Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Адвенчър екипировка...Кое става и кое не!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз мислех да ида да видя на живо и дори се чувах с тях но казаха, че имат налични само Trail Adventure серията.
    Тях ги заглеждах още пролетта по разни ивенти на живо но не ме кефят.
    Това е много строго профилирана раница и то за определен тип езда.
    Аз раницата я ползвам ежедневно, не искам отделни раници.

Харесват ми поне на картинка R серията им предвид изискванията но няма да я поръчам без да съм я видял на живо.

https://kriega.com/riderpacks/r20

След работа ще погледна ранички и в сергия за фото-техника.
    Цените им са не по-малко перверзни от мотораските но поне твърдят, че има доста разнообразие при това в наличност.
    На фотаджийските ме кефи възможността за организация на вътрешното пространство и как се разделя.
    Иначе аз лаптоп отдавна не разнасям.
    С т'ва се работи, баго.
    Не ща да виждам компотер извън офиса, още повече като карам!
    Враг усраине

Коментар

Аз имам доста раници и нито една моторджийска все още не мога да схвана какво и е различното от другите. Най-много съм ползвал Кемълбек с 3 литра резервоар за вода и в пустинята с децата това ползвам,че ми много гол мотора там.

На нормален мотор не ми е удобно с раница - или ми се поти гърба или ми опира в багажа зад мен,не мога да се облегна на него спокойно,всичко което е за раница ги събирам по дисагите,водата виси от дясно на мотора,а дребните не’а са в чантата на резервоара.

Много по-леко и удобно ми е без раница,лятото е ме спарва,зимата не ми пречи на бронята и циповете на якето

Свястна раница под 130-150 долара няма или поне аз не знам
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Ами аз в последните поне 15 години почти буквално съм се сраснал с раница и директно мога да ти кажа, че ей тая например категорично не би била удобна за евридейка:

За мотор се обзалагам, че ще бъде супер.

Другата за която писах, че я нямали според мен е доста по-универсална ама ядец - на картинки не кълва.
        Да не говорим за уш 10 годишна гаранция на марката - нещо в което аз определено НЕ вярвам да е е истина.
        Но дори да не е верно напълно е рядко срещано дори като обещание

Както и да е, във фотосинтезис се оборудвах - то като има толкова голям избор е също такова бедствие, като нЕмането.
        Ако "работи" и служи толкова, колкото всички "найдени" до сега ще бъде супер

За протокола - ето ТОВА си харесах и придобих от цялото изобилие на място.
        Придобих со паре - подчертавам дебело понеже до сега не се е случвало такова падение.

А докато си го аранжирам както аз искам и запомня кое-къде е със сигурност ще изпратим годината
        Враг усраине

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Тази на снима кой мдел е ве братчед? дай линк, ако не те затруднява

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Това е модела от снимката, който е наличен в магазин но не ми харесва.
          https://kriega.com/riderpacks/trail18

А това е онзи, който би ми допаднал повече но изглежда се внася само по завяка:
          https://kriega.com/riderpacks/r20

Ето я и новата "мешка" - тъкмо привърших с организирането на съдържанието:

Успеха и зависи от здравината на циповете.
          Иначе ми допада такъв начин на отваряне - имал съм в миналото подобна.
          Лаптопа е за само за модел - избягвам да нося такъв уред с мен.
          Но по голяма нужда - явно пак може.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X