До: Техники в офроуда: Кал и Коловози
Газз му е майката и добар баланс
Газз му е майката и добар баланс
Както казах, сега имам респект от кални коловози, но не ме е страх от тях. Най-голямата файда беше, че сам на себе си показах какво мога и сега всеки път се опитвам от ново да надмина себе си. За сега ми се получава завидно добре. След всяко каране самочувствието ми е все по-силно и то с основание. Да не говорим какво въздействие ми оказва това в живота. Появяват ми се разни професионални трудности в службата и какво мислите ми минава през главата? Ш, ей! Аз за един час се преборих с ебаси калните кйоловози ве ей! Вие с някви смешни нормнативни ограничения ли ще ме плашите ве? Ей сега ще намеря решение на проблема. И намирам, защото знам, че мога и защото знам, че е много по-лесно от коловозите. Не съм предполагал, че ендуро спорта възпитава такъв спортен дух и вяра в себе си. Ако иамам син ще го насърча да се занимава с точно този спорт за да го подготвя за живота. В същност живота много прилича на ендурото. Препуска по пресечен терен и се опитва да те метне, а ти трябва да го стиснеш за резервоара и да го управляваш в тази посока, която ти искаш и от горе на всичко трябва да стигнеш пръв. Ако те е страх губиш. Ако си бавен пак губиш. И когато паднеш се изправяш въпреки болката и продължаваш с още повече хъс иначе просто губиш. Когато си най-изморен трябва да намериш сили да продължиш с още по-голям хъс от колкото в началото. И всичко това продължава цял един живот. Прва ли съм, или домашната ракия, която варихме с баджанака ми завъртя прекалено много главата, а? ХАХАХАХА... Баси как ми се докара!!!В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар