З
дравейте,приятели.Имам една малка молба към всички мотористи и вещи по темата лица.Искам да си закупя екип за ендуро.Вчера бях в някакъв американски саит и си избрах някои работи. Каска,панталон,протектори за краката и ризница/повечето са марка''661''излизат около 180долара.С разходите по пратката ще излезе някъде към 400-500.Та мисълта мие-заслужава ли си или не.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Екип за ендуро
Свий
X
-
Здравей,Евгени!
Искам да ти помогна,но все ме е страх да давам категорично акъли,щото мога и да сбъркам!Тези неща,които изреждаш мисля,че за да ти са полезни трябва да струват далеч по-скъпо.Аз ползувам "Acerbis" , "Ufo" и ботуши "Алпайнстар".Протектори на коленете и лактите,а няма да ти казвам колко важно е каската ти да е от добра фирма!Април месец т.г. едно дърво скрито в падналите листа ме "насочи" направо в едно дълбоко дере,пълно с камъни и ако не беше шлема ми "Acerbis" - 350 евро,смятай,че главата ми щеше да е гръмнала.
Това е моето скромно мнение и знай,че добрата екипировка може да те спаси от много неприятности!
Ако искаш по-компетентно мнение се обърни към Сабин.Той е маниак на тема Ендуро.Ще се радвам,ако съм ти помогнал!
Успех!
-
Каска shoe, костенурка(броня) УФО или друга но не кросова ризница, тя е против летящи камъни най вече и не пази колкото броните дето ги обличаш като фанела. Ботуши: Най добрата защита предлагат марка Сиди модел Флекс. Наколенки, моториски, най добре на пантички там където се згъват, защото пазят коляното и от горе.
Галъбинчо, каква е тази каска Асербис за 350Е??? За толкова кинти ще си купиш 2 каски ФОКС Рейсинг??? или Шое или Араи, абе каквато си искаш топ каска!
Коментар
-
Ще ми е гот да те видя Май френд! Заповядай,ще покараме заедно.Има интересни места около нас.Само да е по-другата седмица,че моторът ми е на профилактика в Троян.
Колкото до каската,вече съм поръчал един шлем на HJC,а и пачата ми е голяма - L или XL,зависи на коя фирма.
Ще се радвам да се видим!
Коментар
-
Здравейте.
Здравейте.
Това ми е първо мнение във форума и се надявам да не е последно.
Ето и моето мнение за екипировката. Уфо и Ацербис са супер марки. Но малко скъпи. Аз лично много се кефя на Прогрип и цените са им доста прилични. Пък и асортимента им е пълен. От ръчки през ръкавици пълна екипировка до дрехи за свободно време и прочие. Отностно каските Арай и Шой са много скъпи. Средно една каска излиза 1200 лв. Което хич не е малко, но пък са с най-голямо качество. Според мен варианти за качествени каски има Фокс ХДЖС също и Айрох. За последните от скоро съм им фен. Имат добри модели и много разновидности за качество. От фибер покритие до термопластика. Например каската на Джоел Смит излиза между 500 и 600 лв. но наистина си заслужава http://www.airoh.com .
Както казвате ако не беше каската... за това според мен точно от екипировката тя требва да бъде ако не най-качественото нещо то поне едно от качествените
Това е лично мое мнение. Ако някой има забележки моля да драсне некой ред с радост ще чета и лафя.
Коментар
-
Добре дошъл във форума!
Всяко мнение е ценно така,че аз няма да се възползвам от правото на реплика
Само искам да спомена,че съм ползвал много марки екипировка за да се убедя лично в качествата и недостатъците на различните фирми и специално за бричовете и фанелките ще кажа,че почти всички ги продават на приблизително еднакви цени.Имат си по две серии,скъпа и по-евтина,но тези аксесоари не са чак толкова важни за сигурността,колкото за газарията
Важното е протекторите да са надеждни и от добра марка,а там говорим за по-висока цифра,но нека някой да каже цената на главата,ръцете или краката
Коментар
-
За екипировката както вече казах
За екипировката както вече казах UFO PLAST са номер 1 и съвсем не са им чак толкова високи цените а относно каските същата оценка и коментар бих дал за AGV.Отворете сайтовете изберете си нещо питайте за цените и сами ще се убедите във думите ми.И всъщност може би и това е причината поради която продавам именно тях а не някоя неизвестна и със средно или направо ниско качество марка .Само който ги е ползвал предполагам ще се съгласи със моето мнение.Но това си е мое мнение ....
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар