Колеги,след толкова нещастия и злополуки е крайно време да си направим равносметка че, всички сме били поне веднъж на ръбъ.На всеки от нас поне веднъж живота е бил на косъм.Сигурен съм че няма човек от нас който поне веднъжда не си е видял живота като на филмова лента.То си просто част от играра.Сега пускам тази тема ,със следния въпрос към всички вас.
-Струва ли си?
Нека се замислим наистина дали си струва.Да но не.Сега съм седнал на стола и чета тъжните вести за момчетата и ми плаче душата,но като се кача на мотора ставам друг човек.Това трябва да се преодолее.Моля внимавайте,не пробвайте дали може да сте живи или не.Защото живите страдат повече от всички.Достатъчно са жертвите.Нека избегнем поне това което можем.Не си струва,нищо не е по ценно от живота.
Ако искате напишете по нещо но,не си струва!
-Струва ли си?
Нека се замислим наистина дали си струва.Да но не.Сега съм седнал на стола и чета тъжните вести за момчетата и ми плаче душата,но като се кача на мотора ставам друг човек.Това трябва да се преодолее.Моля внимавайте,не пробвайте дали може да сте живи или не.Защото живите страдат повече от всички.Достатъчно са жертвите.Нека избегнем поне това което можем.Не си струва,нищо не е по ценно от живота.
Ако искате напишете по нещо но,не си струва!

но тука има нещо друго не сте ли забелязали че като сложите екипа и се качите на мотора не мислите че може да се случи нещо трагично и аз съм на същия принцип и мен самия мее яд чее така но след тия инциденти които видях и прочетох мисля да си взема поука и не само аз всички
. Ужас !!!
))
Коментар