До: Снимки, фотоапарати, техника и "тактика" на снимане.
След доста четене стана ясно , че работата хич не е проста-и със снимането и с избора на фотоапарат.За да не се набутвам безсмислено стигнах до извода , че е по-добре първо да опитам с някой по-скромен (като възможности) фотоапарат и ако се получат нещата чак тогава да купя хубава и скъпа машинка.Точно като по поръчка сестра ми ми сервира , че мисли да си взима нов апарат и стария И става излишен.Набързо го спазарихме и сега предстоят разучаване и тестове.Мислех на последното каране да го взема(за Неделя става дума),но се успах и в бързането към срещата съм го забравил
(кво да се прави-още нямам навик да мисля и за фото особено сънен).Иначе имаше няколко момента , които бяха интересни и щяха да се получат добри снимки(особена пороя в Плана при които пътя по който карахме се беше превърнал буквално в дъно на река , както и едно емоционално изкачване в Люлин на което чух да се споменават доста майки(и май най вече моята-аз ги заведох там
)). За съжаление установих , че ще ми е трудно да изпреварвам или настигам групата(всички сме горе-долу с еднаква подготовка да не кажа ,че аз съм най-куц) и едно изоставане от 3-4 мин ще е трудно за наваксване(особено ако през това време изникнат и други интересни моменти за снимане),но ще видим-бъдещето ще покаже.Другия проблем който хващам е , че съм свикнал прекалено много да се концентрирам в карането и не се оглеждам достатъчно за интересни кадри,но това може би е въпрос на навик-явно ще трябва да се пренастроя.
Иначе фотоапарата е Канон А450 с матрица 5мегапиксела,оптичен зуум 3,2х , цифров 4х и памет 16МВ.Мисля , че като за тестов ще свърши работа(още повече , че е старичък , очукан и няма да ми е жал да го вкарам в калта и прахта).
След доста четене стана ясно , че работата хич не е проста-и със снимането и с избора на фотоапарат.За да не се набутвам безсмислено стигнах до извода , че е по-добре първо да опитам с някой по-скромен (като възможности) фотоапарат и ако се получат нещата чак тогава да купя хубава и скъпа машинка.Точно като по поръчка сестра ми ми сервира , че мисли да си взима нов апарат и стария И става излишен.Набързо го спазарихме и сега предстоят разучаване и тестове.Мислех на последното каране да го взема(за Неделя става дума),но се успах и в бързането към срещата съм го забравил
Иначе фотоапарата е Канон А450 с матрица 5мегапиксела,оптичен зуум 3,2х , цифров 4х и памет 16МВ.Мисля , че като за тестов ще свърши работа(още повече , че е старичък , очукан и няма да ми е жал да го вкарам в калта и прахта).

Коментар