Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МОЛЯ КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МОЛЯ КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!!

Колеги,след толкова нещастия и злополуки е крайно време да си направим равносметка че, всички сме били поне веднъж на ръбъ.На всеки от нас поне веднъж живота е бил на косъм.Сигурен съм че няма човек от нас който поне веднъжда не си е видял живота като на филмова лента.То си просто част от играра.Сега пускам тази тема ,със следния въпрос към всички вас.
    -Струва ли си?
    Нека се замислим наистина дали си струва.Да но не.Сега съм седнал на стола и чета тъжните вести за момчетата и ми плаче душата,но като се кача на мотора ставам друг човек.Това трябва да се преодолее.Моля внимавайте,не пробвайте дали може да сте живи или не.Защото живите страдат повече от всички.Достатъчно са жертвите.Нека избегнем поне това което можем.Не си струва,нищо не е по ценно от живота.
    Ако искате напишете по нещо но,не си струва!

До: МОЛЯ КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!!

Колега подкрепям те,но се чудя какво е станало че си го взел толкова сериозно този проблем.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
      Колега подкрепям те,но се чудя какво е станало че си го взел толкова сериозно този проблем.
      ТИ не четеш ли?
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=56279
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Колеги,след толкова нещастия и злополуки е крайно време да си направим равносметка че, всички сме били поне веднъж на ръбъ.На всеки от нас поне веднъж живота е бил на косъм.Сигурен съм че няма човек от нас който поне веднъжда не си е видял живота като на филмова лента.То си просто част от играра.Сега пускам тази тема ,със следния въпрос към всички вас.
          -Струва ли си?
          Нека се замислим наистина дали си струва.Да но не.Сега съм седнал на стола и чета тъжните вести за момчетата и ми плаче душата,но като се кача на мотора ставам друг човек.Това трябва да се преодолее.Моля внимавайте,не пробвайте дали може да сте живи или не.Защото живите страдат повече от всички.Достатъчно са жертвите.Нека избегнем поне това което можем.Не си струва,нищо не е по ценно от живота.
          Ако искате напишете по нещо но,не си струва!

А не си само ти,и аз съм имал няколко такива случки,но от последната вече сериозно се замислям

Подкрепям те напълно и дано повече млади съфорумци четат и се вслушат.
          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Да наистина, нека бъдем по-внимателни и преди да дадем газ до дупка да помислим,какво бихме причинили на нашите близки и най-вече на децата си ако се случи нещастие с нас.

Коментар

Така е но като сме на моторите не мислимзащото може някой да не изпревари или да ни избяга многоКоето естествено е глупаво но в този момент него осъзнава ме а като се обърне каруцата пътища много.
              [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Имам приятел делтапланерист,който казва:
                "Планеристите се делим на две групи едната са смелите а другата живите"
                Това в пълна степен важи и за всички нас офроудърите.Нека да не пренебрегваме физичните закони те важат еднакво за всички нас без значение за колко хиляди лева е машината и каква екипировка имаш.Нека да бъдем от вторите!

Коментар

И аз подкрепят мнението но тука има нещо друго не сте ли забелязали че като сложите екипа и се качите на мотора не мислите че може да се случи нещо трагично и аз съм на същия принцип и мен самия мее яд чее така но след тия инциденти които видях и прочетох мисля да си взема поука и не само аз всички

Коментар

Искам само да допълня, че на асфалта ако мотористите виждат колите, това съвсем не значи, че шофьорите на автомобили виждат мотористите...факт, който води до нелепи инциденти...
                    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                      Така е но като сме на моторите не мислимзащото може някой да не изпревари или да ни избяга многоКоето естествено е глупаво но в този момент него осъзнава ме а като се обърне каруцата пътища много.
                      Колега много си прав,така си е.Колкото и да си говорим че така не трябва,като се качим на мотора и видим че изоставаме или някой ни варви на г_за даваме газ пък какво ще стане никой не го интересува.
                      [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                      ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Колега много си прав,така си е.Колкото и да си говорим че така не трябва,като се качим на мотора и видим че изоставаме или някой ни варви на г_за даваме газ пък какво ще стане никой не го интересува.
                        А не трябва да е така.Днешнити мотори са много силни,много бързо се достига до момент в който мотора е извън контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          А не трябва да е така.Днешнити мотори са много силни,много бързо се достига до момент в който мотора е извън контрол.
                          Така е мисля че всеки го знае това но не го спазваме като правило

Коментар

Тия трагични случаи хич не са хубави,до сега при пистовите мотори се срещаха постоянно,но при offroad нямаше,но уви нещастието е сполетяло и колеги,то е ясно че всеки ще си кара както до сега,защото докато не се отръска някой не се и замисля за болката и мъките,та чак тогава и да внимава да не стане грешката отново(ако не е фатална)

Ендурото си е extrime спорт и това е,опасноста си я има,има я във всичките разновидности,хората опражняват extrimeности зада им се вдига адреналина,всеки е наясно с опасноста от фрактури или...ето дори freestyle е един от най-опасните,смъртен случей имаше на скоро,но така е,всеки си избира,това е живота...слагаме една обеца на ухото да си знае всеки че стават тие неприятни неща,дори и в България...

Не бих призовал някой да се отказва от спорта или каквото и да било,напротив,колкото по добре подготвени и внимателни толкова по добре,даже ей сега излизам да раздвижа машината

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                              Искам само да допълня, че на асфалта ако мотористите виждат колите, това съвсем не значи, че шофьорите на автомобили виждат мотористите...факт, който води до нелепи инциденти...
                              Потвърждавам 100 %.
                              Много пъти съм се чудил, как да го формулирам ? Точна формулировка.
                              Особено по магистрала, след няколкочасово каране, току избръмчи някой като муха покрай мен и ме стресира. Не ми се мисли ако в момента е имало дупка или паднал болт по магистралата, който да реша да избегна . Ужас !!!

Във Франция и Швейцария , особено, автомобилите каращи в най лява лента на магистралата, държат, най десния край на лентата.
                              Това се счита за добър тон на толерантно шофиране, за да се запазят прехвърчащите мотористи.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X