Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Българският отбор за Erzberg Rodeo 2009 !

..да 2005 та имаше големи разпродажби ..
    но после и другите години пак се намираха ..само че ние постепенно взехме да се разглезваме със вноса от щатите

..не знам наистина тази година как ще е сметката ..но всеки може да си я направи
    знаете цените на горивата знаете колко ви гори колата-знаят се и пътните такси до там..
    най големият проблем е спането там..то и най трудно се урежда..а ако не ви е уредено..и 2000евро може да не стигнат както е казал Жоро
    ..ако са планирани обаче нещата по отдалеч и имате уредено предварително спане а пътувате общо няколко души с една кола..няма да похарчите много и наистина 400-500лв ще ви стигнат

Коментар

Значи какво излиза?! С 1000лв по схемата на Митков и Краси(без излишно изхвърляне и с добра организация) може да се изкара спокойно , че даже и да останат пари за всеки случай?
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
        Значи какво излиза?! С 1000лв по схемата на Митков и Краси(без излишно изхвърляне и с добра организация) може да се изкара спокойно , че даже и да останат пари за всеки случай?
        Е, чак пък да останат ... Нали ти каза Митков, че има сергии за прибиране на остатъка ?
        И ти няма ли да си взимаш гаджето ?
        Значи умножавай по 2 !
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Значи какво излиза?! С 1000лв по схемата на Митков и Краси
          ..така е но схемата е усъвършенствана вече няколко години ..и въпреки това тази година за сега поне удряме на камък със запазването на къща за спане ..
          така че..действайте докато е време

..оооо с гадже...може и ще излезе поне х3 че и нагоре ..там вече..няма конкретни твърди параметри

..преди няколко години един приятел пробва../разбира се с чисто научна цел/..резултатите..бяха трагични ..от финансова гледна точка..
          Последно редактирано от mitkov; 20-01-09, 10:45.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
            Е, чак пък да останат ... Нали ти каза Митков, че има сергии за прибиране на остатъка ?
            Значи умножавай по 2 !
            Сергиите влизат в излишните разходи-все пак аз отивам на състезание , а не на пазар....
            Гадже?!!!
            Ти представяш ли си да заведа една средностатистическа жена на Ерцберг............
            Отиваме на екскурзия в Австрия(замъци,хотели,музеи,катедрали)........
            .....пристигаме и вижда едни прашни , каменисти , мърляви чукари в средата на дълбоката австрийска провинция,където ще трябва да седи четири дни....................та тя ще ми извади очите на място(или в най-добрия случай ще ми скъса нервите)....
            Да не съм луд?!!!
            А пък и компанията на моторджии в определени ситуации е доста по-приятна.
            Последно редактирано от ЕМО; 20-01-09, 13:31. Причина: допълване
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение

А пък и компанията на моторджии в определени ситуации е доста по-приятна.
              Ей това последнотоми хареса!

Коментар

Мани майтапа , ама и жените са живи хора.........трябва си малко уважение.

Джон Кенеди

Коментар

Вчера пристигна потвърждение за българското участие на Ерзберг, като организаторите Карл Катох и Петер Несута направиха още един реверанс към нас. Те предложиха екстра и едно дамско участие, тъй като дамите на родеото са привилегировани ! Имаше малко проблеми по дамската регистрация, аз предложих в последствие тя да е платена, но всичко вече е ОК. Така към отбора се присъединява и съклубничката ни Ива Станоева, която ще представя дамския клас на България на Ерзберг Родео.
                  Дамите карат само пролога и която влезе в първите 500 продължава напред, но тъй като рядко до сега е имало такива случаи (дори не знам дали въобще е имало), обикновено женското класиране приключва на базата на времената от пролога.
                  За тази година Карл има намерение да им направи по-леко Ендуро-крос трасе, но още не е решено на 100%.
                  Ето и съобщението, което получих от Несута вчера:

