Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ФОРУМА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ФОРУМА!

За момента собствениците на мото триал в България могат да се преброят на пръстите на едната ръка, и дори и всичките да пишат във форума и да обменят опит, пак цял нов раздел ще е излишен... поне аз така мисля.
    Да се надяваме в най-близко бъдеще да се наложи да се направи нов раздел и за мото триала
    Личното ми мнение е, че един самостоятелен раздел за траял би насърчил феновете(или бъдещите такива) му към повече дискусий, съответно излагане на повече информация, което пък от своя страна повишава допълнително интереса. По-скоро форумът може да задвижи интереса, а не да се чака обратното. Както например форумът задвижи ендуро шампионата, т.е. идеята беше поставена и разисквана на дълго и на широко тук...
    Това е предимството на интернета.... Възможност да се черпи инфо, но и възможност да се постави начало на нещо интересно и важно

Коментар

В момента има линк към купувам продавам... може би е по-добре да има директно линк към ендуро/купувам и втори линк към ендуро/продавам?

Коментар

едва ли това е толкова важно

все пак целта на форума не е в покупко-продажба
        макар че напоследък доста от новите потребители единствено за това се регистрират
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Искам да подновя въпроса за създаването на подфорум за траял и подкрепям Жоро XR 600.Според мен не е важно само да има кой да кара мототраял, а и да има място където да могат да се разискват теми от сорта на това кой може да вкара в България траял мотоциклети, разни техники на каране (има някой момчета който се занимават с байктраял, а са запалени и по мототраяла и могат да бъдат полезни относно някой техники) и др.Като цяло според мен създаването на подфорум за траял би стимулирало развитието на спорта у нас.

Ето и един клип с участието на байк и мототраял http://www.dailymotion.com/relevance...tpellier_sport
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X