Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екип за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Екип за ендуро

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
    Дали принадлежи към екипировката за ендуро (или крос) предпазителя за зъби?
    Виждал съм на състезания по мотокрос че има съзтезатели дето след като свъзрши надпреватара и се приберат в бокса вадят от устата си нещо подобно на това което си слагат боксьорите и го приборат в една малка кутийка за да е чисто естествено защото се ползва многократно.
    Огледнах по интернета ама не намемерих нищо по въпроса свъразано с мотоспорта, този предпазител се оказа задължителен на съзтезания по карате и бокс и това е всичко...а и някой зъболекари го препоръчват на любителите спортисти с коронки за да не им изпадат въпросните зъбни надстройки.
    Даа..помня това състезание, но беше за ветерани......Сещай се какво са прибирали в кутийките
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
      Даа..помня това състезание, но беше за ветерани......Сещай се какво са прибирали в кутийките
      E да ама при веераните е обратно след съзтезанието слагат в устата а не вадят.

Та тогава някой коментираше че тези предпазители предпазвали от гълтане на езика. Ако е така то тази джаджа е много полезна защото се е случвало някой след яко падане да си глътне езика и ако няма кой да му помогне-АМИН!
      born to be wild
      Кольо Ковачев

Коментар

Ето и екипа който смятам да си поръчам живот и здраве до 2 седмици + някои неща допълнителни за мотора...
        ----
        ПП. Ще се радвам на коментари относно продуктите ако някой има опит именно с посочените неща на снимките да сподели впечатленията си !
        Прикачени файлове
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Аз имам такава каска само, че в другата разцветка (черна и със сини цветенца).Доволен съм за сега (то и друга не съм имал за да я сравня де).Не ми тежи, лятото малко спарва ама то само като трябва да се бута.Пък и аз карам винаги с боне и то и то си топли стабилно.
          Панталонки си поръчах такива, пристигнаха ми, но още не съм ги пробвал по-горите.Така като ги гледам си ми харесват повече от AC модела.На AC-то не му харесвам гумените работи на коляното който са, а този си е с такива по-мекички и като слагам корите (тестово в къщи) не ми обиват (при AC варианта тезо гуми поне на мен ми обиват в някой ситуаций).
          Яке също имам същото.От както е пристигнало (има-няма 2-3 седмици) почти не го свалям от гърба си.И по улицата, и на училище ... навсякаде ходя с него.Малко ми е неудобно като е с протекторите(то аз май съм и за по-голям размер де) ама без тях си е направо фантастично.Жалко само, че не е водонепромукаемо и в един дъжд (бях с един скутер тогава карахме 60тина км в дъжда) ми се разказа играта.И все пак не пропусна чааак толкова вода.
          Добра покупка ще направиш според мен.

П.П.Нямам кой знае каква база за сравнение, но от нещата който имам съм доволен и мисля, че като за парите си, си струват.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Именно защото знам какво е да си мокър до кости ще си поръчам и това комплектче за да зная, че няма да съм мокър в дъждовете
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Добър избор КОЛЕГА, само имам една забележка тези ботуши са за Супермото или АТВ но не и за крос/ендуро. А както знаем ти си един от видните ендуристи във форума та да помогна де

П.П. А за клина и фанелката имам същите много съм доволен /от цената/

Коментар

U.S. Size: 11
                Color: White
                Type: MX Boot
                Units: Pair
                Weight: 9.8lbs
                http://www.transworldmotocross.com/m...343961,00.html

До колкото съм се интересувал ги дават едни от най-удобните кросови ботуши !
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Ванка, Vector-а се произвежда в две разновидности, за супер мото и за мото крос. Аз в момента съм със същите и сравнени с предишните ми ботуши тези са като маратонки като усещане на крака. Единственият по-добър модел на Алпинстар са Tech10 които са по-скъпи. Вече имах възможност да ги "пробвам" в практиката и мога да кажа само добри неща за тях (спасиха ми крака при затискане от мотора). До момента са на един сезон и няма следи от износване, но времето ще покаже колко ще издържат.

П.П. Даниеле по-добре си избери модела в черно, че тези белите след 2-3 карания заприличват на носени 3 години ( цапат се страшно много )
                  Последно редактирано от iva_kx; 19-11-07, 16:53.

Коментар

Аз съм виждал на живо и ми казаха, че са доста удобни и на вид са съвсем различни от ботушите, с които караме...като големи маратонки са
                    А и не са евтини май....

Коментар

Иво вече ги е описал, аз докато си изкажа мнението... Извинявам се, че се повтарям...

Коментар

Реално наистина ги дават като едни от най-удобните и хубави ботуши предпочитани от офроудърите...
                        ----
                        ПП. Иво, наистина и аз си мислих за това нещо и май наистина ще си взема черния модел поради тази причина...
                        А, ето го и него:
                        Прикачени файлове
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Защто не почакаш ,до коледа и нова година сигурен съм ,че ще има отстъпки ,аи това бяло нямали мн да,се засича от калта.Горе-доло колко ,ти излиза това удоволствие,
                          Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
                            Защто не почакаш ,до коледа и нова година сигурен съм ,че ще има отстъпки ,аи това бяло нямали мн да,се засича от калта.Горе-доло колко ,ти излиза това удоволствие,
                            Най-вероятно ще взема черния модел поради причината, която каза Ivo_xt, а колкото до изчакването, незнам може и да изчакам нищо не ми е толкова спешно... може до тогава да си сменя само компютъра и да изчакам да видя какви промоции ще има
                            Колкото до цената всичко ще се поръчва на куп и ще излезнат малко по-ефтино предполагам иначе на практика надхвърлят мисля 350 лв..
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

...най-малко 380-390 лв. освен ако стане долар за левче.. При т'ва само ботушките

Коментар

Мен ,ме интересуваше сичко колко горе доло излиза.
                                Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X