Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки, фотоапарати, техника и "тактика" на снимане.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Традиционен мотокрос гр.Бобошево на 01.11.09г.

Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнение
    благодаря за инфото и бързия отговор
    аз ги свалих 1 по 1 ...
    ще си сложа един флаш гет , за да неее задавам тъпи върпоси
    не знам с какъв апарат снимаш , нооо снимките са супер ...
    а за състезанието ... много ми харесаха мъничките змейове
    Точно флаш гет имах в предвид. А за фотоапарата...гола вода е за такива състезания, много е бавен.. Canon SX1 чиста сапунерка.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Точно флаш гет имах в предвид. А за фотоапарата...гола вода е за такива състезания, много е бавен.. Canon SX1 чиста сапунерка.
      аз имам сх 10 ... бавнички са нооо пък снимките са много качествени ....
      другия вариант е на няколко кадъра да цъкаш , но размазват

Коментар

Колега, виждал съм те да снимаш с Nikon D60 , какво не ти хареса в него, че го загърби и щрапаш с сапунерка.

Коментар

Първоначално публикуван от nakovk Преглед на мнение
          Колега, виждал съм те да снимаш с Nikon D60 , какво не ти хареса в него, че го загърби и щрапаш с сапунерка.
          Полакомих се по големия ЗУМ на Canona 20X......и сгреших.
          Никона го продадох и сега съжалявам.

Коментар

Полакомих се по големия ЗУМ на Canona 20X......и сгреших.
            Никона го продадох и сега съжалявам.
            между другото ... имах един фуджи с5500 страшен апарат , на моменти съжалявам чак че го смених с канона ... не отстъпваше по-нищо ... мааа уж за по-добре ...
            а иначе за качествени неща , ако не от щатите , то фотопавилион е правилния избор ....
            а за големия зум .... то ако не е на статив ... малко трудна работа
            Последно редактирано от caterpilar; 03-11-09, 13:19.

Коментар

До: Снимки, фотоапарати, техника и "тактика" на снимане.

Този Canon SХ1 е супер фотоапарат, но не става за снимане на бързо движещи се обекти, тоест пак става, но времето между две снимки е доста голямо за такъв вид снимане, иначе вичко друго му е повече от перфектно за този клас фотоапарати.

Коментар

мисля , че коника-минолта имаха някакъв , който бая бързо цъка ... не се сещам сега за модела ....

Коментар

След като не останах доволен от Canon Sx20 is,реших да се насоча към нещо което наистина да става за снимки които се правят в бързина.дискуса го казва горе че апаратите рефлекс са предимно за това.апарата който съ взел сега е Nikon D 3000,мосля чеза мойто ниво на фотограф е предостатъчно,само остава да си купя и обективили 13 130 или 55 200 за по далечни снимки.Иначе и аз имам една сапунерка Nikon Колпикс тя е за снимки когато карам .

Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Жоро Донечки; 03-11-09, 22:21.
                  Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                  0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

ето един вариянт за униврсален обектив 18 200 има си всичко

на марката Тамрон е и май е избран за обектив на 2005 година

разликата между този обектив и на марката Никор е 700 евро
                    Прикачени файлове
                    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Пепи,ако искаш да си ги мерим

Гледам тръгнал си по наклонената плоскост,аз моя Канон като го вземах си казах,ще взема от най-евтините, няма да ставам фотограф.

За два месеца напрасках 10 000 кадъра и апарата взе да издиша откъм ТТ данни ,бавно снима тъмно му е много шум и тем подобни недостатъци ,работата е като при моторите,че и по-зле.

Само пари да има за трошене , един съвет,другарски : Не чети много фото-форума,защото действа зарибяващо и доколкото те познавам ще почнеш да тунинговаш и настройваш на все по-скъпа техника.....
                      Стефан Дянков

Коментар

Добре че мисала другия месец да ида до Андора ,че там нещата са по еВтни,иначе верно е големо зарибяване,ама си признай че е голем кеф виж това.

снимката е направих на около 50 километра от където живее Баджо,снощи го видях даже ,ша има радост.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Жоро Донечки; 12-11-09, 10:30.

Коментар

Да се изфукам и аз. Не се сдържах. Взех си ей такова. Зер обедните почивки са за това...

До тук лесното. Сега остава да го легализирам при жената. Ако утре не пиша - четете щатските новини, раздел криминална хроника.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

мисля си, все пак, че най-удачното за снимки е сапунерка /това е при условие, че доста падате/ няма начин да не счупите голямо фото, ако се приземявате 10на пъти за разходка ... иначе, ако не сте екстремисти, не берете гъби и не намирате парички - ДСЛР по-стар, да не ви е яд ако все пак паднете на него - канон 300д, 350д и обектив със стабилизация, примерно 28-135 пак да не ви е много яд ако паднете върху него, разбира се перфектно качество няма да получите, ама не си представям кой мазохист ще пипа обектив за над 1500лв с кални ръкавици

на това след разходката прилича фоточантата, подобен е и апарата вътре, все пак не е компактна сапунерка и бая кал се лепи по него

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Аз съм се наканил по нататъка да си взема 10 24 или нещо подобно .Водат ги супер ъглови обективи,междувпрочем този на сникмата е точно такъв.Лошото е че всички добри обективи със стабилизатори са на космически цени.Пример Никор 18 200 ,895 евро според мен лудост за хора като нас.Гоблин тактично и с финес и номера минава аз вече има доста опит иначе до сега моята да ме е обесила на мотора..А за апаратите темата започва да се съживява.Pakss и ти си болен като нас с такъв апарат да излезнеш да караш.Прав си с сапунерка е по добре аз имам един малък Никон за тази работа.
                              Последно редактирано от pepimotos; 10-11-09, 22:33.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                                ...........иначе верно е големо зарибяване,ама си признай че е голем кеф.........
                                Кеф не,голям кеф е.. Аз се запалих по лова на животинки ......

Стефан Дянков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X