До: Техники в офроуда: Кал и Коловози
Абе човек! Ние май говорим за различни неща, ама като не внимаваш...
100 пъти казах, че 250-2Т е друга работа, та то има сила бол. Аз бягам през цялото време от 250-4Т Нали казах, че съм карал 2Т-250 на Иван и много ми хареса. Силен и лек. През цялото време повтарях, че говоря за ЧЕТИРИТАКТОВА 250-ка и че тя не е за мен. Ти май не си прочел добре. Аз обаче не ща 2Т по друга причина. Поне за сега не искам такова нещо и оставам на 4Т. За по нататък ще видим.
Повтарям пак за да ме разбереш правилно. На мнение съм, че за мен е подходящ 400 кубиков четиритактов мотор или 250 ДВУТАКТОВ. А 250 ЧЕТИРИТАКТОВ е слаб за мен. Сега ясно ли стана какво точно имам пред вид?
Абе човек! Ние май говорим за различни неща, ама като не внимаваш...
100 пъти казах, че 250-2Т е друга работа, та то има сила бол. Аз бягам през цялото време от 250-4Т Нали казах, че съм карал 2Т-250 на Иван и много ми хареса. Силен и лек. През цялото време повтарях, че говоря за ЧЕТИРИТАКТОВА 250-ка и че тя не е за мен. Ти май не си прочел добре. Аз обаче не ща 2Т по друга причина. Поне за сега не искам такова нещо и оставам на 4Т. За по нататък ще видим.Повтарям пак за да ме разбереш правилно. На мнение съм, че за мен е подходящ 400 кубиков четиритактов мотор или 250 ДВУТАКТОВ. А 250 ЧЕТИРИТАКТОВ е слаб за мен. Сега ясно ли стана какво точно имам пред вид?
...
Коментар