Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СПЕЧЕЛИХ МОТОЦИКЛЕТ ОТ ТОМБОЛА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СПЕЧЕЛИХ МОТОЦИКЛЕТ ОТ ТОМБОЛА

Пепи, смятам че след като се изписаха вече 3 страници с поздравления, настъпи времето да им кажем истината, че не си го спечелил .

Еееееее майтапя се бе. Аз съм един от първите дето като разбра и издивя . Може би аз да го бях спечелил нямаше да се радвам така.

Пепи, още веднъж честито и много безаварийни колометри.

Коментар

Честито и от мен ,и на мен чак не ми се хваща вяра да има истински томболи но явно че имало.Пожелавам много безаварийни километри и да се кара със здраве!
      0888 074 049

Коментар

Вече да ви кажа че се виждат и първите странични ефекти когато човек има късмет и се радва на нещо хубъво,като например завист ,нещо много лошо и почти никога необяснимо.Да ви кажа честно че ги заболя испанците че през 25 годишната история на списанието аз съм първия чужденец които печели мотоциклет, та и за това доста скиптично искават мнението си към това.В понеделник говорих с един от служителите в редакцията на списанието и ми кажаха че до 2 3 седмици трябва да ми връчат наградата.В събота ходих да го вида на живо и когато разбраха че аз съм печелившия на наградата ,трябваше да и видите физиономиите и още повече когато разбраха че съм чужденец.Аз пък нарочно повторих че съм българин и че за сега у нас нямаме проблеми с карането на ендуро.Това е за сега ще ви държа в течение на нещата ,че май като гледам може и да се усложнят малко работите.
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Стискам ти палци да си го получиш без проблеми.

П.П. Продължавам да завиждам.
          "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Честито със здраве да си го караш
            sigpic
            Land rover lightweight-series 3
            Range Rover V8
            Range Rover Classic Vouge SE V8
            Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
              Вече да ви кажа че се виждат и първите странични ефекти когато човек има късмет и се радва на нещо хубъво,като например завист ,нещо много лошо и почти никога необяснимо.Да ви кажа честно че ги заболя испанците че през 25 годишната история на списанието аз съм първия чужденец които печели мотоциклет, та и за това доста скиптично искават мнението си към това.В понеделник говорих с един от служителите в редакцията на списанието и ми кажаха че до 2 3 седмици трябва да ми връчат наградата.В събота ходих да го вида на живо и когато разбраха че аз съм печелившия на наградата ,трябваше да и видите физиономиите и още повече когато разбраха че съм чужденец.Аз пък нарочно повторих че съм българин и че за сега у нас нямаме проблеми с карането на ендуро.Това е за сега ще ви държа в течение на нещата ,че май като гледам може и да се усложнят малко работите.
              Честито!А относно тъпите физоиномии хич да не ти пука гледай да си получиш наградата
              Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Честито Пепи и дано всичко мине наред скоро да си вземеш моторчето
                KTM Fen

Коментар

Честито колега, със здраве да си го юркаш

колкото до киселяците, хммммм
                  както е казал поета (Гацо Бацов): "Западняци разглезени, ай ше им ги ...."
                  No Pain No Gain...
                  Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
                  RR P38
                  КТМ 530 ЕXС

Коментар

Ей това е то късмет.Честитио Пепи много да си те радва т'ва моторче
                    И МНОГО,МНОГО километри да изминеш с него
                    [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Честито и от от мен!
                      И горе главата, нали сме вече европейци и ний.

Коментар

Така от вчера вече и в списанието съм отбелязън като печеливш на наградата,така че е само въпрос на време да ми в ръчат мотора.До клкото ми обясниха ,това зависи изцяло от КТМ Испания защото те притежават всички права на Хусаберг и те раздават наградите като цяло.От там на татъка КТМ определя дата на която публично се дава наградата ,която предполагам ще е скоро.Това е за сега.Да ви кажа честно че е по гадно да чакаш като знаеш че си спечелил от колкото да чакаш да разбереш дали си спечелил.
                        Последно редактирано от pepimotos; 01-04-09, 23:36.
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Често минават месеци, няма да се плашиш. Трябва да си набележат дата на събитие ала бала...

Аз викам да престанем с честитките до тук, да не те урочасаме. Пу пу пу. Акан мотор
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Честито,колега!
                            КОГАТО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО,НАМИРАШ НАЧИН.КОГАТО НЕ ИСКАШ-НАМИРАШ ПРИЧИНА.

Коментар

Колеги връчването на мотора ще е другата седмица,не знам точно кой ден,защото зависи кога ще пристигнат документите на мотора.Мотора е вече в Мадрид и е в магазина от който ще го получа вчера е докаран и ми се обадиха от магазина че вече е там,но трябва да се сглоби и подготви за връчването,после трябва да дойде и фотограф който да направи снимки за списанието.Аз от моя страна ще пусна други снимки .Това е за сега

Коментар

Взе ли го вече, че виж колко време мина. Та хайде честито и от мен.
                                Трябва да има повече такива късметлии. Успех и безавариино каране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,660 в 11:00 на Днес.

Зареждам...
                                X