Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо трябва да караме с предпазна екипировка!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Защо трябва да караме с предпазна екипировка!!!

Ива, хващам се на бас, че си със жълти прашки на снимките.
    Зелените вече ги захвърли на прозореца, а

Коментар

Ми аз постепенно си купувам екипировка,защото нямам кой знае колко пари,купих си Скорпиона на УФО,наколенки на СЕМОТО,каската ми е няква смотана на КАН,ама ми я дадоха с мотора и за това,сега ще си купя 1 на Айрох си харесах и 1 ботуши съм си харесал,като за начало мисля че са добри и не са кой знае колко скъпи Дайте си мнението за тях
      Прикачени файлове
      [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
      [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
      [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Жоро Хаджиев - разкрит си!!! В неделята в Бухово ви видях че минахте около 50-100 метра от финала до кебапчетата без каски!!! А сега даваш съвети! Еееех нищо не остава скрито в тези среди!
        [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Пресен пример! Аз щото много обичам да карам с открити каски (като тая на аватара ми), та днеска както си се прибирах от едно съседно село и кротко си карах с 120 по главния път, и изведнъж една кьорава пчела дето не гледа къде хвърчи ,ми се блъсна в устата (устата ми беше затворена де). Успя да ме ужили по долната устна, и докато спра да извадя жилото ,болката беше страшна! А иначе от пчели и оси не се поддувам и не ме боли, ама тоя път...
          И сега мани дето устата ми е като след тупаник, ами незнайно защо ме болят и всичките зъби от тая страна, а зъб никога не ме е болял през живота ми! То това си е направо за темата за оплаквания, ама щото заради пустата каска така стана, а ако си бех сложил шлемчето...
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
            Ми аз постепенно си купувам екипировка,защото нямам кой знае колко пари,купих си Скорпиона на УФО,наколенки на СЕМОТО,каската ми е няква смотана на КАН,ама ми я дадоха с мотора и за това,сега ще си купя 1 на Айрох си харесах и 1 ботуши съм си харесал,като за начало мисля че са добри и не са кой знае колко скъпи Дайте си мнението за тях
            Това са модел 2005г. аз имам същите/черни/. Изключително удобни, но с малко по-слаба протекция, но за сметка на това са доста здрави. Чудя се и сигурно скоро ще ги пусна на secont hand пазара, че само ми събират прах. Аз лично вече карам с MSR и съм много доволен. За две години не съм успял да пробия подметката все още. Ако те интресуват тия ботуши мога да ти ги дам, като за начало стават, а после ще си купиш по-добри.
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
              Жоро Хаджиев - разкрит си!!! В неделята в Бухово ви видях че минахте около 50-100 метра от финала до кебапчетата без каски!!! А сега даваш съвети! Еееех нищо не остава скрито в тези среди!
              Въх, ми какво ще правя сега, така компромитиран !
              Обещавам никога вече да не правя така !

Коментар

Sori za latinicata!

Na men pyk dokato stigna do buhovo mi se zapali vatata v auspuha i po4na da bie syvsem na teneke i me be6e sram da go zapalq za tva samo si sedqh i si lafih s horata!

BTW - teq dni 6te si kupuvam riznica DRAGOMIR kat zema edni pari botu6ki na staro ako si namerq i edni pantalonki kamuflajen cvqt koito sa to4no kat bri4ovete kat materiq i sa qki i 6e karam s tqh dokato sybera pari za bri4!
                [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

До: Защо трябва да караме с предпазна екипировка!!!

Здравейте имам един въпрс към вас.Тъй като онзи ден паднах и нямах нещо повече от една каска и очила при падането си падам точно на рамото и го извадих.Случайно ако имах броня тя щеше ли да ме предпази.Аз мисля че не, но искам да чуя и вашето мнение
                  Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                  Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Нещо камък имаше ли там дето падна или директно за зелената и мека трева?

Коментар

Мисля че не ако ти се занимава иди и виж . Но съм сигурен че нямаше .Тревата просто беше хлъзгава
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Оня ден на тръгване с брат ти минахме през Враждебна. Там моя приятел разказа как при каране, един пич от групата паднал и си извадил рамото, а бил добре екипиран с ризница и т.н.

Коментар

В такъв случай като падаш ще гледаш да падаш по гръб - тогава вече ризницата в голяма степен ще те спаси. А най-добре е да не падаш, ама и най-добрите го правят, така че ...
                          Извинявам се, че разводнявам темата. (ааа, докато пишех си разлях колата върху клавиатурата - добре че беше лайт колата )
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Мисля, че бронята щеше да те предпази! /Разбира се,всичко зависи от скороста, терена и падането/
                            Аз съм падал на макадан, върху дясното си рамо и пластмасата на "Драгомирката" ми, се спука, но по тялото нямах никакви поражения! Без нея, най-малкото щях да се "обеля"!
                            Lesidren.com

Коментар

Здравейте! Понеже още си скатавам пари и не съм си взел мотор реших щом след след като си купя мотор няма да ми останат много пари като за начало мисля да си купя една каска още преди да съм се качил на мотора да се уча да карам. И за ботуши и каквато и да е друга екипировка парите няма да ми стигнат мисля да видя някой кубинки или нещо такова за каране щото се пак и това си е някаква защита може и да е минимална, но е някаква.

Коментар

Бих споделил една случка от лятото.Та караме си лятото и на асвалт решавам да покажа как се кара на 1дна гума Но след няколко секунди прекантарих.Пребих се много злобно и АКО не бяха протекторите щях да си почупа всичко при рамото.За късмет се оттървах само с голяма рана на коляното но след 3 седмици мина.За това винаги караите с екипировка (от личен опит)
                                [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,144 в 20:05 на Днес.

Зареждам...
                                X