Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ФОРУМА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ФОРУМА!

Значи, че ти е гасувана положителна репутация от потребител с репутация = 0, демек тя не ти носи точки, но е положителна.
    Последно редактирано от iva_kx; 25-04-07, 00:10.
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Значи, че ти е гасувана положителна репутация от потребител с репутация = 0, демек тя не ти носи точни, но е положителна.
      Аз имам тряснат и отрицателен вот от учасник който е на 0 и пак е черно, значи същото важи и за отрицателния вот ако потебителя е на 0

Коментар

Ми нямам отдясно обосновка така че предполагам че е положителен! Всъщност това за мене е почти без значение, тука съм за удоволствието да общувам със себеподобни а не за рейтинг! Благодаря за отговорите и на двамата!

П.П. Добре че не е някакъв черен знак ,от ония пиратските!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Как да си сложа снимка в профила?

Как да си сложа снимка в профила?
          Последно редактирано от iva_kx; 07-09-07, 16:40.
          LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

До: как да си слойа снимка на профила помогнете плс

Ако аватарът (снимката) е на твоят компютър:
            Персонални настройки --> Редактиране аватар --> бутона "Browse" и посочваш името на файла на снимката, като трябва да се съобразиш с лимитите за размер и обем на аватара.
            Максималния размер на вашето изображение е 100 на 100 пиксела или 32.0 Кб
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

До: Re: Yamaha WR450F - Събин Коларов

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
              Оняден темата като бе изкарана на предна позиция беше видяна само около 30-тина пъти, а е толкова стара и интересна. За два дни вече е видяна над 100 пъти. Аз лично я прегледах още в началото на регистрацията ми.
              Всичко това ме навежда на мисълта - за две и половина години колко много са се увеличили потребителите, но и колко малко се чете и преглежда форума назад. Всеки чака на готово само на първата страница да излезе нещо и да се начешет езиците, в много случай, с безмислени постове!
              Колеги, четете форума, ровете се назад, има страшно много полезна информация, дори някои от вас въобще неподозират колко много качествена информация има.
              Не си губете времето с чатене и др., а с четене!
              ами да така ас се регистрирах преди но от скоро започнах да жлизам редовно вав форума що ми беше прецакан компа и от има няма един месец по цял ден сам вав форума и сам го изчел на поне 85% и научих толкова много от него че направо не вярвам за което искам да благодаря на всеки които се е старал да пише и да качва хубави клипчета и картинки а от когато видях катасрофата на Жоро Хаджиев сас хондата в мантинелата направо не можах до повярван

Коментар

До: НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ФОРУМА!

ааааааа мерси за че ми казахте как да си слижа снимка на профила сега е по добре тва се пак е АЛФ

Коментар

И вземи да си оправиш малко правописа.
                  Иво Георгиев
                  Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
                    И вземи да си оправиш малко правописа.
                    +100 Верно, да вземеш малко да си оправиш писането, че колкото пъти се опитам да прочета твой пост, едва до средата стигам, накачат ме нервите и се отказвам! Пък уж съм от търпеливите!
                    Последно редактирано от sl.daskalov; 08-09-07, 10:45.
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

ok

Коментар

Всичко добре... но лошото е, че някои теми които за всеки който кара редовно са ясни, за други не са толкова ясни... Съгласен съм, че си има спам, но ако не ме лъже паметта то някой бе казал "Форум без юзъри няма и юзъри без спам няма". Колкото до това дали утвърдените потребители - като Краси, Митков и много други за да ги изброявам ще пишат във форума... е там е въпрос на лично мнение, но ако няма кой да покаже на останалите всичко - начин на каране/държание в форума/държание ИЗВЪН форума... то ще си останем каиши до края Мога да си представя, че е досада да ги ограмотяваш, но има и такива които се интересуват от това което имате да кажете... дори и да е по теми в стил "спамър на седмицата"

Коментар

Имам едно предложение.
                          Гледам, че на доста места се заформят приказки за траял, за самите траялки и т.н. Та се чудя не е ли добре да се направи подфорум, в Мотори/ендуро/, Траял или нещо такова. Вярно е, че някой теми могат да се съчетаят със сегашния формат на форума, но доста се понтрупа за траяла и според мен е добре всичко да е събрано на едно място за по-прегледно и достъпно. А и във форума вече пишат доста меракли на траяла, та там може и да се разискват по тесни неща като техника и др. свързани с траяла.
                          Какво мислите по въпроса?
                          А и самите подфоруми позволяват разделение на други допълнителни...

Коментар

Хубаво е като замисъл, но според моите наблюдения в момента просто се засилва интереаса към мототриала, обаче мненията, в които се дискутира са пръснати из различните теми във форума, в течение на разговора. До колкото знам темите за триала са няколко, като щом се появи нова тема за триалка гледам да я закача за съществуващата вече такава, която е с дължина 3 страници май
                            За момента собствениците на мото триал в България могат да се преброят на пръстите на едната ръка, и дори и всичките да пишат във форума и да обменят опит, пак цял нов раздел ще е излишен... поне аз така мисля.
                            Да се надяваме в най-близко бъдеще да се наложи да се направи нов раздел и за мото триала
                            Последно редактирано от iva_kx; 24-10-07, 15:13.
                            DCRT®

Коментар

Не забравяйте, че и доста от ендураджийте са мераклии на траялки вкл и ти на Х-Ride

Както прецените де, аз щом съм дал предложение, значи според мен има смисъл...

Коментар

дано наистина станат повече но..за сега верно са малко..станат ли маалко повече и още някоя тема такава и може да измислим нещо..и да не отделен раздел..има и други възможности ..кофтито е че все още хората се мятат на силните мотори и големите скорости ..удари дърпания и тн проявления на конските сили и триалките са на заден план

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X