Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KLX 650 R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: KLX 650 R

Днеска се повъртях около мотора , свикнал съм като си взема нов мотор , бая работи ще трябва да му сменя , накладки , верига , зъбаци , филтър въздушен , и още разни дреболий.
    С изненада гледам , предните накладки чисто нови.Задните също.
    Чудно ми стана , ама айде поне филтъра да сменя.Отваям кутията-филтъра нов.Абе , викам си , тука има измама няква , ние българите нали знаете , очакваме все най-лошото.
    Зъбаците и веригата бях писал по-горе , и те са нови , накрая от немай къде сложих едно бензиново филтърче и смених една клема.
    Добре че видях че на единия колец прашника се е поразложил , та се успокоих малко Много хубаво не е на хубаво.
    По вида на прозорчето за маслото също може да се съди за състоянието на двигателя.Ако е мътно , а вътре метала тъмен и мръсен , не е добре работата.
    Прикачени файлове
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Нелоши машини стига да вървят. Специално КЛР 650 ми скъси живота а сходството с КЛХ е поне в двигателя голямо... Но при мен беше на края на жизнения си път... накрая му сложих шлайфани сегменти от ЗИЛ...
      Мощността му е достатъчна да го качиш и по стената. Никога не е склонен да загрява в тежки условия - просто трябва да е изправен датчикът за перката. Аз си бях извел и ключе в случай на отказ.
      Със сигурност ще ти гори масло - просто гледай да не е много.
      Друг невралгичен момент и при двата е автоматичният декомпресор, намиращ се на изпускателния РВ. Съветвам те да свалиш капака на клапаните и да го огледаш за разхлабени нитове. При трошене излиза навън... Някои хора ги махат но не е за препоръчване. Също погледни и ангренажната верига. Обтегачът и е автоматичен и по правило безотказен. Гледай да няма подложки на него. Ако има смени веригата.
      Само в никой случай не вземай тайванска...
      Друга гадост, която ми е правил е износени екцентрични ролки на бендикса.... Добре, че имаше и манивела. Не е зле да провериш маслената магистрала, качваща масло в глявата. Достаъчно е да отхлабиш холендера на главата и да запалиш за момент.
      Друго нещо - има едно прозорче за маслото - случвало ми се е да се отлепи. Огледай го дали е добре закрепено.
      В долната част на двигателя ще забележиш и болт за обтегача на балансверигата. провери как е. Тя е трудна за намиране а ако е разтеглена яде картера.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колега , явно КLR-а ти е бил много амортизиран.Аз имам такъв , за 5 години-0 проблеми.Интересно ми е тва за маслото , моя не пипа грам.
        Нали знаеш , аком подгорва масло ауспуха винаги си е черен.Виж сега моя как е при градско каране.
        В двигателите има голяма разлика.Най малкото , единия е с около 10 г. по- стара разработка.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
          Колега , явно КLR-а ти е бил много амортизиран.Аз имам такъв , за 5 години-0 проблеми.Интересно ми е тва за маслото , моя не пипа грам.
          Нали знаеш , аком подгорва масло ауспуха винаги си е черен.Виж сега моя как е при градско каране.
          Интересното е че и на моя ауспуха изглеждаше така а маслото изчезваше и без да тече. Че беше много утрепан беше и въпреки това много ми харесваше...
          Никога не съм имал каквито и да е ядове с ходовата част. Това, което не ми харесваше беше задната спирачка.
          Просто не намирах части и го правех с каквото има само и само да върви. балансверигата напр. стана от бус МБ))
          Разходът на масло беше около 500гр./1000км.
          Не ми харесва къде са радиаторите - много са уязвими.
          Карал съм го доста години и проблемите започнаха като остаря - иначе е много яка машина.
          Разбира се че има разлика в двигателя, но и сходството е голямо. Много части са взаимозаменими.
          Всички ядове по двигателя на моя, без изключение бяха концентрирани в главата...
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Aко някой има за продаване такова кавазаки нека се обади (да пише на ЛС) възможно по-скоро !
            Само да кажа, че не се интересувам от бараки, а здрави машини, дори и на малко по-висока цена !
            ----
            ПП. Чакам с нетърпение офертите !
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
              ПП. Чакам с нетърпение офертите !
              В мобилето маи имаше няколко добри такива машинки на скоро
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                В мобилето маи имаше няколко добри такива машинки на скоро
                Има един 97-ма година са го писали но ми се виждат доста 3800.. знам ли ако не са толкова много явно аз съм се объркал самата цена на модела Ако някой има нещо друго в предвид да казва вече работата е сериозна
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
                  Има един 97-ма година са го писали но ми се виждат доста 3800.. знам ли ако не са толкова много явно аз съм се объркал самата цена на модела Ако някой има нещо друго в предвид да казва вече работата е сериозна
                  Има един КЛХ но е за 4500лв пък и аз му се точа нещо.....
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Different_Soul ,Ако си мислиш че ще вземеш читава машина за без пари , дълбоко се лъжеш.Ако наистина е 97-ма г. , и ако е в добро състояние , цената е добра.
                    Последно редактирано от kiki.t; 19-03-07, 22:30.

Коментар

Остава само да отидя на място с някой и да видим за какво става въпрос, работата е, че нямам под ръка човек който разбира наистина от тези машини и ще избере най-доброто
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Видях го мотора , в Хасково , за годината мисля че е тази която пишат.
                        Така на снимка добре изглежда , намери човек и ходи да го гледаш , ако свалят и малко от цената , офертата не е лоша.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                          Видях го мотора , в Хасково , за годината мисля че е тази която пишат.
                          Така на снимка добре изглежда , намери човек и ходи да го гледаш , ако свалят и малко от цената , офертата не е лоша.
                          В какъв смисъл сте го видяли ? Обявата в мобилето или на живо ? Ако е на живо ще се радвам да се даде някаква информация
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

В мобилето го видях(предполагам че е тоя)
                            Иначе съм в София.

Коментар

kawasaki KLX

Моля за мнение за Кавазаки КЛХ650,4-тактов.или кой модел е по-добер.трябвами мотор за крос и офроуд.

Коментар

До: kawasaki KLX

Колега има цял раздел "Избор на мотор", има и доста теми точно в раздела!

Какво ендуро да избера?
                                Проблеми при закупуване на мотор 2-ра употреба
                                Какво да избера Европеиско или Японско, 2Т или 4Т
                                Ново 400 - 450cc. ендуро
                                Мотокрос сравнение: 125 двутактов VS 250 четиритактов

Иначе по темата - винаги съм бил за по-леките мотори по твърде много причини - по-малко за вдигане, като паднеш, по-лесен за каране, по-лесен за бутане и т.н. Такъв KLX ако не ме лъже паммета имаше kiki.t. Няма да е лошо да споделиш някой отправни точки - опит, години, тегло и ръст.

KLX 650 НЕ става за крос по мое непрофесионално мнение...

Поздрави.
                                Последно редактирано от господин никой; 02-07-08, 09:26. Причина: Добавка...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X