Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KLX 650 R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KLX 650 R

Някой ако има впечатления от този модел (модел 1999г.) , моля да сподели.Гледам че го дават сравнително леко за 650 (127кг. сухо тегло) , та мисълта ми е , става ли или трябва нещо по-леко ?
    То , и аз не съм лек де , 110 кила )
    Благодаря.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Re: KLX 650 R

Ето.Отзад се вижда и KLR-a.
    Прикачени файлове

Коментар

Това Супер мотор аз много исках такъв , но ми казаха че е много мощен , като за първи мотор , а и баща ми нямаше намерение да ми взима такъв . Сега вече миля че ми е време да си взема и аз такъв и дано де ... те каква цена варвят . Някои няма ли да каже нещо повече за тези моторетки

ето и отговор дали стават тези машини ( това ми е една от любимите снимки на този мотор )
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Мнооого ми харесва! Един познат има такъв само че по-стара година, е много върви и има страхотен външен вид! А за килограмите ,не се притеснявай толкова. Колкото и лек мотор да си вземеш винаги ще има някой по лек от твоя, освен ако не си купуваш всяка година последните модели. А иначе гледай да ти прави кефа, защото кеф цена няма. А това дали ще ти прави кеф ще разбереш като го пробваш. Пробвай и един силов тест - пусни мотора на земята и пробвай да го вдигнеш като го държиш само за дръжките, ако се справиш значи няма да имаш проблеми никъде.
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Значи , тествах го тия дни мотора , и съм очарован направо.Първо , явно съм попаднал на много читава машина , която е експлоатирана и поддържана много грамотно , то и по външния вид си личи , няма една драскотина.
          Разходих се из горите около София , качих се до връх Церия , абе бая километри му навъртях за два дни.Никакво усещане за тежест , за мощността и въртящия момент няма да коментирам.Лекичко врътване на газта , и си на задна.Кеф голям.
          Иначе по ,мотора има доста тунинг , по-голям заден алуминиев зъбак(чисто нов , както и предния и веригата , направо не мога да повярвам), дигнато алуминиево курмило , спортен ауспух(няква италиянска марка ToscoKawa , не я знаех , ама е добър) , нови (на 80 %)гуми.
          Най-интересното е за тежеста , имам и Хонда МТХ 125 , на жена ми , субективно Кавата въобще не я усещам по-тежка.Явно центъра на тежеста е добре сметнат.

Коментар

Kawasakito си е kawasaki и няма 2 мнения по въпроса , много хора казват че много се били чупели , но аз от както го имам не съм имал ядове с него надявам се и да нямам . Сега трябва да сложиш няколко снимки на ДЗВЕРА у темата за снимки на нашите машинки
            А и това което каза sl.daskalov , че " КЕФ ЦЕНА НЯМА " е много хубава мисал , тук има един " беден човек " които си взе FMX 650 чисто нов , пък аз не съм го чул веднъж да е казах че си е направил кефа .
            Колко струва тази машинка ( то това се не казва де , но горе доу )

Коментар

Мани кво говорят за Кава , требва да си карал мотори от всички марки за да можеш да дадеш що-годе реално мнение.Аз карам от близо 20 години мотори , сменил съм бая , и Кавата ми е любима марка.Преди да взема тоя КLX , мислех един XR 600 да взема , обаче нещо не ме изкефи , много ми е мазен , няма я бруталността на Кавата.
              Относно чупенето , зарежи ги тия глупости , всичко си зависи от поддръжка , и най-вече в какво състояние си взел мотора , ако е някоя морга , нема оправия.Аз имам един KLR 650 , 1986г.от 5 години , само каране , смяна на верига , масло и тва е , не е мръднал.Не си го давам за нищо , що мотори смених покрай него , ама него не го продавам.
              За цена не ми се пише , имам си съображения , ако искаш можеш да поровиш в западни сайтове и да се ориентираш в цената.

Коментар

Мерси за полезната информация . Ще се поразровя малко да намеря нещо за тия моторетки . Преди време у Мобилето имаше един КЛХ 650 ( супер мото преправян ) за 2000 лева . Братовчет ми мислеше да го взима , но се намираше много далеч , затова си взе доминатор с ХР мотор

Много готоно изглежда

Коментар

Ето , тука има данни
                  http://motorcyclespecs.co.za/model/k...x650r%2096.htm
                  Тоя , супермотото е преди 96 година.
                  Последно редактирано от kiki.t; 12-03-07, 19:35.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                    Ето , тука има данни
                    http://motorcyclespecs.co.za/model/k...x650r%2096.htm
                    Тоя , супермотото е преди 96 година.
                    Дам 94-та година е Ама изглежда много добре
                    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Кавазаки лошо нема

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
                        Дам 94-та година е Ама изглежда много добре
                        Ако е същия ... виждам го от 2 години в Мобилето. Тръгна от 2900 лв, сменя си собствениците и цената му пада... май има доста липсващи неща и е каран душмански ... Единственото му хубаво нещо е предната спирачка Брембо
                        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

КЛХ 650 Р в сайта го дават 48 коня, а това в скобите 45.3 може би е на задната гума. Не съм се интересувал от този модел до сега, ама предполагах, че е нещо като ХР 650 Р

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            КЛХ 650 Р в сайта го дават 48 коня, а това в скобите 45.3 може би е на задната гума. Не съм се интересувал от този модел до сега, ама предполагах, че е нещо като ХР 650 Р
                            Правилно си предполагал

Машината по принцип е доста добра. Сравнително лека, с много въртящ момент и добър баланс...

Доколкото знам е доста яка и при добра експлоатация не създава особени проблеми...

И да не забравяме - шампионът в Е3 през 2005 мисля, че караше такъв?
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

XR 650 R е след 2000г , съвсем нов двигател , естествено е да е по-мощна.
                              Двигателя на Кавата е разработка 92-93 год.Много е здрав обаче.
                              Освен това на XR 650 R не ми харесва че е с алуминиева рамка (лично мое мнение и предпочитание).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X