Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екип за ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Екип за ендуро

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    не е стегнато, особено спускачите с колелетата един приятел откакто се влачи 10 метра по задник след задна гума не си и помисля да кара без това
    Haha...Krasi tova da ne e tozi na koito i krustnika mu kara motor
    No bike - no fun!

Коментар

Re: Въпросче за 1 протектор

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
      Според вас трябва ли ми този протектор дето е на снимката отдолу,защото съм се решил да си копувам всичко нужно за добро екипиране и опазване на здравето ми та реших да попитам дали и тази дреболия ще ми трябва,защото все пак и там може да се нарани човек
      Къде го видя този предпазител? Аз си харесах подобен на фирмата WORKER (www.worker.cz) и струва към 110Лв ама още не съм се навил достатъчно (абе не съм си падал скоро на задника). Видях го на една изложба и според мен няма да пречи.
      born to be wild
      Кольо Ковачев

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR Преглед на мнение
        Haha...Krasi tova da ne e tozi na koito i krustnika mu kara motor
        той той

и изминалата събота за жалост пак го изпробва
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
          Къде го видя този предпазител? Аз си харесах подобен на фирмата WORKER (www.worker.cz) и струва към 110Лв ама още не съм се навил достатъчно (абе не съм си падал скоро на задника). Видях го на една изложба и според мен няма да пречи.
          Ми това е модел на Драгомир,има го във веломания на ъгълът на Екзарх Йосиф и Княз Борис
          [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
          [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
            абе не съм си падал скоро на задника
            Брачед ти никога не си падал ... камули на "Д-то" , е виж аз това си го правя като за " добър ден "
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
              Брачед ти никога не си падал
              Абе падал съм аз и затова карам с пълна екипировка и се опитвам да убедя всеки че екипировката не е нещо снобско или излишен лукс а нещо без което неможе! (абе като СССР за НРБ навремето).
              born to be wild
              Кольо Ковачев

Коментар

Определено от екипировка , всеки има нужда ... и след много хокане и съвети реших да поставя въпроса така пред баща ми " здравето ми е най-важно " (общо казано така му го казах ) и така го накарах да ми вземе екипировка
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Каска или нагръдник и наколенки?

Здравейте колеги!

Една сериозна дилема ме мъчи. Не мога да реша кое ми е по-наложително - каска или останалата екипировка ( около 150 лева). Сега имам вазможност да се обзаведа само с едното от двете та искам да ме посъветвате. Аз имам каска ама няма никакъв сертификат и изобщо не я броя. От паданията ми до сега сам си удрял ръцете и колената, но пък без никакви поражения, за моя радост. Та отново ви моля за съвет докато не съм пръснал парите

Благодаря ви предварително!

Коментар

До: Каска или нагръдник и наколенки?

Първоначално публикуван от nik1488 Преглед на мнение
                    Здравейте колеги!

Една сериозна дилема ме мъчи. Не мога да реша кое ми е по-наложително - каска или останалата екипировка ( около 150 лева). Сега имам вазможност да се обзаведа само с едното от двете та искам да ме посъветвате. Аз имам каска ама няма никакъв сертификат и изобщо не я броя. От паданията ми до сега сам си удрял ръцете и колената, но пък без никакви поражения, за моя радост. Та отново ви моля за съвет докато не съм пръснал парите

Благодаря ви предварително!
                    Според мен купувай:
                    1: Каска + Ръкавици !!!
                    2. Ботуши + Наколенки
                    3. Броня с налакътници от Драго например
                    born to be wild
                    Кольо Ковачев

Коментар

• До: Екип за ендуро

Според мен на първо място каската-травмите на главата са най-тежки и обиконовенно смъртоносни, после броня-краката и ръцете ако ги счупиш един ден пак ще проходиш, но ако нещо направиш на гръбнака...

Коментар

Благодаря за отзивите!
                        Бях харесал една каска на AFX тук във форума, ама се оказа че ми е твърде малка главата . Бесен съм . Мислех да поръчам на някой да ми докара такава от САЩ, ама мн място ще му заеме май ... Иначе на Драгомир съм харесал бронята или ако попадне нещио по-добро на тая цена. Мисля че в този ред са по приоритет:
                        1.Каска
                        2.Наколенки+ръкавици (че май по-безболезнено се набавят
                        3.Броня
                        4.Ботуши
                        Между другото, сега карам с едни кожени кубинки Доктор Мартенс . Металното бомбе веднъж ми спаси пръста от тежък удар в остър камък. Камъка проби кожата! Та от тогава само с тях карам (докато си купя кросови).
                        Ако някой случаааайно може да ми внесе някаква екипировка и парите ме устройват, да се обажда. Най-вече се интересувам от каска и броня. Броня съм съгласен и на старо да взема.

П.С. След колко поста ще мога да пускам ЛС?

Коментар

AFX може да се поръча от www.denniskirk.com
                          Същото се отнася за наколенки, ръкавици и ботуши.
                          Бронята е най-добре да си я вземеш от тук.
                          За повече подробности пиши на кю-то
                          DCRT®

Коментар

• имам една каска за продаване
                            карбон кевлар е !!!
                            много лека и много удобна каска, размера е 58-59
                            марката е Premier - италианска, може да не е много известна в БГ но доста топ състезатели карат с тази марка

ще направя снимки днес утре и ще ги пусна
                            продавам я понеже си взех нова

ето я каската
                            изпрана и почистена е
                            разглобява се за минута и се окомплектова за 3-4 мин.
                            не е подлагана на силен удар в много добро състояние е
                            не е най-нов модел но смея да твърдя че е далеч по лека и удобна от доста съвременни каски които съм пробвал !!!
                            цената е 99 лв

Последно редактирано от Краси; 23-07-07, 17:37.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ива, много ти благодаря!

Само дето май още не мога нито да пращам ЛС, нито да гледам личен профил ( а май там пише ICQ номер). Краси, благодаря за предложението, ще имам в предвид. Четах някъде че май е достатъчно каската на има DOT стандарт, пишеше нещо от типа че главата така или иначе не може да издържи това което издържат каските над DOT стандарта и че от тази гледна точка се предпочита ( или е достатъчно) каската да е от поликарбонат. Не знам дали е така ... вие ще кажете .

Коментар

Дали принадлежи към екипировката за ендуро (или крос) предпазителя за зъби?
                                Виждал съм на състезания по мотокрос че има съзтезатели дето след като свъзрши надпреватара и се приберат в бокса вадят от устата си нещо подобно на това което си слагат боксьорите и го приборат в една малка кутийка за да е чисто естествено защото се ползва многократно.
                                Огледнах по интернета ама не намемерих нищо по въпроса свъразано с мотоспорта, този предпазител се оказа задължителен на съзтезания по карате и бокс и това е всичко...а и някой зъболекари го препоръчват на любителите спортисти с коронки за да не им изпадат въпросните зъбни надстройки.
                                born to be wild
                                Кольо Ковачев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X