го и ни информирай после кво е станало
      гумата сигурно е мишелин

Коментар

аз мисля да го сложа, доколкото знам отговаря на около 0.8 атмосфери, макар че както казах преди има различни видове и твърдости. а и се 4удя дали този не е амортизиран щом ми го даде ей-така, поне външно няма никакви забележки, незнам като се сложи как ще е реално но ще пробвам. гумата е bridgestone и е зестока за сегашното дърти мъди уедър както се казва
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

краси аиде да ми я продадеш тая гума
          25 евро става ли

Коментар

Здравеи Митков, TTR-a,не е бил на Бочаков взех го от Карлово януари.Мисля че е каран по нежно Благодаря за поканата,но смятам че не съм оборудван достатъчно и във форма.На Бузлуджа Събин и Юри ме поканиха да карам с тях но предпочетох да карам с джиповете.Като начало мисля да дойда на Сопот да се видим. За това какво търся ще пусна Л. С.

Коментар

Малее Митков май имаш грешни информатори.Един път и ти данеси в час.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                краси аиде да ми я продадеш тая гума
                25 евро става ли

неееееееееее
                нямя начин, освен ако не предложиш някаква шокираща цена

това си е чисто нова гума и ми идва точно навреме за тоя сезон, даже на задна няма толкова да се радвам

Коментар

Първоначално публикуван от краси
                  Жоро несъм казал че ще го слагам бандажа, но защо да нестава?
                  по принцип тоя бандаж има определен живот и след това нестава за нищо, така че може би това се е случило с тоя на узана. а и друго, има различна по твърдост бандажи в зависимост от настилката.

този щом издържа такива натоварвания на мотокрос защо да не издържи и на моето смешно каране
                  Краси, има три вида мусове, като тези на Мишлен са най-добри и с най-дълъг лайф Всеки след отварянето му има 6 месеца добри характеристики и след това те рязко се влошават. Опакован е в гаранция за една година.
                  За рали е най-твърдият, за ендуро е със средна твърдост и за крос е най-мекият. Почти всички отговарят на 0.7 - 0.8 атм, но след удар в камък, всеки реагира по различен начин За това е отдеференцирането им.
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

краси
                    30евро последно

Коментар

като тези на Мишлен са най-добри и с най-дълъг лайф
                      че те други освен мишелин правят ли мусове

Коментар

този е на едно каране както и гумата, мисля да пробвам !!!

Коментар

краси
                          30евро последно
                          нищо против ако имах 2 примерно, но просто сегашната ми предна гума започва да си заминава и мисля че тази ми дойде точно навреме

Коментар

Аз давам 35
                            К. Кулев

Коментар

Michelin, Pirelli, Metzeler, Bridgestone и Dunlop правят мусове
                              Подготвям статия в едно известно off road списание и съм в момента голям отворко на тема "гуми", пък и почти всички съм пробвал. Само чакам да видя кой колко пари ще даде, та да ги похваля най-много!
                              Засега водят Deestone!
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                                Michelin, Pirelli, Metzeler, Bridgestone и Dunlop правят мусове
                                Подготвям статия в едно известно off road списание и съм в момента голям отворко на тема "гуми", пък и почти всички съм пробвал. Само чакам да видя кой колко пари ще даде, та да ги похваля най-много!
                                Засега водят Deestone!
                                Недей така бе, ще ти тежи нечий живот на съвеста, докато си караш новият мотор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X