До: мнения за Bell Helmet vs Airoh
Значи ако ще даваш пари за каска си купи Арай или Шой. Ако не ти се дават пари вземай което е изгодно. Горе долу така стоят нещата. Стар модел на Арай или Шой е тогава когато графиката е стара и е намалена и така каската е по евтина. Имай напредвид едно, че Арай сваля един размер на долу защото е с уникална анатомична структура. Тоест при тебе може и "М" да ти стане, но може и "L". Трябва да се мери. Ако си решил така. Имам в магазина ела мери да си знаеш размера и като си готов да пазаруваш такава каска ще си подготвен. За Шой мисля, че нещата са подобни спрямо Арай.
Относно очилата. Мисля, че едни очила при сериозна употреба и 1 година е прекалено много да издържат. Особенно детските при положение, че те са най-обикновенните направени. Относно слюдата ако се е нацепила веднага е трябвало да ми звъннеш и за рекламация нема проблем даваме на момента нова. На година имаме около 20 слюди рекламации, което за около 700 продадени е под 3%. Съвсем нормално. За друг път да знаеш
Относно цените на ботушите си абсолютно прав, че за да ги закараш до САЩ цената е скъпа. Но има и нещо друго. Здравият ботуш, които може да се кара по 3 години, да не говорим и 4 (зависи от карането) си държи цената. Докато например Алпинестарса е супер ботушм, но е рехъв спрямо Гаернето и на половината от времето е готов за смяна. Мисля, че това е основният фактор. Примерно Гаерне в Италия може да се купи по-евтино от България с 10% защото те се правят там и дават супер цени на дилърите си.
Според мен както и да го сучим и въртим всяка стока на едни места е евтина а на друга скъпа. И е съвсем нормално
Значи ако ще даваш пари за каска си купи Арай или Шой. Ако не ти се дават пари вземай което е изгодно. Горе долу така стоят нещата. Стар модел на Арай или Шой е тогава когато графиката е стара и е намалена и така каската е по евтина. Имай напредвид едно, че Арай сваля един размер на долу защото е с уникална анатомична структура. Тоест при тебе може и "М" да ти стане, но може и "L". Трябва да се мери. Ако си решил така. Имам в магазина ела мери да си знаеш размера и като си готов да пазаруваш такава каска ще си подготвен. За Шой мисля, че нещата са подобни спрямо Арай.
Относно очилата. Мисля, че едни очила при сериозна употреба и 1 година е прекалено много да издържат. Особенно детските при положение, че те са най-обикновенните направени. Относно слюдата ако се е нацепила веднага е трябвало да ми звъннеш и за рекламация нема проблем даваме на момента нова. На година имаме около 20 слюди рекламации, което за около 700 продадени е под 3%. Съвсем нормално. За друг път да знаеш
Относно цените на ботушите си абсолютно прав, че за да ги закараш до САЩ цената е скъпа. Но има и нещо друго. Здравият ботуш, които може да се кара по 3 години, да не говорим и 4 (зависи от карането) си държи цената. Докато например Алпинестарса е супер ботушм, но е рехъв спрямо Гаернето и на половината от времето е готов за смяна. Мисля, че това е основният фактор. Примерно Гаерне в Италия може да се купи по-евтино от България с 10% защото те се правят там и дават супер цени на дилърите си.Според мен както и да го сучим и въртим всяка стока на едни места е евтина а на друга скъпа. И е съвсем нормално
/ се замислих дали Бел-а не е добро решение с приемливо качество на приемлива цена. Но Вашите отговори ме разубедиха от Бел. За Бел до сега съм чувал, че е една от световно най-добрите каски, наред с Араи и Шои.
Коментар