Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KLX 650 R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: kawasaki KLX

Колега мисля че Кавазаки клх650Р е мотора !Със манивелаТук при нас има един направо се къса да върви даже мисля че момчето го продава

Коментар

До: kawasaki KLX

Аз съм имал иж350- много отдавна , yamaha DT400 , honda xr250 , yamaha ttr600 , yamaha xtz660 tenere. Карал съм кво ли не.

Изброявам защото искам да ти кажа на мен от кои мотори ми харесва повече сегашния KLX650.

Всичко обаче е въпрос на вкус- казало кучето и се облизало отзад.

Вчера продадох WR400 ,който бях купил да си го карам , обаче ми е малък , с манивела/няма стартер/ , не мога да кача втори човек , багаж и т.н. Абе продадох го и си отавих АКИ-то.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

До: KLX 650 R

KLX си е модифициран КЛР.
        Тежък и неповратлив... За крос просто забрави
        За не много тежки терени става. Не означава, че не може да го караш и по сериозно трасе, но си е мъка... Обаче като свикнеш с такова животно, след това всичко (стига да не е Африка туин или ДР биг ти е лесно за каране по тежък терен
        Хубава машина, но да ходиш на риба с нея по черните пътища и ливадите. На пътя също не е отличник. За разлика от КЛР има прилични спирачки
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X