Така и за подемник става ва братчед. :-)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Багажник за возене на мотор на колата
Свий
X
-
Ако трябва да го кажа по-кратко стойката за която аз пиша по-скоро не я препоръчвам.
Скъпо, с прекалено много условности, предположения и компромиси.
В почти всички случаи е по-добре да се направят такива с нормално ремарке за мотор!
За мен обаче това е по-малкото зло, буквално
Враг усраине
Коментар
-
Стойката наистина е добре измислена и направена.
При мен куца останалата част от идеята но каквото-такова!
Тази седмица вероятно ще правя тестово каране с чувалчета пясък.
Чакам да се обадят от милицията за третата табела и да го комбинирам с това.
Доста мислех над варианта с ремарке но повече не ме устройва от това.
Първо някъде изчезнаха свръх-леките за 1 мотор.
Но дори то има почти еднакви изисквания за съхраненение, както всяко друго.
Точно мястото за съхранение познати и приятели ще го разрешат лесно ама и това е част от проблема
Често ремаркето се ползва и е в собственика си най-рядко.
То и аз съм вършил такива "услуги" и реших, че е време да спра с тях!Последно редактирано от Esper; 23-02-26, 12:26.
-
Гледам, че има и за 90 кг, ама е + 300 еврака. И не знам по какво ги определят тези кг. Самата стойка не би имала проблем с повече кг, по-скоро самия теглич....
А в Англия съм виждал ремарке за един мотор, който се вози напречно на пътя, т.е., успоредно на задната броня, ама тука не съм виждал такова.
-
-
Днес развозих около 80 кила за тест.
Потеглих с доста съмнения, направих към 60км по разбити третокласни пътища но се прибрах доволен.
Не като да не се съобразявах, спирах на няколко пъти но тревогите се оказаха излишни - нито стойката нито товара мръднаха.
За мен поне ще върши добра работа, с бая условности но е приемливо!
Снимките лъжат - дори не надвишава габаритите на огледалата.
Мотор ще стърчи но този проблем не ме интересува.
3 номер ше е добре да има но нямам намерение изобщо да монтирам електрическата конзола със светлините.
Освен за пред КАТ разбира се а иначе и тя си е включена в комплекта.
Че и работи.
Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Е вариант ако трябва да теглите и каравана пък на нея нямате стойка за моторче - плякаш на предницата и карш на дълги с ламБите на тавана,махаш с ръце за мигачи,а преден номер…….и без това нямамTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
- 1 like
Коментар
-
Пример какво товари без много зор среден пикап,тоя ако му кажа че не може да натовари 2 моторчета и ще Омре от смях,в подобно 3 влизат в легена и един на стойката на задника,че и по тръните върви така “натоварен”
Така се носи с 140 по магистралата,че ако го тегли е скопен до законните 55 мили в час,че теглел,на дълго така си го кара законно с трафика,не тегли нищо. Е жена му ходи за кафе,че не влиза до кафето ма тя и мойта не влиза на някои местаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Приключих мисията около моят багажник.
Сега вероятно ще бъде обявен за откривател на топлата вода но се оказа, че сменили талоните.
Ебаси, не мога да повярвам колко на сериозно гледа милицята на това нещо?!?
Аз мислех да си изпринтя "табела" и да я ламинирам. Пък то...
Обобщена информация към момента за процедурата:- Заявление свободен текст с искане за издаване на трета рег. табела.
- Такса 12 евро.
- Чакане за изработка на табелата около 2 седмици (10 дни официално)
- Като са готови от Народната Милиция обаждат на собственика и се отива с колата и монтирана стойка.
В КАТ Перник искат и снимка на колата с багажника. Мисля това е регионално хрумване. - Турят табелата където е предвидено и преиздават талоните.
Това е.Последно редактирано от Esper; Вчера, 13:24.Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Не е пернишко изобретение. Снимат ги вече и за ремаркетата, и задължително за моторите, след като ти сложат номера. Те го слагат номера и задължително снимат отзад, как изглежда МПС-то с номера. Там в пункта на КАТ. На колите може да ти го дадат ти да си го монтираш, но на моторите не! Това го правят, за да не се мести номера и да се муши, и крие отзад под седалката , както често правеха пистаркаджийте...

Друг "велик" селски номер е тоя. Мотора му свети от чистота отвсякъде, но отзад върху номера половин кило кал, за да не се чете от камерите...
Последно редактирано от ВладиЧ; Вчера, 14:21.
-
Може, то аз гледам да не прекалявам с мисленето.
Бяха предупредили още при подаването за заявлението та им бях изпринтил предварително една телефонна снимка.
Дадох им и разпечатка от сертификата на производителя - не съм сигурен дали има такова изискване.
Иначе за ремаркета някак приемам подобна разправия - то е на колела, има си собствен номер, талон, у-а.
Но тук говорим просто за СТОЙКА а тази процедура е същата и за велосипедни дето се закрепват отзад.
Прекалено сериозен подход за... Гъша хуйня ама като така и така се захванах трябваше да го играя до край!
-
Аз моите мотори ги транспортирам от над 20 години с Пежо Експерт, ХЛ600 влиза перфектно по диагонал между гредата зад предната дясна седалка и задната врата - само изправям вертикално задния ред седалки да не пречи и махам седалката до плъзгащата се врата. Така ми остават и три свободни седалки за пътници - мисля, че това е по-удачния избор за транспорт на нормални мотори - Хондата е 170кг. Направил съм една естакада от рифелова ламарина и си го качвам/свалям сам безгрижно.Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на 11-03-26.
Коментар