Hi mr.Hadjiev
                  There is no charge for you to pay. everything ok. You need only to come!!!
                  Bulgarian competitors is: Todorov,Jordanov,Nikoov,Mitkov,Stanoeva,Minkov.
                  Best regards !
                  -------------

Коментар

Това е хубаво,че са предложили и жена да участва.Дано нашите представители да се представят отлично и догодина пак да имаме хора там.Успех на всички.Очакваме много снимков материал от теб .
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от uzuna Преглед на мнение
                      Това е хубаво,че са предложили и жена да участва.Дано нашите представители да се представят отлично и догодина пак да имаме хора там.Успех на всички.Очакваме много снимков материал от теб .
                      Няма значение представянето на нашите, макар че е желателно то да е добро !
                      Споразумението е на базата на джентълменска уговорка за "Свободни визи", което имаме между Crazy Job и Ерзберг Родео. Лятото също толкова представители от отбора на организатора Карл Катох ще карат на "Crazy Job 2009" без такса, така че нашият клуб прави всичко това в името на ендурото в България !
                      -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Няма значение представянето на нашите, макар че е желателно то да е добро !
                        Споразумението е на базата на джентълменска уговорка за "Свободни визи", което имаме между Crazy Job и Ерзберг Родео. Лятото също толкова представители от отбора на организатора Карл Катох ще карат на "Crazy Job 2009" без такса, така че нашият клуб прави всичко това в името на ендурото в България !
                        Браво на начинанието,браво на уговорката! То пък ще е срамота да става дума при тази любезна покана от страна на австрийците да им се иска такса в Бг. Стисками палци и успех на всички българи събрали сили за участие в това престижно състезание!!!!!!!!!
                        Чичко ви Фър.
                        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                          Браво на начинанието,браво на уговорката! То пък ще е срамота да става дума при тази любезна покана от страна на австрийците да им се иска такса в Бг. Стисками палци и успех на всички българи събрали сили за участие в това престижно състезание!!!!!!!!!
                          Чичко ви Фър.
                          Жестът първи направихме ние през миналата година Фър !
                          Някои от австрийците караха без никаква такса и дори им поехме хотела и дневните, така че, ние сме инициатори на този жест !
                          -------------

Коментар

[quote=Жоро Хаджиев;623021]Вчера пристигна потвърждение за българското участие на Ерзберг, като организаторите Карл Катох и Петер Несута направиха още един реверанс към нас. Те предложиха екстра и едно дамско участие, тъй като дамите на родеото са привилегировани ! Имаше малко проблеми по дамската регистрация, аз предложих в последствие тя да е платена, но всичко вече е ОК. Така към отбора се присъединява и съклубничката ни Ива Станоева, която ще представя дамския клас на България на Ерзберг Родео.
                            Дамите карат само пролога и която влезе в първите 500 продължава напред, но тъй като рядко до сега е имало такива случаи (дори не знам дали въобще е имало), обикновено женското класиране приключва на базата на времената от пролога.
                            За тази година Карл има намерение да им направи по-леко Ендуро-крос трасе, но още не е решено на 100%.
                            Ето и съобщението, което получих от Несута вчера:

Браво! Супер! Поздравявам Ива за куража и смелостта да отиде на това състезание. Стискам и палци, както и на всички останали. Успех приятели. Сигурна съм, че ще дадете всичко от себе си.

Коментар

Благодаря за пожеланията Нямам представа дали ще успея да се подготвя както трябва, защото време за тренировки почти не остава, но ще направя всичко възможно, пък дано имам успех
                              DCRT®

Коментар

Нямам представа дали ще успея да се подготвя както трябва, защото време за тренировки почти не остава,
                                ...лъже лъже
                                -ето доказателство папарашки снимки от подготовката и..

..даже я хванахме да оттренирва и елемента..-" падане ставане и тръгване с мръсна газ" ..нещо мнооого важно за ерзберг РОДЕО ..евента

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X