Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВАЖНО за контролните талони !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Печатите са с различни цветове и различни номера.
    Освен това казах, че за да няма спекулации, те ще бъдат раздадени на контролите точно преди да тръгнат към постовете си.
    Освен това Бучака пред всички ще подпечата талоните с печата на Ендуро клуб Хасково, ще ги разпише и ще ги връчи. Така сигурността се подсигурява от две места и няма как да станат измами.
    Състезателят сам се грижи за съхранението на талона! Когато няма яке, може да си направи някъде по мотора джобче от найлон или някакво друго приспособление и да го съхранява там. Това не е грижа нито на организаторите, нито на БЕФ.
    Ако се състезавах тази година, щях да отделя един час време да си направя надеждно място за да нямам проблеми. Не е гаранция, че като го обесиш на врата някой клон няма да го скъса или няма да се размаже от потта в пазвата.
    Запомнете, правилното съхранение на контр. талон е единствена грижа на състезателя

ПП. Съжалявам, ако с Калин се повтаряме, но сме писали по едно и също време!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Здравейте,
      1-во имам един вапрос птносно какви са наградите за различните места по класиране и
      2-ро немога да си представя че някои би направил глупостта да праи некви измами с контролите. Все пак неотиват ли сички за купона, за веселбата, да покараш и да се напиеш с хора с които споделяш еднакви интереси?
      Лично за мен 1 такова(ендуро) състезание би трябвало да проте4е по такав начин.
      Вапреки че от 1 страна има си и хора дет за тях да спечелят е всичко. 8 години гледам измами в картинг спорта и са и тук некви шестаци да развалят сичко... ебати гадното
      Става дума за мотор- Хонда
      Искаш ендуро- CRF 250 X

Коментар

не забравяй ,че ес намираш в шибаната България.Аз лично отивам за купона,но някой хора избиват комплекси по подобни места и прояви.Просто стой отстрани и гледай.......
        IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от Drakula_kart
          Здравейте,
          1-во имам един вапрос птносно какви са наградите за различните места по класиране и
          2-ро немога да си представя че някои би направил глупостта да праи некви измами с контролите. Все пак неотиват ли сички за купона, за веселбата, да покараш и да се напиеш с хора с които споделяш еднакви интереси?
          Лично за мен 1 такова(ендуро) състезание би трябвало да проте4е по такав начин.
          Вапреки че от 1 страна има си и хора дет за тях да спечелят е всичко. 8 години гледам измами в картинг спорта и са и тук некви шестаци да развалят сичко... ебати гадното
          точно така Дракула,важен е купона но не трябва да караме когато се напием. ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ЕНДУРОТО НЯМА ДА СТАНЕ КАТО КАРТИНГА
          [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

Бучка, добре дошъл в форума на моторите! Къде се спотайва до сега?

По въпроса за съхранението: На крив КТМ, пачият крак му пречи !!!
            Айде, както повечето българи да не търсим оправдания в другите!
            Вижте с какви паласки на кръста са оборудвани ВСИЧКИ състезатели на световния шампионат. Снимката е от Серес.

В нашия клуб почти всички имаме такива. Много са удобни и свалят тежестта долу. Събират две вътрешни гуми, ключове, помпа, шише с вода, свещ, контролен талон и дори презервативи!

Ха, Сервантес и той с паласка, ама оранжева.
            -------------

Коментар

Жоро някъде имаше снимка какво носят тези в паласките. Това което ме имули е че си носиха цяла помпа за редната спирачка, дискове за съединителя, лост за скотости, лост за крачната спирачка + стандартните неща дето ги носиме ние.

