До: Ритане на манивела без ботуш.
На братовчед ми ХР600-ка е чупил крака на предишния собственик , ама то защото не е внимавал
за сега докато е при него няма такива ядове ,даже си го пали с маратонки
.
Отностно 2т и 4т пак започваме спора за "тракторите и машинките" . Моя Yz 400 F е много лезен за палене след като му направих настроийите на карборатора
, дори и след като е загрял ако не запали от първи път максимум втори има едно бутонче за дърпане от кутията на въздушният филтър и пали с поглед или с намигване
и въобще нямам никакви ядове с паленето . От друга страна 2т напрало с усмивка палят , ама ако имат декомпресор , да не ви казвам к'ва мъка беше с един ЦР 500 преди време направо като ритне и те хвърля от другата страна на мотора
, Всичко е много относително , такаче целия челъм е... ритане
А ти Sirius от 10 мотора до сега трее да ги палиш с голяма лекото
та ако ще да са били и сим сом и балкан и тн. другите ти
На братовчед ми ХР600-ка е чупил крака на предишния собственик , ама то защото не е внимавал
за сега докато е при него няма такива ядове ,даже си го пали с маратонки
. Отностно 2т и 4т пак започваме спора за "тракторите и машинките" . Моя Yz 400 F е много лезен за палене след като му направих настроийите на карборатора
, дори и след като е загрял ако не запали от първи път максимум втори има едно бутонче за дърпане от кутията на въздушният филтър и пали с поглед или с намигване А ти Sirius от 10 мотора до сега трее да ги палиш с голяма лекото
наистина е много относително, всеки мотор си е за него. Аз карам 2Т, но онзиден запалих седнал на седлката мотора на един приятел, ДРЗ400 с ръчен декомпресор. Запали по-лесно от 2тактов и то от първия път, хем несъм спец по ритането на 4Т мотори 
но колкото и да се пише тук най добре да ти се покаже и обесни наживо за да усетиш как става номера
всеки мотоциклет си е индивидуален и за това как пали наи лесно и безопасно с манивелата може да каже и покаже собственика на мотора той си го познава и може да даде най точния съвет , всичко останало са си общи правила който не важат за всеки мотор !!! моя си го познавам и го паля и с маратонки но ..... на чужд мотор не бих го направил както и да дам на друг да запали моя с тях без да сам го предупредил или обяснил преди това как да го направи и вече риска си е за негова сметка 
Коментар