До: НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ФОРУМА!
Личното ми мнение е, че един самостоятелен раздел за траял би насърчил феновете(или бъдещите такива) му към повече дискусий, съответно излагане на повече информация, което пък от своя страна повишава допълнително интереса. По-скоро форумът може да задвижи интереса, а не да се чака обратното. Както например форумът задвижи ендуро шампионата, т.е. идеята беше поставена и разисквана на дълго и на широко тук...
Това е предимството на интернета.... Възможност да се черпи инфо, но и възможност да се постави начало на нещо интересно и важно
За момента собствениците на мото триал в България могат да се преброят на пръстите на едната ръка, и дори и всичките да пишат във форума и да обменят опит, пак цял нов раздел ще е излишен... поне аз така мисля.
Да се надяваме в най-близко бъдеще да се наложи да се направи нов раздел и за мото триала
Да се надяваме в най-близко бъдеще да се наложи да се направи нов раздел и за мото триала
Това е предимството на интернета.... Възможност да се черпи инфо, но и възможност да се постави начало на нещо интересно и важно

Коментар