Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова ера в протекцията! Дали?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    От: Нова ера в протекцията! Дали?

    Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
    Никак даже не съм скептичен. Стефан от bobimx преди година ми говореше за такива ръкавици и чаках да се появят на бял свят та да видим що за чудо са. Иначе колегата
    Gichev ми е схванал идеята, като е моя грешката не брашно, а нишесте . То е ясно че няма да сложат тесто вътре, най-вероятно използват неговите свойства.
    Ако въпросните ръкавици са Ацербис, черни, кожени, на малки дупчици за проветрение, имам ги от около половин година. Купих ги именно от Боби МХ. Цената беше сто и няколко лева. В областта на кокалчетата имат нещо като прозрачна гума с кухина вътре /или поне изглежда като кухина/. На пипане гумата е твърда. По думите на Стефан, тази част от ръкавиците е пълна с въпросния гел. Досега в магазина на Боби МХ не са ме подвеждали и вярвам, че казаното е истина. Като цяло ръкавиците са много удобни и проветриви /все пак са летни/. Прилепват перфектно и дават добър захват. Въпреки, че се пребивам всекидневно с мотора, не съм имал случай да падна на кокалчета и да пробвам. Простирам се на цели длани. За съжаление, точно този модел на Ацербис не го видях в нито един каталог и не мога да го покажа чрез линк. Ще трябва да направя снимка и да я кача. Ръкавиците още ги имама за нови и не ми се иска да им ударя един чук по гумената част, за да видя какво и колко се втвърдява. Бих се радвал самият Боби МХ да обясни повече за тях, защото това е една от най-успешните ми ендуро покупки.

    Коментар


    • #62
      От: Нова ера в протекцията! Дали?

      Само тук намерих ръкавиците, за които писах.


      Всъщност сега видях, че Боби МХ няма какво да обяснява. В сайта на магазина му има информация, дори и клипове за d3O.
      Последно редактирано от popov308; 27-12-11, 16:35. Причина: пропуск

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X