Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пропускат ли вода ботушите ви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пропускат ли вода ботушите ви?

Аз карам с "Форма" и като мина през локва дори се пълнят, свикнал съм вече да нося 100 тина милилитра вода с мене

O днес видях, че брат ми си е купил някакви много готини чорапи. Те са за лов, кто ти се намокри обувката да ти е топло и сухо на крака. Марката им е Хилман. Ако успея да си взема и аз такива ще ги тествам събота и неделя и ще споделя резултата.
    Щото на мен проблема ми е не, че чувствам мокро ами, че ми замръзват кракат
    Тая марка "ХИЛМАН" е китайско производство.Един българин ги поръчва правят за него аксесоари един вид българска марка произвеждаща се в Китай Точно за качеството на тези чорапи нищо не мога дакажа но други артикули не са с кой знае какво качество!
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Преди два месеца си взех Гаерне 12 вече имат 7-8 карания в дъжд и сняг никога не ми е било толкова сухо и топло на краката уникален ботуш
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз пък съм с SG10 и също вече нямам никакви проблеми както лятото на жегите така и в мокро и студено време.

Коментар

Както погоре бях споменал си взех най-евтините Gaerne Cyper с цел да ги карам само в мокрите сезони, иначе си карам с Tech3-ките.
          Наистина краката ми останаха напълно сухи и топли което няма как да не ме радва. Още като нови ботушите са гъвкави и почти нямаха нужда от разтъпкване, включвах си скороси и задната спирачка ОК.
          Лекички са и почти не се усещат, light както се казва но ти си е спицифично за всички ниски серии ботуши, нямат кои знае каква протекция и иглеждат леко невзрачни спрямо алпината, ноооо да не забравяме най-важното, краката ми са сухи и топли, а това при температури кръжащи около нулата е особено важно
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мойте са на AlpinStrar,много хубави,но при кално време и дъждовно-ВЛИЗА,само да ви попитам,вие колко ги стягате,моят тренер (Юлиан Серафимов-Горчо) си ги е оставял леко лабави и аз покрай него така,та да питам вие как си ги стягате ?

Коментар

Първоначално публикуван от Rijkoo Преглед на мнение
              само да ви попитам,вие колко ги стягате...
              Стягаш ги толкова колкото да не се разхождаш в тях и да се чувсваш удобно. Няма нужда да са стегнати като скиорски чепик. Аз карам толкова време с едни FOX и не съм се оплаквал от наводнение, освен ако влезе от горе. Аз даже не им стягам връзките вътре.

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
                Стягаш ги толкова колкото да не се разхождаш в тях и да се чувсваш удобно. Няма нужда да са стегнати като скиорски чепик. Аз карам толкова време с едни FOX и не съм се оплаквал от наводнение, освен ако влезе от горе. Аз даже не им стягам връзките вътре.
                ООО да,аз говорех за влизане на вода от горе ,под прасеца на доло нищо неможе да влезне ама като се накваса с кал до пъпа влиза

Коментар

Първоначално публикуван от Rijkoo Преглед на мнение
                  ООО да,аз говорех за влизане на вода от горе ,под прасеца на доло нищо неможе да влезне ама като се накваса с кал до пъпа влиза
                  Е, ако караш на такива места, вземи тиксо с гумено покритие или т.н. Duckt Tape и си увий горната част на бутушите, така, че да се залепят заедно с панталоните ти. Ако караш с дънки пак ще влиза.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Както погоре бях споменал си взех най-евтините Gaerne Cyper с цел да ги карам само в мокрите сезони, иначе си карам с Tech3-ките.
                    Моите също са Гаерне...не се сещам кои модел(може би Краси ще помогне)но са уникални,вода не пропускат,меки удобни и тн...нямам забележки и цената беше
                    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                      меки удобни и тн...
                      Меки,и удобни това е много важно,аз карам от одавна но още имам понякога проблеми с превключването на скоростите прав с мойте състезателни обувки,имам и други ФОКС меки,с който ми е по лесно,но,както и в каталога им,така навсякаде пише че и много меки не е хубаво за глезените :/

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                        Моите също са Гаерне...не се сещам кои модел(може би Краси ще помогне)но са уникални,вода не пропускат,меки удобни и тн...нямам забележки и цената беше
                        Е такива де Gaerne Cyper. не е истина че неотъкпан ботуш е така гъвкав като нов. Ама се чувствам някакси несигурен с тях, прекалено лайт версия са ми но пълно щастие няма
                        В началото когато започнах да карам изпитвах див ужас при слагането на ботуш и лукс при карането с ниска обувка, а сега съм на 180 градуса, без ботуш направо съм на тръни.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X