Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МОЛЯ КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: МОЛЯ КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!!

Главния проблем ни е в главите, защото като се качиме и губиме разсъдък, има химия, сливаме се с мотора и като сме го покарали като хората известно време, вече не ни е страх от него, мислиме си, че го контролираме. С жалкия ми опит в офроуда мога да кажа, че тук е много по-опасно или поне аз така го виждам. Шанса да скочиш и а се приземиш не баш както искаш, дори да останеш на мотора, не значи, че гръбнака ти ще остане здрав, камъняк, щуротии, а всички искаме да сме като състезателите, скокове по 30-50 метра, задна гума из балкана и тн и тн.
    След 3 катастрофи с мотор, болници, болки и тн, мога само да кажа, не губете главите си хора, мотора не е нещо за показване на това колко сме добри, а удоволствие, а само знаете, че колкото е по-дълго удоволствието толкова по-добре.
    Много е гадно, когато не знаеш какво да кажеш на жена ти, на майка ти, на баща ти, на брат ти, когато те попитат къде си и защо не се прибираш, а ти си на фенобарбитали в болница и не можеш да се изправиш да се изпикаеш.
    Късмет и лек сезон колеги.

Коментар

Трябва дори и в горите да се кара от дясната страна на пътеката!!!
      напоследък има много изненади

Коментар

Първоначално публикуван от ome Преглед на мнение
        Трябва дори и в горите да се кара от дясната страна на пътеката!!!
        напоследък има много изненади
        Стига глупости!
        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
        (А1+)
        О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от motomaniaToni Преглед на мнение
          Стига глупости!
          Въобще не са глупости.Станахме толкова много че скоро ще почнем сами да се избиваме. Който кара първи винаги трябва да има едно наум.
          ........................
          Иван Маринов
          CRF 250 X
          Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Момчета внимавайте, защото става въпрос за цял един живот, а не за някакъв миг в гората.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Колеги внимавайте на светофара на кат в мусагеница днес щяха да ме блъснат , тръгвам на зелено и един бус незнам от каде се беше засилил едвам спря на 1.50 от мен .

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
                Въобще не са глупости.Станахме толкова много че скоро ще почнем сами да се избиваме. Който кара първи винаги трябва да има едно наум.

Колеги не знам за вас, но ние много често караме по тесни пътеки.Та ако може да ми обясните как се кара в дясно.

П.П.Аз лично имам вече един зблъсък мотор в мотор.
                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

Тази нощ съдбата взе още една жертва! Момчето го познавам, много печен, но.... Вчера се къпахме заедно в гр. Койнаре...

18-годишен мотопедист загина при катастрофа в Койнаре, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Плевен. Младежът управлявал мотопед “Симсон” в град Койнаре и при движение с несъобразена скорост преминал в насрещното платно и се ударил в електрически стълб. Инцидентът станал снощи около 00:30 часа. Когато пристигнал лекарски екип от болницата в Червен бряг за оказване на помощ, 18-годишният бил в безсъзнание. Младежът починал в линейката на път за Център спешна медицинска помощ – Плевен. Трупът е приведен за аутопсия в Катедра “Съдебна медицина” - Плевен. Пристигналите полицейски служители установили, че мотопедистът е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

ПОЧИВАЙ В МИР ДИДО! МИР НА ПРАХА ТИ!
                  Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                    Тази нощ съдбата взе още една жертва! Момчето го познавам, много печен, но.... Вчера се къпахме заедно в гр. Койнаре...

18-годишен мотопедист загина при катастрофа в Койнаре, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Плевен. Младежът управлявал мотопед “Симсон” в град Койнаре и при движение с несъобразена скорост преминал в насрещното платно и се ударил в електрически стълб. Инцидентът станал снощи около 00:30 часа. Когато пристигнал лекарски екип от болницата в Червен бряг за оказване на помощ, 18-годишният бил в безсъзнание. Младежът починал в линейката на път за Център спешна медицинска помощ – Плевен. Трупът е приведен за аутопсия в Катедра “Съдебна медицина” - Плевен. Пристигналите полицейски служители установили, че мотопедистът е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

ПОЧИВАЙ В МИР ДИДО! МИР НА ПРАХА ТИ!

Стига бе Последните дни колко народ загина
                    2 stroke power

Коментар

Искам да ви споделя, че съм потресена от черната статистика последните дни... Вчера загина моторист край Драгичево. Изпуснал завоя и се ударил в мантинелата. Днес - загинал моторист до Арена-Младост...

А е едва началото на месец Юни ...
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Съжалявам че го казвам но сега е сезона за черна хроника а моторите се увеличават като бройка всеки сезон карайте внимателно и предпазливо!!!
                        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X