Така и за подемник става ва братчед. :-)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Багажник за возене на мотор на колата
Свий
X
-
Ако трябва да го кажа по-кратко стойката за която аз пиша по-скоро не я препоръчвам.
Скъпо, с прекалено много условности, предположения и компромиси.
В почти всички случаи е по-добре да се направят такива с нормално ремарке за мотор!
За мен обаче това е по-малкото зло, буквално
Враг усраине
Коментар
-
Стойката наистина е добре измислена и направена.
При мен куца останалата част от идеята но каквото-такова!
Тази седмица вероятно ще правя тестово каране с чувалчета пясък.
Чакам да се обадят от милицията за третата табела и да го комбинирам с това.
Доста мислех над варианта с ремарке но повече не ме устройва от това.
Първо някъде изчезнаха свръх-леките за 1 мотор.
Но дори то има почти еднакви изисквания за съхраненение, както всяко друго.
Точно мястото за съхранение познати и приятели ще го разрешат лесно ама и това е част от проблема
Често ремаркето се ползва и е в собственика си най-рядко.
То и аз съм вършил такива "услуги" и реших, че е време да спра с тях!Последно редактирано от Esper; 23-02-26, 12:26.
-
Гледам, че има и за 90 кг, ама е + 300 еврака. И не знам по какво ги определят тези кг. Самата стойка не би имала проблем с повече кг, по-скоро самия теглич....
А в Англия съм виждал ремарке за един мотор, който се вози напречно на пътя, т.е., успоредно на задната броня, ама тука не съм виждал такова.
-
-
Днес развозих около 80 кила за тест.
Потеглих с доста съмнения, направих към 60км по разбити третокласни пътища но се прибрах доволен.
Не като да не се съобразявах, спирах на няколко пъти но тревогите се оказаха излишни - нито стойката нито товара мръднаха.
За мен поне ще върши добра работа, с бая условности но е приемливо!
Снимките лъжат - дори не надвишава габаритите на огледалата.
Мотор ще стърчи но този проблем не ме интересува.
3 номер ше е добре да има но нямам намерение изобщо да монтирам електрическата конзола със светлините.
Освен за пред КАТ разбира се а иначе и тя си е включена в комплекта.
Че и работи.
Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Е вариант ако трябва да теглите и каравана пък на нея нямате стойка за моторче - плякаш на предницата и карш на дълги с ламБите на тавана,махаш с ръце за мигачи,а преден номер…….и без това нямамTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
- 1 like
Коментар
-
Пример какво товари без много зор среден пикап,тоя ако му кажа че не може да натовари 2 моторчета и ще Омре от смях,в подобно 3 влизат в легена и един на стойката на задника,че и по тръните върви така “натоварен”
Така се носи с 140 по магистралата,че ако го тегли е скопен до законните 55 мили в час,че теглел,на дълго така си го кара законно с трафика,не тегли нищо. Е жена му ходи за кафе,че не влиза до кафето ма тя и мойта не влиза на някои местаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар