Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За морала на ендураджиите ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За морала на ендураджиите ?!?!

Може би е малко извън темата, но като гледам как се кара повече из малкия град и по морето/скоро се върнах/- по джапанки, без каски, по потник и силно форсиране на моторите. Дори скоро един така си изфорсира мотора до нас на улицата, че не можахме да успокоим детето доста време след това, макар че то обича моторите. Извинявайте, че беше малко извън темата.
    Според мен всичко е въпрос на лична култура/ или некултура.
    Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

За морала / културата и така нататъка... не само на ендураджиите... Живях доста време в Кърджали - брои се за малък и спокоен град... НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ НА ЕДНО МЯСТО!!! Няма значение дали е с кола, камион, бус или мотор... няма да ми стигне мястото да описвам простотии по пътя - някои направо самоубиствени (ако не мислят за мен - с колелото - поне за себе си да мислят!). За 5-6 години колездене общо взето нямам ден без инцидент от типа "Абе тоя смотанияк с колелото - кучета го яли..." Така че не е до това какво караш! Мързи ме да описвам случай, но си имам богат запас от всякакви простотии - доста малко от тях на мотористи... Та идеята е, че с мотор най-много повече шум да вдигнеш или да се пребиеш - ами с КРАЗ? С него какво?

Коментар

Първоначално публикуван от bobotrojan Преглед на мнение
        Дори скоро един така си изфорсира мотора до нас на улицата, че не можахме да успокоим детето доста време след това, макар че то обича моторите. Извинявайте, че беше малко извън темата.
        Според мен всичко е въпрос на лична култура/ или некултура.
        Да се оплача ли и аз от един моторист - пресен случай от тази сутрин рано (трябва да е било към 07,00 часа). Понеже живея на една от главните улици в СтЗагора (ул. Христо Ботев) и от двете страни на улицата има блокове и като мине някакво возило шума е още по-силен, заради блоковете. Та таз сутрин спя си аз сладко сладко и като мина тоз, как баш под прозореца ми го изряза тоз мотор (а има и пешеходна пътека), по принцип досега не съм се събуждал (дори и когато Сметосъбиране минава да събира контейнерите с камиона ), но този път се събудих, придружено с леко стряскане Пипнах си даже гащите отзад, но за щастие всичко беше наред (сухо и чисто ). Спя на отворен прозорец.
        Не го знам кой е човека, но мотора беше 4-тактов и според мен с "отпушен" ауспух. Подозирам един КТМ със супермото джанти, но не съм сигурен. На никой от крейзи джоб с ендуро моторите не му звучи така мотора, дори и 525 кубиковите (чак толкова силен шум имам предвид). Всеки ден си минават ендура по тази улица, но за щастие си ги карат равномерно, с умерена газчица ..., докато не се намери някой като този. Добре че в блока няма малки деца, но ако имаше?

Извинявайте, ако е извън темата.
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

приятен следобед, бабите са излезли на припек по скамейките на улицата, от завоя към нас лети на задна гума моторист ендурист, всички баби са настръхнали и си плюят в пазвите.

..ха сега де..може да съм карал на задна ..но винаги мотора е бил под контрол -скоростта ниска..и въобще -димитър бая е попреувеличил..
          от толкова години карам мотор никога никакъв инцидент не съм предизвикал..
          -един средно засилен шосеен мотор е 100 пъти по опасен въпреки че отстрани не изглежда така
          а бабите...те дали ще минеш на задна на предна или пък дори и някоя мацка с къса пол като мине -пак цъкат и па плюят из пазвите..но комент за тях ..
          -шумните мотори ..мноо ги мразя..а и те са основна причина за много голяма част от негодуванието на обществото..нормите-всяка година по шампионатите-падат все по надолу..у нас..се кара кой както му дойде

..и накрая но ненапоследно място...кажете нещо и за морала на ендураджийките стига само по ендураджиите сме стреляли

..ПС -добре дошла на герганка..много ми хареса мнението и ....явно е от малкото останали-"свестни" хора които както още Ботев е казал.."у нас считаме за луди" !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
            ..ха сега де..може да съм карал на задна ..но винаги мотора е бил под контрол -скоростта ниска..и въобще -димитър бая е попреувеличил..

Мда. Върви разправяй на страничния наблюдател, че мотора ти е под контрол

Абе отнасяйте се с другите така както искате с вас да се отнасят и проблемите в света ще са по-малко.
            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
              Мда. Върви разправяй на страничния наблюдател, че мотора ти е под контрол

Абе отнасяйте се с другите така както искате с вас да се отнасят и проблемите в света ще са по-малко.
              +1
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X