Това е новината която имах да кажа.Не бях сигурен на пълно за това и не исках по рано да го кажа ,но вече е факт.Тази сутрин ходих в редакцията на едно от най реномирани списания на офроуд Мото Берде за да ми кажат официално че съм собственик на Хусаберг ЕФ 450 2009.Новината ми я съобщиха в сряда и вече два дена съм като на сдмото небе от радост и щастие,пожелавам на всеки от форума да му се случи подобно нещо зада разбере какво чувствам и аз.На тази томбола играя от 10 години и чак сега имах късмета да съм един от собствениците спечелили мотоциклет от това списание.Тази сутрин ме разведоха да вида как точно се прави списанието ,как се прават пробите на моторите и самите стендове за мощност и тежестна моторите.Имаха и много мотоциклети за проба и много голямо количество гуми за тях.Заведоха ме и в самия офис на главния редактор зада вида как е и там ,абе всичко беше супер и все още не мога да го повярвам

.Пускам и някоя друга снимка да се види как е цялата история.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СПЕЧЕЛИХ МОТОЦИКЛЕТ ОТ ТОМБОЛА
Свий
X
-
-
До: СПЕЧЕЛИХ МОТОЦИКЛЕТ ОТ ТОМБОЛА
Честито, Пепи ! Чудесна новина е това !Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнениеТова е новината която имах да кажа.Не бях сигурен на пълно за това и не исках по рано да го кажа ,но вече е факт.Тази сутрин ходих в редакцията на едно от най реномирани списания Мото Берде за да ми кажат официално че съм собственик на Хусаберг ЕФ 450 2009.
Не ми върви нещо напоследък с една дама, като се прибереш в България ми напомни да те пипна за късмет !
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

Коментар
-
Пепи стига бе човек, направо ме разби
чета и не вярвам на очите си
много се радвам че си такъв късметлия. Браво и честито !!!
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
ИГРАЧ !!!

ЧЕСТИТООО !!!

Сега бегом при жената, и едно леко пошляпване по дупето. Щото нали знаеш какво разправят французите - "Нещастен в хазарта - щастлив в любовта"
Хусаберга е моторът който отнесе най-много победи във всички тестове на 450ки през 2008 и 2009та. Явно е перфектна машина.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Това е снимката на мотора ,не мога да кача снимката
Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Коментар
-
Някъде до окло една седмица ще ми го дадат ,че трябва да се регистрира и да ме снимат за списанието че аз съм печелившия.От миналата година тук тези мотори ги продават КТМ и казват че няма да има проблеми с частите.По нтатъка ще качвам снимки и от самото връчване на наградата и тестването и

Последно редактирано от pepimotos; 20-03-09, 16:25.Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.
Коментар
-
Искам да благодаря на всички от форума за прекрасните думи и добрите пожеланияЖивейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
и дай боже секи му такъв късмет
Коментар