OUTBACK написа:
              не забравяй ,че ес намираш в шибаната България.Аз лично отивам за купона,но някой хора избиват комплекси по подобни места и прояви.Просто стой отстрани и гледай.......
              Колега като не ти харесва се изнасяй на някъде като всички предатели! България е свято място за много от нас, а това че е пълна със тъпаци е друг проблем, но не България е шибана!!! Ходи да живееш в гърция да видиш там колко са честни нещата

Коментар

злоупотреби винаги могат да станат
                но по лошото е че винаги могат да те обвинят в злоупотреба не зависимо дали наистина си злоупотребил

в тази връзка аз всеки път си нося ГПС а та да записва от къде съм минал

за да не може после никой да ми казва -ти си минал от не знам къде си

имаше идея да въведеме гпс чета некви евтини за всички ...но за сега ще е така

може би за в бъдеще като станат по достъпни тези технологии всички ще са с такива че е най лесно

Коментар

След като живея и работя тук незнам защо реши ,че не ми харесва.Напротив,останах без много приятели/"ПРЕДАТЕЛИ"/както ги наричаш ти, и на всичките им обяснявах че грешат.Но побеснявам когато някой в тази държава си мисли ,че е по пачи от другите.....всеки ден се сблъсквам с тази простотия която блика на талази,на талази и се пренася дори и в спорта.......проблема е точно там,хората който живеят на дадено място го превръщат в "шибано" или "страхотно".....както и да го наречем.Вярвай ми,доста съм пътувал,винаги се връщам с мисълта ,че няма по хубаво място от България.......и това е само до срещата с третия вид.....
                  Именно за да избягам от нея трошим пари и кости по чукарите......
                  п.с. А за гадните византийци спор няма.....
                  IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Митков, аз ще мина трасето и после ще кача моят трак в твоя ГПС и готово уж си минал на всякъде.

Сложните технологий не са решението! ГПС-а иска захранване, не издържа под вода, може да падне и да се загуби, трябва депозит от 100+лв за да го слагаме по моторите на хората.... абе какво им е на талончетата

Коментар

Първоначално публикуван от outback
                      След като живея и работя тук незнам защо реши ,че не ми харесва.Напротив,останах без много приятели/"ПРЕДАТЕЛИ"/както ги наричаш ти, и на всичките им обяснявах че грешат.Но побеснявам когато някой в тази държава си мисли ,че е по пачи от другите.....всеки ден се сблъсквам с тази простотия която блика на талази,на талази и се пренася дори и в спорта.......проблема е точно там,хората който живеят на дадено място го превръщат в "шибано" или "страхотно".....както и да го наречем.Вярвай ми,доста съм пътувал,винаги се връщам с мисълта ,че няма по хубаво място от България.......и това е само до срещата с третия вид.....
                      Именно за да избягам от нея трошим пари и кости по чукарите......
                      п.с. А за гадните византийци спор няма.....

Не сам те разбрал правилно, сори! Издразних се някой да ми обижда красивата страна, но ти си бил наш човек

Коментар

а беее добре са си талончетата

всеки да намери по една чантичка да ги прибира и тва е
                        аз тъй мисля да направя

на стара загора го прибирах в якето
                        сигурно поне 7-8 минути съм загубил само във внимателно вадене и прибиране на талона и в проверки да не се е разкопчал ципа на джоба ама знаех че е важно и го пазех

сега обаче ще е жега и няма да се кара с яке май
                        така че трябва чантичка или някакъв джоб да накарам димитър да ушие

Коментар

Лесно ти е на тебе, с този Пер Карден под ръка ...
                          -------------

Коментар

Едно въпросче?

В Стара Загора от никой не успях да разбера колко печата трябва да събера за АТВ,и на края се оказа,че съм пропуснал 1 контрола.
                            Ако знаех щях да се постарая повече да я открия.
                            И ако не е тайна броя на печатите, контрольорите редно ли е да ме предупредят,че имам пропуснат печат и да се връщам да го търся,със сигурност ще го намеря за по малко от 2 часа?

А и там където мотори и атв сме по едно трасе ще има ли двойна маркировка? Не ми се кара пак по трасето за мотори

Коментар

Броя на контролите обикновенно е тайна, защото щом разбереш че няма повече контроли може да се втурнеш към финала по асфалта(примерно).

Иначе не виждам нищо лошо в това контролата да ти каже ако си изпуснал някоя, дори мисля че е задължително.

Коментар

И да не ти кажат че си пропуснал контрола, то се вижда - нали печатите си имат номера
                                Ако след 4-та ти сложат 6-та, значи си пропуснал 5-та. Само се иска внимателно гледане, защото ендурото не е само даване на газ.
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X