Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Адвенчър екипировка...Кое става и кое не!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз мислех да ида да видя на живо и дори се чувах с тях но казаха, че имат налични само Trail Adventure серията.
    Тях ги заглеждах още пролетта по разни ивенти на живо но не ме кефят.
    Това е много строго профилирана раница и то за определен тип езда.
    Аз раницата я ползвам ежедневно, не искам отделни раници.

Харесват ми поне на картинка R серията им предвид изискванията но няма да я поръчам без да съм я видял на живо.

https://kriega.com/riderpacks/r20

След работа ще погледна ранички и в сергия за фото-техника.
    Цените им са не по-малко перверзни от мотораските но поне твърдят, че има доста разнообразие при това в наличност.
    На фотаджийските ме кефи възможността за организация на вътрешното пространство и как се разделя.
    Иначе аз лаптоп отдавна не разнасям.
    С т'ва се работи, баго.
    Не ща да виждам компотер извън офиса, още повече като карам!
    Враг усраине

Коментар

Аз имам доста раници и нито една моторджийска все още не мога да схвана какво и е различното от другите. Най-много съм ползвал Кемълбек с 3 литра резервоар за вода и в пустинята с децата това ползвам,че ми много гол мотора там.

На нормален мотор не ми е удобно с раница - или ми се поти гърба или ми опира в багажа зад мен,не мога да се облегна на него спокойно,всичко което е за раница ги събирам по дисагите,водата виси от дясно на мотора,а дребните не’а са в чантата на резервоара.

Много по-леко и удобно ми е без раница,лятото е ме спарва,зимата не ми пречи на бронята и циповете на якето

Свястна раница под 130-150 долара няма или поне аз не знам
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Ами аз в последните поне 15 години почти буквално съм се сраснал с раница и директно мога да ти кажа, че ей тая например категорично не би била удобна за евридейка:

За мотор се обзалагам, че ще бъде супер.

Другата за която писах, че я нямали според мен е доста по-универсална ама ядец - на картинки не кълва.
        Да не говорим за уш 10 годишна гаранция на марката - нещо в което аз определено НЕ вярвам да е е истина.
        Но дори да не е верно напълно е рядко срещано дори като обещание

Както и да е, във фотосинтезис се оборудвах - то като има толкова голям избор е също такова бедствие, като нЕмането.
        Ако "работи" и служи толкова, колкото всички "найдени" до сега ще бъде супер

За протокола - ето ТОВА си харесах и придобих от цялото изобилие на място.
        Придобих со паре - подчертавам дебело понеже до сега не се е случвало такова падение.

А докато си го аранжирам както аз искам и запомня кое-къде е със сигурност ще изпратим годината
        Враг усраине

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Тази на снима кой мдел е ве братчед? дай линк, ако не те затруднява

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Това е модела от снимката, който е наличен в магазин но не ми харесва.
          https://kriega.com/riderpacks/trail18

А това е онзи, който би ми допаднал повече но изглежда се внася само по завяка:
          https://kriega.com/riderpacks/r20

Ето я и новата "мешка" - тъкмо привърших с организирането на съдържанието:

Успеха и зависи от здравината на циповете.
          Иначе ми допада такъв начин на отваряне - имал съм в миналото подобна.
          Лаптопа е за само за модел - избягвам да нося такъв уред с мен.
          Но по голяма нужда - явно пак може.

Да я живна и тая тема малко...
        Значи панталона се ползва от време на време кога не е жега.
        Хубав е и за тогавашните си пари е екстра.
        Само тиранти му трябват както стана ясно.
        Каската олегна след някое и друго носене и сега си се ползваме по-сериозно.
        Гребе въздух яко и има чудесна проветривост.
        Което...е плюс при технично каране и минус на скорости на 120км в час.
        Това за тия дето ги вдигаме тия скорости...нали има други не им е проблем.
        Иначе чудесна каска.

