Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Българският отбор за Erzberg Rodeo 2009 !

За сега сме се събрали около пет човека желаещи ако има и други и искате да се организираме правете нова тема примерно Българския отбор от помагачи за Ерцберг и да се знае от по рано !!!
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

И аз съм 'за" подобна тема.
      Per aspera ad astra.

Коментар

Пичове, първо си направете труда да проучите възможностите за нощувка в радиус от 0-30 км около мината(т.е. радиус от 30-60 минути път)...
        Оказва се, че хората още Га са напускали къщите(хотелите и т.н.) миналата година СА ГИ ПРЕДПЛАТИЛИ ЗА ТАЗ ГОДИНА!
        Спането се очертава като огромен проблем. А спане без баня...тез които са били там преди казват, че не си е работа! И без друго дрехите и обувките(за зрителските става въпрос) от състезанието, казват, че не си ги връщат, а направо в кофите за боклук!...
        Та тъй...
        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
        KTM 350 SX 2011

Коментар

Да, спането също е проблем !
          Ние си запазихме хотел още преди Нова Година и той е на 10 км от Айзенерц, но местата се изчерпаха. В последния момент може да се намери спане в радиус на не по-малко от 30 км !!! Разбира се, може и да се импровизира нещо като коли, каравани, бусове, но без вода, направо не ми се мисли в тази мръсотия.
          Отеделно за всеки ден се плаща вход, който не е никак евтин
          Направете си добре сметката !
          Иначе нямам нищо против да пуснем тема, ама хората трябва да са сигурни и да знаят за какво става въпрос !
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Точно това ми беше идеята-ако пет човека тръгнат на ура , може да се получи така , че преживяването вместо удоволствие е било наказание.Мисълта ми беше ако някой има познат в някоя фирма(тука сме поне 1000 активни участници и все някой ще има я роднина , я приятел , я баджанак или бившо гадже , която да работи в такава фирма) да подхвърли идеята , хората да си направят проучване(има достатъчно време , а пък повечето туроператори имат достатъчно контакти и опит и всичко ще е въпрос на няколко телефона) и да кажат приблизителна оферта(ако не им излиза сметката и не са навити ОК-всеки ще се оправя сам) без да поемат ангажимент-просто да кажат колко горе-долу ще струва и какво ще включва.Естествено ще излезе малко по-скъпо от колкото да се комбинират пет човека( въпреки че не се знае) , но всички предварително ще знаят цената и ще са спокойни , че всичко им е подготвено и няма да има непредвидени обстоятелства.Вече като се знае офертата , ще видим колко човека ще са готови да тръгнат и ако организаторите преценят че ги устройва бройката(защото накрая може да са пет човека и от фирмата да нямат сметка),завъртат схемата.И накрая всички са доволни-ние сме отишли на Ерзберг(безпроблемно),отбора получава яка асистенция и фенове,а организаторите са спечелили пари.
            Разбирате ли ме? Тя схемата е отработена отдавна-футболните агитки ходят всеки сезон на поне 8-10 мача зад граница-не може да няма някой желаещ(имам в предвид фирма-изобщо не искам да ангажирам хора от форума защото Жоро май остана с такова впечатление) , който да може да организира нещата-всичко ще е върос на бройка желаещи.
            Последно редактирано от ЕМО; 18-01-09, 23:53. Причина: допълване
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

Първо проверете за места защото иначе всичко е безсмислено. Нямаш ли баня и удобно легло можеш да издържиш само 1 ден, после би станало ад
              Района на Айзенерц е курортен и ски център (Präbichl) така че има много предложения, зависи до момента в какъв периметър са заети местата, защото да пътуваш 50 сутрин и 50 вечер не е много приятно.
              Ако намерите места тогава вече може да си организирате транспорт, за който предполагам никоя фирма няма да ви откаже.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Я кажете колко е входа?
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Миналата година беше 45евро за 4 дни, ако е само за събота и неделя май е по-малко около 30евро.!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Миналата година беше 45евро за 4 дни, ако е само за събота и неделя май е по-малко около 30евро.!
                    Да, по 15 евро е входа на ден. Ако е за 4 дни е 45 евро всичко. Не знам за тази година как ще е обаче !
                    Не е лошо всеки да си приготви поне по 1000 лв. за Ерзберг, защото влизат пътни, храна, спане, вход и др.
                    ... и пак ще е на границата на минимума !
                    -------------

Коментар

Жоро ще наплашиш хората, недей така
                      Предната година с по 400 лв изкарахме и то бяхме 4 дена там, и общо взето несме се лишавали от нищо
                      Хайде 500 да ги сложим, мисля че са напълно достатъчни.
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        Жоро ще наплашиш хората, недей така
                        Предната година с по 400 лв изкарахме и то бяхме 4 дена там, и общо взето несме се лишавали от нищо
                        Хайде 500 да ги сложим, мисля че са напълно достатъчни.
                        Краси, аз ходя с обикновено с 1000-2000 евро, че едвам ми стигат ...
                        За тази година предполагам ще са повече, защото ще отиваме по-рано за да се включат нашите състезатели в предварителната тридневна школа. След това ден почивка ... направи си сметка колко дни стават общо !
                        Зависи от много неща ! Зависи дали ще си носиш кренвирши, къде ще ядеш, колко ще ти е хотела и какъв и т.н.
                        Аз говоря за едно свястно прекарване там със всички удобства и разбира се да не е лукс.
                        -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                          Аз говоря за едно свястно прекарване там със всички удобства и разбира се да не е лукс.
                          Аз също
                          спахме си в съвсем прилична къщичка с удобства. Е вярно несме яли в ресторанти, но в тяхната Била цените май са по добри от тези в БГ, а и аз кремвирши рядко ям тук, та камо ли там

Коментар

..човек знае и 2 и 200
                            .. аз ходя вече няколко пъти..повечето пъти пътните квартирата и храната ми излизаха по май около 400-500лв ..
                            ..отделно обаче -там има много изкушаващи оферти и в аунер магазина и по сергиите край ерзберг има много неща някои от които много изгодни..а други пък много готини -така че..могат да се похарчат много пари очила смит по 15 евро,ръкавици на хебо по за 10 .яке кини за 160 ..нагръдници по за 30-40 евро гуми по за 40 евро..ботуши и тн итн..и ако човек носи повечко пари може и 2000 да не му стигнат ..и ако сметнете и подаръци за близките на връщане..сумата наистина може да стане сериозна

Коментар

Я стига сме правили сметки, че ей сега Митков ще се включи с готов баланс !
                              Абе, най-добре е всеки да си вземе възможно повече пари, пък колкото изхарчи.
                              -------------

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                                ..човек знае и 2 и 200
                                .. аз ходя вече няколко пъти..повечето пъти пътните квартирата и храната ми излизаха по май около 400-500лв ..
                                ..отделно обаче -там има много изкушаващи оферти и в аунер магазина и по сергиите край ерзберг има много неща някои от които много изгодни..а други пък много готини -така че..могат да се похарчат много пари очила смит по 15 евро,ръкавици на хебо по за 10 .яке кини за 160 ..нагръдници по за 30-40 евро гуми по за 40 евро..ботуши и тн итн..и ако човек носи повечко пари може и 2000 да не му стигнат ..
                                Ето, знаех си аз !
                                Митак, то само през 2005-та май бяха тия тънки прИмоСии ...
                                -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X