Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пропускат ли вода ботушите ви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пропускат ли вода ботушите ви?

В казармата хората казвали "Ако искаш да останеш с крака недей носи найлонови чорапи." Та и с ботушите май е така при продължително каране - дори и да не ти се намокрят краката по време на каране от външите фактори, то от спарването което е неизбежно дори и в най-големия студ краката ти ше са мокри.Аз карам с А.R.C. , но още не ми се е отдавало възможност да ги пробвам при газене в река дали ще протекът, но със сигорност от локви вътре не влиза и капка! А и скоро няма да ми се отдаде такава възможност, защото лятото един път не си сложих ботушите и взех че паднах и си счупих крака, а сега още съм с патериците!! Отклоних се от темата, но .. - НОСЕТЕ СИ БОТУШИТЕ ДОРИ КОГАТО "ХОДИТЕ ДО МАГАЗИНА ЗА ХЛЯБ" !
    Димитър Тенев

Коментар

Единствените ботуши които не пропускат са тези гумените дето ги ползват като ходиш за риба.Аз съм имал Форма ,Алпинестарс съм сега Асербис и Фокс и всичките текат .Сега си купих за триал за тях не знам защото имат едно парче от неопрен отпред и можеби няма да текат ,но не знам още не мога да го потвърда.
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Овивате си крака с наилон и тогава в бутуша и няма да ви се мокрят краката
        [FONT=Comic Sans MS]KTM 125 LC2 [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от scooby Преглед на мнение
          Овивате си крака с наилон и тогава в бутуша и няма да ви се мокрят краката
          От локвите да, ама от собствените миризливи телесни течности - и още как!
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

В момента съм с Асербис и пропускат яко.

Коментар

Моите Forma Terrain MX само като помиришат вода и започват да пропускат
              Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                Старите О'нийл бяха като кецове - постоянно мокри.
                Сега съм с Окстар, най-скъпия модел. Десния ботуш пуска веднага, левия малко по-късно
                Оказа се, че Окстара пуска вода от неопреновия "език". Пръснах го с Granger's SuperProof Waterproofer и вече са като рибарски ботуши

Коментар

мойте са diadora mx5 и за сега след 7 месеца пускат май само в река след дълго стоене там на дъжд и локви не пускат.
                  Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                  Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Здравейте,
                    вчера направихме много яко каране, което беше само 12км, но пък беше директно през реката.. и беше голям фън. Та мисълта ми беше, че в реката се поизмокрих с ботушите - водата само докато стигна до езика на ботуша и усетих хладинка на краката си... И ще се наложи да вкарвам в употреба за по-напред спрея, който е показал Ванката(ivan_j), защото съм 100% сигурен, че водата влезе през шева на езика.. Но пък за сметка на това краката ми си бяха топлични и нямах никакъв проблем.

П.П. Както споменах в предния си пост ботушите ми са A.R.C. Corona Boots..
                    Димитър Тенев

Коментар

моето 'гаерне' и днес не ме подведе-пак са прибрах с мокри крака.
                      Последно редактирано от fanfan; 22-11-08, 18:34.

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
                        моето 'гаерне' и днес не ме подведе-пак са прибрах с мокри крака.
                        А бе примирете се бе хора. Идеални неща няма Само Кавазакитата са иделани ама не правят ботуши
                        Приемете водата като екстра. Или като супа с чорапи или каквото там слагате в ботушите.
                        Между другото някъде чух че са пуснали някаква материя която от риенето отделя доста топлина. И ако успея да се сдобия с такава да си направя чорапи от нея супата в ботушите и ще заври даже. Все едно си киснеш краката в леген с топла вода
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Как ще се кефят гъбичките, ще са на балнеосанаториум от тази топла вода

Коментар

Стигам до заключението,че няма водонепропускливи ботуши, освен скиорски обувки.Шегувам се.Скромният ми опит обаче подсказва,че колкото повече адекватни грижи,толкова повече комфорт.Импрегнирам моите всеки път след измиване и изсъхване и съм доволен..Важното е да не те мързи.Досадно е всеки път да го правиш,но няма как.
                            Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

O днес видях, че брат ми си е купил някакви много готини чорапи. Те са за лов, кто ти се намокри обувката да ти е топло и сухо на крака. Марката им е Хилман. Ако успея да си взема и аз такива ще ги тествам събота и неделя и ще споделя резултата.
                              Щото на мен проблема ми е не, че чувствам мокро ами, че ми замръзват краката.
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                или ако знаете някакви трикове и хитринки срещу този проблем ги споделете.
                                По магазините се продават разни препарати за третиране на обувки но дали имат ефект при ботушите незнам .......
                                Темата е много стара, но няма да навредя и ако аз да кажа какви трикове използвам. Сигурно и друг ги ползва. След като са ми изъхнали бутушите аз обилно ги пръскам със силиконов спрей за смазка или такъв, която се използва за "лъскане" на гумите и "подновяване" на пласмасовите лайсни. Това има и друго предимство - не се лепи кал. Този спрей го използвам също да напръскам обилно подкалниците и местата където се натрупва кал. Не е приятно да мъкнеш излишен товар.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X