Ботушите обаче...днес ги изпратих един младеж да ги гледа...
        Не можахме да се сработим.
        Дървени ми идват в глезена.
        Няма подвижни стави няма нищо.
        Прецених,че каквото им да им бая няма да омекнат и предпочетох да ги продам докато са във вариант "чисто нови".
        Ще си взема Сиди най-вероятно.
        Не съм намерил къде го има наживо да го обуя за някво време да преценя как е...и после ще ги взема онлайн най-вероятно да мога да постоя вкъщи с тях с опция замяна.
        Та така.
        Не са лоши ботушите,но са обемни във вариант 45,5 и дървени като цяло без да са ендуро ботуш.Т.е. без пластмасата.
        Отделно както каза и Боса са за студено време.
        В жегата ще е ад с тях...затова си карам и мото кецовете....ама пазят...колкоото пазят.
        Тогава исках да взема Тукан модела...ама имаше само детски размери...а там можеше и да стане номера с неговата подвижна става...ама ...

От Сидитата кои вариант кара някой с подвижна става и за турист-офроуд?
        Adventure 2,Crossair,X-power?
        Плюсове и минуси!??
        Айде на пуканките!
        П.С....забравих да напиша,че имам "елегантен" дълъг и тънък крак в размер 45-45,5-46 в зависимост от калъпа на производителя.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

9 часа днес в проветривите на Алпайнстарс,чорапа ми мирише на прано след 2ри ден каране……….еВал съм му и глезените и цвичките,за МЕН това е ботуша

Е ходя като насран ма на мотора не си личи,там много ходене няма,да видим колко ще им издържи подметката ма ако трябва ще ги подковавам
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

К'ви са тия ботуши? Пропуснал съм, ако си писал. Ма яке и панталон за 4 илЯдо настоящи български пАре!? Хъм! Ботушите каде 1 и 5?
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Предупреждавам - да не се отваря ако нямаш идея да даваш по 700 долара и то тукашни цени за ботушки. Аз съм беден и екипировката за мотор е скъпа та не мога да си позволя да правя грешки,новобранец съм и се учех да ходя за втори път като бях на 27 години след операция която ми струваше 60 бона преди четвърт век……..и 1000 да искат и 1000 ще им дам,като ти пада мотора е така

https://upshiftonline.com/blogs/cont...pervented-boot

Е намерих ги в България,1200 пари с намалението,понеже няма да ти станат ботите с които идват си приготвяш още едни 300-400 лева за боти и стават 1.5

https://linsonmoto.bg/motokros-botus...te-supervented

Много лесно се търсят,кликаш по цена и търсиш най-скъпите
              Последно редактирано от BENZBOSS; 25-06-25, 17:05.

Яке и панталон за 4000лв...мхм...мини утре.
            А за ботушите да пише де...и дали са им високи сводовете при бомбето?И това за кои номер става на въпрос.
            Че едно е 41 и друго 46...
            П.С.
            Младежа върна патъците...пуснал съм ги по разни групи да се продават ако има някой желаещ за нещо ново на близо половин цена...насреща съм.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              Аз съм експерт по алтернативна употреба на ботуши - ако все пак стигнеш до такъв левел - ще помагам

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Кросовите са по-сплескани и нямат бомбе,учиш се как се включват скорости като ги обуеш,втората не влиза

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8113-compressed.jpeg
Прегледи:45
Размер:682.2 КБ
ID:7003314

6 Часа стояха пълни с прах за пране и чиста водица,вън изсъхнаха,вода не пускат,вътре езеро.

Имам и видео ма ме мързи да го боря за да го кача - сухи ботуши вън,но пълни с вода вътре.

Лято е и повечето карат пистарки,това е ботуш за сериозно и леко студено каране,не им сваляй цената,няма за какво да я сваляш баси,зима идва
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

https://offroad-bulgaria.com/forum/о...а#post7000777

Съседна тема
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X