Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СПЕЧЕЛИХ МОТОЦИКЛЕТ ОТ ТОМБОЛА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СПЕЧЕЛИХ МОТОЦИКЛЕТ ОТ ТОМБОЛА

Това е новината която имах да кажа.Не бях сигурен на пълно за това и не исках по рано да го кажа ,но вече е факт.Тази сутрин ходих в редакцията на едно от най реномирани списания на офроуд Мото Берде за да ми кажат официално че съм собственик на Хусаберг ЕФ 450 2009.Новината ми я съобщиха в сряда и вече два дена съм като на сдмото небе от радост и щастие,пожелавам на всеки от форума да му се случи подобно нещо зада разбере какво чувствам и аз.На тази томбола играя от 10 години и чак сега имах късмета да съм един от собствениците спечелили мотоциклет от това списание.Тази сутрин ме разведоха да вида как точно се прави списанието ,как се прават пробите на моторите и самите стендове за мощност и тежестна моторите.Имаха и много мотоциклети за проба и много голямо количество гуми за тях.Заведоха ме и в самия офис на главния редактор зада вида как е и там ,абе всичко беше супер и все още не мога да го повярвам.Пускам и някоя друга снимка да се види как е цялата история.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от pepimotos; 20-03-09, 15:23.
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

До: СПЕЧЕЛИХ МОТОЦИКЛЕТ ОТ ТОМБОЛА

Честито!
    Последно редактирано от cveti; 20-03-09, 16:21.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Честито със здраве да си го караш и дай боже секи му такъв късмет
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Честито,да му се радваш много.

Коментар

Честито и с мерак да си го караш!

Коментар

brawo и голямо честито !
            Значи не всички толболи са менте
            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
              Това е новината която имах да кажа.Не бях сигурен на пълно за това и не исках по рано да го кажа ,но вече е факт.Тази сутрин ходих в редакцията на едно от най реномирани списания Мото Берде за да ми кажат официално че съм собственик на Хусаберг ЕФ 450 2009.
              Честито, Пепи ! Чудесна новина е това !
              Не ми върви нещо напоследък с една дама, като се прибереш в България ми напомни да те пипна за късмет !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Пепи стига бе човек, направо ме разби
                чета и не вярвам на очите си много се радвам че си такъв късметлия. Браво и честито !!!
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Браво Пепи, радвам се почти колкото тебе...честито.

Коментар

ИГРАЧ !!!

ЧЕСТИТООО !!!

Сега бегом при жената, и едно леко пошляпване по дупето. Щото нали знаеш какво разправят французите - "Нещастен в хазарта - щастлив в любовта"

Хусаберга е моторът който отнесе най-много победи във всички тестове на 450ки през 2008 и 2009та. Явно е перфектна машина.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Това е снимката на мотора ,не мога да кача снимката
                      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Много готина новина! Изглежда страхотно! Честито и за късмета и за наградата! Много радост да ти носи машината, много весели разходки и приключения!
                        LZ1GYY
                        0898 436 956

Коментар

Някъде до окло една седмица ще ми го дадат ,че трябва да се регистрира и да ме снимат за списанието че аз съм печелившия.От миналата година тук тези мотори ги продават КТМ и казват че няма да има проблеми с частите.По нтатъка ще качвам снимки и от самото връчване на наградата и тестването и
                          Последно редактирано от pepimotos; 20-03-09, 15:25.

Коментар

Браво,Пепи!!! Честито и от мен.

Коментар

Искам да благодаря на всички от форума за прекрасните думи и добрите пожелания

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X