Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендурокрос - щатски шампионат 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендурокрос - щатски шампионат 2009

Видео от камера на каската 6-ти кръг Лас Вегас.

Коментар

Коментар

Обърнете внимание на последното видео. Състезателят при опит да изпревари се заклещи в гумата и трябваше да използват метален лост за да го извадят.
        Същото се получи и вчера с Иво на трасето в Яхиново.. заклещи се в една гума от камион и 4 човека се мъчиха да извадят мотора..

Коментар

След щатския шампионат Тади взе титлата и в световното Indoor Enduro и то кръг преди финала!Тоя пич почна да отвява всичко наред!

http://ktm.com/100769.0.html?nodeID=...ash=3ded87414e
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Дайте някое видео.
            Чинел?
            К. Кулев

Коментар

Тоя пич ми е мерак да го видя на суперкроса в щатите.
              Да тренира една година и после там в джаза.
              Струва ми се много комплексен карач и нищо чудно да се включи с изненада и там.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                Тоя пич ми е мерак да го видя на суперкроса в щатите.
                Да тренира една година и после там в джаза.
                Струва ми се много комплексен карач и нищо чудно да се включи с изненада и там.
                Закво му е да ходи там у мелете да се потроши и да му минават през главата като ендурото си е както се вика много по убуу.
                [COLOR=Black]
                [/COLOR]

Коментар

Страшен пич е по принцип! Направо се кефя вече че ми се подписа на гипса на Ерцберг 2009!

ПП: Тади е траяладжия, не мисля че ще влезе и в 10-ката на суперкроса.....Виж ако има дървье и камънье сигурно ще е по-напред
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Теди на първо место е "перде"
                    На второ си е голям техничар
                    И чак на трето аз го слагам траяладжия

Та с малко подготовка за суперкрос състезателен ритъм(понеже все пак не е в "първи клас") мисля, че ще ни изненада...

Ама хипотези, грее го Теди какво искаме ние
                    Но все пак ще е хубаво като сравнение за феновете на спорта...

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                      Дайте някое видео.
                      Чинел?
                      Е не съм Чинела ама ето едно клипче от youtobe http://www.youtube.com/watch?v=FgcOC...eature=related ,там има и още...Диваци са си като миналата година

Коментар

Дък Ламкин е с новата Бета!
                        А Теди ... сигурно се е родил на мотор! И последен да стартира, само малко повече обиколки му трябват. Имам чувството, че умишлено се прецаква, че да има адреналин и стимул! Пък и шоуто е невиждано! ...а пък спонсора!
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от peci_ufo Преглед на мнение
                          Е не съм Чинела ама ето едно клипче от youtobe http://www.youtube.com/watch?v=FgcOC...eature=related ,там има и още...Диваци са си като миналата година
                          Това видео не е от състезанието което е пуснал Гълъбин и не е линка който иска Калин.
                          Впреки всичко е интересно, благодаря. За последното състезание още няма видео из интернет, щом излезе ще ми докладват.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                            Тади е траяладжия, не мисля че ще влезе и в 10-ката на суперкроса.....Виж ако има дървье и камънье сигурно ще е по-напред
                            В ендурото и в супермотото силните състезатели идват от две различни школи. В ендурото от мотокрос и триал, в супермото от мотокрос и писта. Теди е от триала и според мен е много далеч от суперкроса като цяло да не говорим за първата десетка в АМА Суперкроса! Все едно Ван Ден Бош (шампион по супермото бивш мотокрос състезател) да е бърз в Мото ГП.
                            К. Кулев

Коментар

Съгласен съм с Калин..Забравете Теди да направи нещо в суперкроса ..Казвам го, въпреки че съм му голям фен..Може би дори няма да може да премине квалификациите
                              Нещата са си много различни. Триал школата няма да му върши никаква работа там..Дори на мотокрос световното предполагам, че ако се пусне в Европа, пак ще е назад.. Доста са различни тези дисциплини, макар и на пръв поглед близки.
                              В ендурокроса Теди печели от добрия контрол над машината при ниски скорости, който идва от триала най-вече.
                              В мотокроса и еле суперкроса има други приоритети..Мисля, че го бях виждал някъде на снимки на мотокрос и то май в полски състезания и пак не бе напред.
                              Ето дори на световното по ендуро се бе пуснал, пак не бе кой знае къде..Различни са нещата. Теди си е екстремен карач, специализиран за ендуро крос и екстремни надпревари от рода на Ерзберг ласт ман и прочее.
                              ..Теди дори едно вхип завъртане на мотора, елементарно дори за посредствен суперкрос карач, не може да направи кой знае как ..Гледах го на представянето на ктм моделната линия рипна от фристайл рампа ..А и няма и да му трябва ..Както самия той бе казал веднъж.."в триала по завоите не се състезавахме"
                              Последно редактирано от viki terzieva; 01-02-10, 17:33.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X